"Hurtig haveservice" passer fint. Jeg tror ikke det er gartner uddannet personale, men flinke folk, venlige og hjælpsomme, nogle ret unge. Efter et vurderende besøg kom 2 mænd, så jeg fik klippet og... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Meget seriøse og pligtopfyldende. Vi fik en super service og et fuldstændig fantastisk resultat. Vi kan klart anbefale disse unge mennesker, der er høflige og gør et fantastisk arbejde. Alt var rydd... Toon meer
Min have var næsten groet sammen ,men så kom 3 dygtige unge mennesker og gjorde et fantastisk stykke arbejde . Buske skåret ned ,fjernet ukrudt mellem fliserne ,gravet buske op og fjernet ukrudt ,slåe... Toon meer
Min hæk blev klippet meget fint af Magnus og Viktor. De fik rettet op på flere års ‘studsninger ‘ der havde medført at hækken var blevet meget tyk- så eksempelvis min robot plæneklipper ikke længere k... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Velkommen til Hurtig Haveservice ApS - din professionelle partner inden for havepleje. Vi specialiserer os i hækkeklipning og andre havearbejdsopgaver. Vores erfarne team garanterer hurtig og effektiv service, der efterlader din have velplejet og smuk. Kontakt os i dag for skræddersyede løsninger til dine behov.
Contactgegevens
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Meget fin service
Har netop haft besøg af Hurtig Haveservice i forhold til diverse beskærings opgaver (hæk, buskads m.v) og der blev leveret et fremragende stykke arbejde til en konkurrencedygtig pris
Mvh Jan
Har brugt hurtig haveservice to gange
Har brugt hurtig haveservice to gange, med fuld tilfredshed. Overholder aftaler og laver et super flot stykke arbejde.
Vil til hver en tid anbefale Hurtig Haveservice.
Anbefaling
Har brugt HH 3 gange til lidt større opgaver. De blev udført hurtigt og grundigt til fair pris. Super godt resultat hver gang.
Kan virkelig anbefales
Super service og mega hurtige
Super service og mega hurtige.
Vil gerne bruge dem igen.
Erfarende unge mennesker
Forståelse for hvad vi ønskede der skulle laves I vores have.
De har klippet min hæk igen er deres…
De har klippet min hæk igen er deres arbejde helt i top
Super
5/5
Magnus er meget imødekommende, når der er nogle rettelser, som skal laves.
Mit eneste punkt er - når kunden (mig selv) er dårlig til at svare så må i meget gerne følge op :-)
Grundighed og tillid er kodeordene
Grundighed og en stor faglighed i tilgangen til opgaven - med at klippe vores hæk. Det var bare helt i orden det var nemt at få tillid til Hurtig Haveservice
Godt arbejde
Dygtig ung mand klippede vores hæk mm. Godt arbejde. Vi er fuldt tilfredse.
God beskæring af stor og bred hæk
Virkelig god beskæring af stor og bred hæk. God professionel rådgivning. Kan absolut anbefales.
Birgitte Christiansen
Kvaliteten var rimelig
Kvaliteten var rimelig - Høflig og hurtig udførelse -prisen lidt mere end forventet!!
Overbevist om at man bruger ai, til at svare på skriftlige henvendelse. Smart men lidt upersonligt..
anbefaling herfra!
Virkelig tilfreds med både produkt og service – kvaliteten er i top, og prisen er mere end fair. En klar anbefaling herfra! 😊
Det var en rigtig god oplevelse
Flot arbejde og god service – klart anbefalelsesværdige
Vi har brugt Hurtig Haveservice til at klippe vores hæk, og vi er meget tilfredse! Resultatet er virkelig flot, og det hele blev lavet hurtigt og effektivt.
De svarer altid hurtigt på beskeder, og de er utrolig søde og imødekommende – det gør det bare ekstra rart at bruge dem. Vi bruger dem gerne igen og anbefaler dem varmt videre.