Hvass Design Møbler Reviews

1. Meubilair-op-maat leverancier

Bolighuset Thisted har møbler og boligtilbehør i alle prisklasser. Bolighuset Thisted er medlem af møblér. Hos Bolighuset Thisted fører vi møblérs grundsortiment, men derudover har vi en del andre varer både i møbler, men også i boligtilbehør. Vi har sofaer fra under kr. 4000,- og har altid nogle gode tilbud. Hos Bolighuset Thisted finder du også Hvass Design Møbler, en selvstændig afdeling med primært arkitekttegnede og designede møbler og tilbehør. Med 2 butikker i et hus har du mulighed for at sammensætte lige præcis de møbler du behov for, eller lyst til, udfra et bredt og varieret sortiment. Vi glæder os til at se dig i butikken.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Verdens bedste service

Verdens bedste service! En rigtig dejlig butik med et super imødekommende personale. Vi fik leveret vores havemøbler lynhurtigt, og da vi kom hjem, var alt allerede samlet og sat pænt på plads. Det er service i topklasse. Fem stjerner herfra – kan varmt anbefales!

22 juni 2026

Rigtig god service og vil klart anbefale!

Min kæreste og jeg var på udkig efter en sofa. Vi kigger på Møbler Thisted’s hjemmeside, og finder en Ohio sofa med chaiselong på tilbud. Vi vil gerne have den i farven grøn, men når vi vælger den online, bliver prisen uden rabat. Vi tager derfor ind og hører Møbler Thisted ad, og vi får sofaen på tilbud i den grønne farve! Rigtig god service, med nogen søde og rare ekspedienter, som imødekommer min kæreste og jeg’s ønsker.
Da vi skal finde en dato til levering, er det svært at få til at gå op, da Møbler har travlt. Men endnu engang bliver vi mødt af søde og hjælpesomme medarbejdere, som gerne vil kunden det bedst! Vi får en drømme dato for levering, og glæder os meget til at modtage sofaen😃

29 mei 2026

Altid god service hos jer

Altid god service hos jer.
Er noget imponeret over at i både leverede og samlede møblerne. I tog endda affaldet med jer - tak!

26 april 2022
Logo Hvass Design Møbler

Antwoord van Hvass Design Møbler

Hej Ole

Tusind tak for din anmeldelse!

Rigtig god sommer.
Vh. David