Henrik har nogle enormt gode og spændende vine – især de spanske har virkelig fanget min opmærksomhed. Derudover er han altid utrolig venlig og svarer hurtigt på både mail og Instagram. Jeg vend... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
HvadDrikkerManTil er en fornøjelse at handle hos. Ejeren Henrik er både superflink, vinkyndig og hurtig til at svare, vinene er lækre og rimeligt prissat, og transporten er hurtig og sikker. Der er in... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Simpelthen en service der vil noget fra min seneste ordre. 😃 Fordi jeg gik lidt amok og fik bestilt nogle ting i forskellige ordre, så skrev de til mig om ikke det var nemmere at sende det i en... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er ikke vin-ekspert, men fik HvadDrikkerManTil anbefalet af en bekendt, som er ret godt inde i vine. Jeg skrev lidt med dem og endte med at aftale, at de sammensatte en kasse med 6 gode flasker b... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Fantastiske kvalitetsvine fra små vinbønder. Fokus på økologiske og naturlige vine, som vi sætter sammen med lækre opskrifter. Altid fast lav pris per flaske, også når du køber en eller to flasker vin. Så kan du prøve vores vine uden at købe en kasse (eller to). Det syntes vi er fair. Hurtig levering. Optjen bonus. Maser af vine fra udkantsområder på hjemmehørende druer, som du ellers kun møder på små gode restauranter i bl.a. Spanien.
Contactgegevens
Nybrovej 188, 2800, Kongens Lyngby, Denemarken
- +51242666
- hgj@gastroland.dk
- hvaddrikkermantil.dk
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Spændende vine til skarpe priser
Spændende vine til skarpe priser - god mulighed for også at udfordre sig selv med noget nyt!

Antwoord van HvadDrikkerManTil
Hvad drikker man til leverer super…
Hvad drikker man til leverer super service og spændende vine til gode priser hver gang.

God service
God service, hurtig levering og sidst, men ikke mindst gode vine. Kan klart anbefales

Antwoord van HvadDrikkerManTil
Hurtig levering yderst fair priser og…
Hurtig levering yderst fair priser og interessant anderledes udvalg af bæredygtige spændende vine med off hands tilgang til produktion.

Personligt/professionel kombo
Personligt, godt pris/kvalitet forhold. Professionel og venlig service

Mennesker bag vin
Præcise beskrivelser, autentiske vine med mennesker bag, hurtig levering.

Spændende vine
Fik rigtig god vejledning inden købet, og vinene levede fuldt op beskrivelserne.

Fint fint
Overskuelig web shop med gode beskrivelser af vinene. Pænt udvalg & fair priser :)

Antwoord van HvadDrikkerManTil
Bedre service findes ikke!
Fantastisk butik og service.
Henrik har styr på det og går op i kvalitet.
Konceptet og hjemmesiden er i top og jeg har sjældent oplevet så hurtig levering.
Sidst, men ikke mindst er vinen fantastisk og skuffer ikke.

Dit is Trustpilot