"Hurtig haveservice" passer fint. Jeg tror ikke det er gartner uddannet personale, men flinke folk, venlige og hjælpsomme, nogle ret unge. Efter et vurderende besøg kom 2 mænd, så jeg fik klippet og... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Meget seriøse og pligtopfyldende. Vi fik en super service og et fuldstændig fantastisk resultat. Vi kan klart anbefale disse unge mennesker, der er høflige og gør et fantastisk arbejde. Alt var rydd... Toon meer
Min have var næsten groet sammen ,men så kom 3 dygtige unge mennesker og gjorde et fantastisk stykke arbejde . Buske skåret ned ,fjernet ukrudt mellem fliserne ,gravet buske op og fjernet ukrudt ,slåe... Toon meer
Min hæk blev klippet meget fint af Magnus og Viktor. De fik rettet op på flere års ‘studsninger ‘ der havde medført at hækken var blevet meget tyk- så eksempelvis min robot plæneklipper ikke længere k... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Velkommen til Hurtig Haveservice ApS - din professionelle partner inden for havepleje. Vi specialiserer os i hækkeklipning og andre havearbejdsopgaver. Vores erfarne team garanterer hurtig og effektiv service, der efterlader din have velplejet og smuk. Kontakt os i dag for skræddersyede løsninger til dine behov.
Contactgegevens
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
flinke og hjælpsomme havemænd pæn have…
flinke og hjælpsomme havemænd pæn have efter endt arbejde hurtige til opgaven
Fint arbejde og oprydning!
Flink og hurtig betjening
God markedsføring, som firmaet lever op til. Hurtig, venlig og pænt arbejde. Kan bestemt anbefales.
Hurtig haveservice
Hurtig, grundig, effektiv og meget sød, høflig og venlig betjening
Godt arbejde
Super godt arbejde, bruger dem hver år og er meget tilfreds. Hurtig og effektiv 💪👍
Hurtig og effektiv hjælp😉
Glad og tilfreds
Glad og tilfreds. Flinke og
er nemme at komme i kontakt med. Udfører et godt stykke arbejde. Har brugt dem flere gange. Kan klart anbefales Hurtig Haveservice 😊
Glimrende stykke arbejde og god kommunikation
Hurtig Haveservice leverede et super godt stykke arbejde med at klippe vores meget bredde og høje hæk, som var et uoverskueligt projekt for os selv. De gjorde meget ud af at sikre, at hækken blev klippet som aftalt og sendte løbende billeder af resultatet, da vi ikke var hjemme.
Arbejdet blev udført på under den estimerede tid og kommunikationen var i top fra start til slut. Jeg vil varmt anbefale dem til andre.
Usædvanlig dygtig ung hæk klipper
Magnus Dam HURTIG HAVESERVICE er en usædvanlig dygtig ung mand. Har netop besøgt vores have og beskåret og klippet 90 mtr. bøgehæk til perfektion. Ikke nok står den flot og stram, men ALT er ryddet op OGSÅ hos naboen.
Et team fra Hurtig Haveservice der skal have kæmpe applaus
Tak til Magnus og hans hyggelige folk.
Michael Ellegaard Hou
Fuld stjernestatus!!!
Fuld stjernestatus!!!
Vi har haft besøg af 2 sympatiske og velfungerende unge mennesker, der har udført træfældning på vores grund. Arbejdet blev udført hurtigt og ordentligt og vi er SÅ tilfredse.
Det bliver bestemt ikke sidste gang vi bruger dem
De varmeste anbefalinger herfra!!
De lever helt op til aftalerne og det…
De lever helt op til aftalerne og det er meget dygtige og søde unge mennesker, der udfører arbejdet
De er meget anbefalingsværdige
De leverede varen i god kvalitet, til aftalt tid, og til en pris, der modsvarede ydelsen. De får min bedste anbefaling !
Godt effektivt hold
Godt effektivt hold, som fik udført opgaven hurtigt og meget tilfredsstillende
Dit is Trustpilot