Iedereen is erg blij met het schilderij van Huysz van het ouderlijk huis! Handige website, heeft uitstekende service, aanpassingen mogelijk en is goed uitgevoerd. Top service!!
Wat een top-product! We bestelden een HUYSZ als gezin voor opa en oma. Het resultaat maakte de hele familie stil en emotioneel. Zoveel mooie herinneringen aan ons ouderlijk huis. Mijn vader bestelde g... Toon meer
Mooi huisportret geworden ! 😊 Na enige vragen vooraf aan de bestelling , ben ik uitstekend en professioneel beantwoord . Ik had een eerlijke mening gevraagd over wat Huysz vond van de (ietwat s... Toon meer
De tekening is heel mooi geworden en ben er heel blij mee! Het bestelproces ging helaas niet zo soepel. Een levertijd van 3-5 werkdagen werd uiteindelijk bijna 1,5 maand. Meerdere malen in contact pro... Toon meer
Bijna niets zo persoonlijk als het huis waar je woont, waar je studeerde of waar je opgroeide. HUYSZ maakt huisportretten in strakke zwarte lijnen. Voor aan je eigen muur of als cadeau.
Cornelis Schuytstraat 67, 1071 JG, Amsterdam, Nederland
- info@huysz.com
- huysz.com
Heel leuk cadeau om te geven!
Geweldige service
Geweldige service. Ze denken goed met je mee. Eindproduct was ook super!
Uniek cadeau!
Super mooie illustratie, netjes verpakt, een uniek cadeau om te geven! Communicatie was goed en er wordt goed geluisterd naar suggesties die je geeft.
Super snel geschakeld en geleverd in…
Super snel geschakeld en geleverd in TOP ontwerp
Echt een super leuk cadeau om te geven
Echt een super leuk cadeau om te geven! En de service is ook top. Eerst krijg je een proef en daar kan je dus ook nog dingen in aan passen. Ze leveren top service.
Mooi product
Mooi product, snel een preview ontvangen,
maar deadline verzenddatum over het hoofd gezien en daardoor product te laat ontvangen.
Goede communicatie en afspraken
Goede communicatie.
Volgens afspraak twee weken later verstuurd.
Alle details kunnen helemaal naar wens gemaakt worden
Het ontwerp was direct 90% goed, ik dacht voor deze prijs dat we wel een deel vast zaten aan een standaard ontwerp. Maar ook delen weglaten kon zonder problemen. Levering was ook ontzettend snel voor zoiets handgemaakt.
Jaren 30 woning tekening met veel authentieke details.
Hele mooie presentatie gezien op de Woonbeurs, leuk gesprek, meteen besteld en na sturen van een foto al snel een prachtig mooie tekening ontvangen van onze jaren 30 woning. Het uitpakken van het mooi verpakte postpakket was ook een feest! Alles met veel oog voor detail gemaakt, echt vakmanschap. Erg blij mee….
Onze tweede ervaring met Huysz.
Onze tweede ervaring met Huysz.
Er werd snel gereageerd en beide keren een prachtig resultaat!
Stukje vakwerk!!
Op de vt wonenbeurs de tekening besteld. Daarna een paar foto’s gestuurd en via de mail nog wat extra foto’s. De eerste en tweede tekening die we ter goedkeuring kregen was nog niet naar tevredenheid (lastig huis om te tekenen ivm breedte) maar derde poging echt een voltreffer! Inmiddels hangt de tekening, we zijn er blij mee!
vriendelijke medewerkers
vriendelijke medewerkers, en mooie tekening. tevreden.
Een aanrader, leuk als kado.
Huysz kun je gerust mee in zee
Huysz levert precies wat wordt beloofd en op de afgesproken tijd. Omdat je de kwaliteit voor de afronding kunt beoordelen, sta je nooit voor vervelende verrassingen. Daarnaast is het contact vriendelijk en adequaat. Het is niet goedkoop, maar je krijgt waar voor je geld.
Geweldige tekening ontvangen met lijst
Geweldige tekening ontvangen met lijst. Het contact verliep vlot en netjes. We zijn er heel blij mee. Bedankt Noa en iedereen bij Huysz.