Humble Lights Reviews

4,4

We hebben er twee mooie lampjes gekocht, die zijn echt prachtig, wat een kwaliteit! De communicatie van de klantenservice was ook voorbeeldig, ja .. het kan dus nog! We zullen er zeker nog andere... Toon meer

vanwege het opladen geen 5 sterren. omdat als hij helemaal vol geladen is, slechts 10 seconden alle lampjes blijven branden. dit zie je niet altijd. met als gevolg dat hij te lang opgeladen wordt. kan... Toon meer

We zitten ‘s avonds graag buiten met een glas wijn en een kaars op tafel. Maar omdat ons vakantiehuis een rieten dak heeft mogen we geen kaarsen branden. Toen ik tijdens een lunch een Humble One za... Toon meer

1. Decoratie- en interieurwinkel

Hello! We’re Humble and we make portable mood lights with a friendly spirit that are easy to place, easy to use, easy to love.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dit keer (mijn 7e Humble one!) een en…

Dit keer (mijn 7e Humble one!) een en al ergernis want de lamp doet niets. Alle tips en trucs geprobeerd maar helaas.
Kan gebeuren maar kost me nu extra tijd. ( en alsof de duvel er mee speelt….ook een van de andere lampjes laat het ineens helemaal afweten…. )

27 oktober 2024

Beste,

Het is uiteraard erg vervelend dat u (alweer) problemen ervaart met een van uw Humble lampjes.

Wij hebben u een mail gestuurd met een oplossing!

Wij horen graag.

Team Humble

Mooie lamp en vele manieren om hem te…

Mooie lamp en vele manieren om hem te integreren in mijn smart ecosysteem.

27 oktober 2024

Beste Daniel,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Veel plezier met uw Humble lampje.

Product zoals verwacht.

Uitstekend. Goed verpakt product van verfijnde kwaliteit. Snel bezorgd. Misschien nog een extra bezorgupdate. Erg fraai licht. Stijlvol.

9 oktober 2024

Antwoord van Humble Lights

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het product en de snelle levering. We nemen je suggestie over de extra bezorgupdate mee. Geniet van het stijlvolle licht!

Mooi lampje

Mooi lampje, snelle levering

15 september 2024

Beste Mieke, fijn te horen en dank voor de mooie review! Groetjes, Team Humble

Prachtige Humble lampjes…

De Humble lampjes zijn wel iets kleiner dan ik dacht maar ze geven een prachtig licht op tafel en zijn mooi afgewerkt . De levering was ook snel .

18 augustus 2024

Goedemiddag Marjan,

Bedankt voor uw feedback. We zullen kijken of we de foto's zo kunnen maken dat de ware grote naar voren beter zichtbaar is. Alsnog fijn dat u tevreden bent over onze lampjes.

Team Humble

Ze maken mooie sfeervolle lampen

Ze maken mooie sfeervolle lampen, maar de onze was stuk hij deed het niet. Wilde hem terug brengen maar omdat het weekend was heb ik op jullie site gekeken waar ik een filmpje heb gevonden om de batterij te resetten. Dit gedaan en daarna deed hij het gelukkig.

6 september 2024

Goededag meneer van Nuenen,

Uiteraard erg vervelend dat u problemen ervaarde met uw Humble lampje. Gelukkig doet uw lampje het weer na het kijken van onze video tutorial op onze website. Veel plezier met uw lampje!

Voldoet aan verwachting

Voldoet aan verwachting. 3 standen is super.
Kick start duidelijk, eenvoudige bediening enz.

11 augustus 2024

Goedemorgen,

Goed om te horen dat u tevreden bent met uw Humble lampje. Hartelijk dank voor uw review.

Team Humble

Mooie lamp van goede kwaliteit

Mooie lamp van goede kwaliteit. Snelle levering.

7 augustus 2024

Goedemorgen Dennis,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Veel plezier met uw Humble lampje.

Topkwaliteit

Topkwaliteit - goeie klantenservice

12 juli 2024

Goedemiddag Miet,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Een mooie dag toegewenst.

Prima lampje

Een glazen kapje was gebroken, nu vervangen door een metalen, prima. Dit kapje bleek na ontvangst op een duurzame manier verpakt te zijn, alleen karton en papier, geen plastic. Kapje zelf zat weliswaar in een kunststof zakje, maar dat ik zelf ook nog gebruiken. Het lampje zelf is praktisch omdat het niet op electriciteit werkt, alleen voor het opladen.

29 juli 2024

Beste J.E. de Jong,
Hartelijk dank voor uw positieve review!
Team Humble

The humble Light is te bescheiden van afmetingen

The humble Light is een beetje kleiner dan ik mij voorstelde. Mooi toestel maar 10cm hoger zou nog meer licht en sfeer geven

18 juni 2024

Antwoord van Humble Lights

Beste Henri, bedankt voor uw review, wij waarderen uw feedback enorm! We wensen u veel plezier met uw lampje! Beste groeten, Team Humble

Mooie lamp

Mooie lamp. Mooi design met verstelbare lichtsterkte.

13 juni 2024

Goedemorgen Kees,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Een mooie dag toegewenst.

Prima lamp

Prima lamp. Werkt uitstekend

3 mei 2024

Goedemorgen Berk,
Hartelijk dank voor uw positieve review.
Groet,

Prachtig lampje

16 mei 2024

Beste Eric,
Hartelijk dank voor uw fijne review. Veel plezier met uw lampje.
Groet,
Team Humble

Mooi licht en lange batterij duur

Mooi alternatief voor kaarsen die op de lange termijn roet sporen achterlaten. Ideaal om ook dicht bij gordijnen te kunnen zetten. mooi licht en lange batterij duur.

16 mei 2024

Goedemorgen J. Schuitemaker,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Veel plezier met uw Humble lampje!
Team Humble.

Top aankoop

Heel praktisch en tegelijkertijd mooi ontwerp.
Gebruiksvriendelijk en handig in gebruik.
Een grote aanrader!!

6 april 2024

Antwoord van Humble Lights

Goedemiddag! Hartelijk dank voor uw positieve review. Veel plezier met uw Humble lampje. Groet, team Humble

Prachtig sfeervol lampje

Prachtig sfeervol lampje! Kwaliteit staat in verhouding met de prijs. Lijkt me ook leuk om het lampje straks buiten te gebruiken. Advies is wel om de afstandsbediening erbij te kopen. Deze kost weinig en anders moet je het lampje omdraaien bij het aan en uitzetten.

24 april 2024

Antwoord van Humble Lights

Beste, bedankt voor uw review! Veel plezier met uw lampje. Beste groeten, Team Humble