Ekeby Möbler Reviews

4.494
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var i Ekeby i somras och hittade dessa möbler. Tog chansning när vi kom hem och beställde på nätet. Inga problem med leverans, som dessutom bjöd på inbärning och montering för att det tog två veckor.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget glad for mit nye bord. God oplevelse fra bestilling til levering af produkt. Produktet var fint pakket ind og nem at samle. Meget tilfreds med design og kvalitet. Det eneste jeg savner er vejled... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Möblerna är trevliga. Lite struligt vid utlämningen då vi skickades hit och dit. En av fyra stolar var inte leveranspackad i kartong som övriga vilket innebar att den blev alldeles skitig på vägen hem... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Slaapkamermeubilair winkel
  2. Meubelwinkel
  3. Binnenhuisarchitect
  4. Lampenwinkel
  5. Woonkamermeubilairwinkel

Geschreven door het bedrijf

Möbel- och inredningsvaruhus på 10000 m2 i Ekeby, ca 15 minuters bilfärd från centrala Helsingborg. Under februari till september har vi också öppet i vår trädgårdsmöbelbutik på 1500 m2 på Storgatan 84 i Ekeby. Många av våra produkter kan du köpa via vår e-handel på hemsidan. Välkommen!

Ett av södra Sveriges största möbel- och inredningsvaruhus

Geschreven door het bedrijf

HEMLEVERANS FÖR 195:-
Vi erbjuder hemleverans till ett fast pris av 195:-. Ombudsleverans kostar 95:-.
SÄKRA BETALNINGSALTERNATIV
Vi erbjuder trygga och säkra betalningar med vår samarbetspartner Klarna. I kassan väljer du mellan betalsätten kortbetalning, direktbetalning, faktura och delbetalning. I vårt möbelvaruhus kan du betala med kontanter, kort eller delbetalning genom Santander Consumer Bank.
TRYGGHET
Med 42 år i branschen är Ekeby Möbler ett välkänt företag inom möbel- och inredningsbranchen. Företaget har god och stabil ekonomi och är registrerat för F-skatt. Ratingföretaget Soliditet har klassat Ekeby Möbler som ett AAA-företag i hela 24 år i rad. Detta innebär högsta möjliga kreditvärdighet och ger dig som kund extra trygghet.
SORTIMENT
Som ett fristående företag väljer vi vårt eget sortiment, som passar våra kunder bäst. Vi arbetar med många välkända varumärken, har egen import och tar fram egna modeller, vilket ger våra kunder massor av möjligheter till prisvärda köp. Hos oss hittar du soffor, fåtöljer, bord, stolar, matgrupper, vitrinskåp, mediabänkar, skrivbord, sängar och möbler till ditt sovrum, garderober, hallmöbler, mattor, lampor, stort sortiment av inredningsdetaljer, utemöbler, konstrotting möbler, grillar, parasoller och mycket mer!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(4.494)

367 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bra sortiment och pålitlig

Bra sortiment och pålitlig. Snabb leverans. Nöjd!

23 juli 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Stort tack för ditt omdöme om oss. Vi önskar dig varmt välkommen åter. Hälsningar Emilia

Prisvärda kvalitetsprodukter & bra hemleverans

Trevliga produkter - däckstolar i teak denna gång, & bra hemleverans!

Antwoord van Ekeby Möbler

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med däckstolarna i teak och att hemleveransen fungerade bra. Vi hoppas att du får många sköna och avkopplande stunder i däckstolarna framöver! Vänligen Emilia

Inga konstigheter

Inga konstigheter, gick snabbt och smidigt och dessutom en superfin pall.

Antwoord van Ekeby Möbler

Hej! Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi strävar alltid efter att erbjuda en snabb och smidig service, och det gläder oss att du är nöjd med din nya pall. Tack för att du handlade hos oss! Hälsningar Emilia

Är så nöjd med allt

Är så nöjd med allt, möblerna är så fina, sköna att sitta i och passar perfekt till min balkong, snabb leverans,

20 juli 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Tack för det fina omdömet! Vad roligt att möblerna passar så bra på balkongen och att du är nöjd med komforten och den snabba leveransen. Välkommen åter! Vänligen Emilia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så mycket fina möbler och bra webbshop

Så mycket fina möbler och bra webbshop. Snabb leverans och allt var precis så bra som vi förväntat oss.

19 juli 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Stort tack för de fina orden! Vad roligt att du är nöjd med både möblerna, vår hemsida och den snabba leveransen. Det betyder jättemycket för oss. Hoppas att möblerna trivs i sitt nya hem! Vänligen Emilia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb och smidig leverans!

Snabb och smidig leverans! Bra paketerade varor.

17 juli 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Vad härligt med den snabba leveransen Marie. Tusen tack för ditt femstjärniga omdöme. Vänligen Julia

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb respons när beställd vara inte…

Snabb respons när beställd vara inte fanns tillgänglig. Snabb leverans av alternativ vara. Allt fungerade bra och nöjda med kvalité på produkten.

3 juli 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Hej Staffan. Vi beklagar att den beställda varan inte fanns tillgänglig, men så bra att det snabbt löste sig med en ersättningsvara och att du blev nöjd med den. Hälsningar Julia

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Alldeles för högt pris för medioker…

Alldeles för högt pris för medioker kvalité.

14 juli 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Hej Lena. Vad tråkigt att du inte känner dig nöjd med varan du köpt. Om kvalitén på varan brister eller det finns andra defekter är du självklart välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@ekebymobler.se för att få hjälp i ditt ärende. Hälsningar Julia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt att beställa via hemsidan efter…

Enkelt att beställa via hemsidan efter att vi varit i butiken och provsuttit olika stolar. Fick besked att vi skulle kunna hämta om en vecka men redan efter fyra dagar var de tillgängliga. Mycket god service vid utlämning. För oss blev det en fin kombination av personligt besök och näthandel som gav oss möjlighet att fundera lite extra innan vi valde.

13 juli 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Hej Karin. Så roligt att läsa om din positiva upplevelse vid beställning hos oss. Och extra kul att leveransen kom tidigare än beräknat. Vi önskar dig varmt välkommen åter. Hälsningar Julia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och snabba och smidiga…

Snabb leverans och snabba och smidiga svar från deras kundtjänst.

12 juli 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Så roligt med den snabba leveransen till dig Per. Tack för ditt omdöme. Hälsningar Julia

Smidig beställning

Smidig beställning, tidigare leverans än förväntat, superfin sänggavel. Nöjd förstagångskund!

5 juli 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Tusen tack för ditt femstjärniga omdöme och välkommen åter. Hälsningar Julia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Personlig och bra kontakt när budfirman…

Personlig och bra kontakt när budfirman krånglade,

11 juli 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Hej Pia. Tråkigt att höra att det blev strul med fraktfirman, men vilken tur att du tog kontakt med oss och snabbt kunde få hjälp i ditt ärende. Hälsningar Julia

Snabb leverans, motsvarade förväntningarna

9 juli 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Tusen tack för din femstjärniga recension Lennart. Varmt välkommen åter till oss. Vänligen Julia

Ni var fantastiska

Ni var fantastiska, men DSV som skötte transporten var absolut sämst

7 juli 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Hej Inger. Tråkigt att höra att du fått en dålig upplevelse med transportfirman. Vi tar självklart din feedback vidare. Hälsningar Julia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tack för leverans av mycket snygg…

Tack för leverans av mycket snygg kruka, vilken dessutom var ytterst välpaketerad och sändes blixtsnabbt. Jag är mycket nöjd!
Vänligen Eva

Review zonder uitnodiging

Antwoord van Ekeby Möbler

Så roligt med den snabba leveransen till dig Eva och att du blev nöjd med krukan. Tack för ditt femstjärniga omdöme och välkommen åter. Hälsningar Julia

Dit is Trustpilot