TOP SERVICE ! Bladeless heater die niet helemaal goed functioneerde. E-mail geschreven, volgende dag antwoord of ik filmpje op wou sturen. Zelfde dag alweer antwoord dat het een fabricagefout zou z... Toon meer

Ruim drie jaar geleden een ledtuinlamp van Hyundai Electronics gekocht die kort geleden stuk ging. Het bedrijf aangeschreven. Direct na het toesturen van de factuur en foto’s van de kapotte lamp kreeg... Toon meer

Een accu besteld die na twee keer stofzuigen al niet meer werkte. De klantenservice (Stijn) reageerde dezelfde dag nog met de vraag of ik het orderbonnen door kon geven en een filmpje kon sturen.... Toon meer

1. Elektronicawinkel

Hyundai doet tegenwoordig meer dan alleen auto’s produceren. Tegenwoordig zijn wij ook bezig met het designen en ontwikkelen van alledaagse producten voor het huis. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan keukenmachines, stofzuigers en tuinlampen, maar ook aan hele smart home systemen voor een extra veilig thuis.

4,5

Uitstekend

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Snelle oplossing bij defect!

Snelle oplossing voor defecte afstandsbediening!

De afstandsbediening van mijn ventilator was helaas defect geraakt. Via de verkoper kon enkel de volledige ventilator retour, vervanging of reparatie van de afstandsbediening was niet mogelijk.

Ondanks dat Hyundai niet zelf het artikel heeft verkocht, kreeg ik binnen twee dagen een vervangende afstandsbediening opgestuurd.

Vele malen sneller (en mogelijk milieuvriendelijker) dan het retourneren van de hele ventilator aan de verkoper.

28 augustus 2025

Zeer tevreden

Oude deurbel ging defect, viel nog binnen het jaar na bestelling. Goede service van Willem, waarbij snelle antwoorden en snel doorpakken. Kreeg een nieuwe deurbel (upgrade vanaf mijn oude deurbel). Bij installeren wel wat moeite, maar kreeg ook hier ondersteuning bij! Uiteindelijk geïnstalleerd en gelukt, werkt goed allemaal. Zeer tevreden!

1 augustus 2025

TOP SERVICE BIJ KLACHT

TOP SERVICE !

Bladeless heater die niet helemaal goed functioneerde. E-mail geschreven, volgende dag antwoord of ik filmpje op wou sturen. Zelfde dag alweer antwoord dat het een fabricagefout zou zijn en ze hebben meteen een nieuwe verstuurd

11 juli 2025

Geweldige service

Geweldige service, behulpzaam, meedenkend, snelle levering en perfect en snel klantencontact. Ongekend goede medewerkers. Ik ben echt enorm tevreden met Hyundaielectronics.nl

14 juli 2025

Top service!

Een half jaar geleden via vakantie veilingen een multihaarstyler van Hyundai aangeschaft. Helaas was een van de opzetstukjes gebroken waardoor ik deze niet meer kon gebruiken. Ik heb de klantenservice van Hyundai gemaild, binnen een dag had ik reactie. En binnen een week werd er kosteloos een volledige nieuwe accessoire set geleverd! Dit ondanks dat de haarstyler via vakantieveilingen veel goedkoper was dan op hun eigen website.

Top service!!

18 juni 2025

Super service

Wij hadden een probleem met onze steelstofzuiger, hij werkte niet meer en kwamen er achter dat er een onderdeel stuk was, Hyundai gemaild en kregen het onderdeel gratis opgestuurd, binnen een week was alles geregeld.

24 mei 2025

Uitstekende service

Toen het onderdeel van mijn product niet leverbaar meer was, kreeg ik een compleet nieuw product toegestuurd. Deze raakte zoek in de post, en werd er zonder gedoe een nieuwe zending aangemaakt

21 april 2025

Super tevreden

Contact opgenomen met de klantenservice omdat de stofzuiger een raar geluid maakte. Goed geholpen dmv foto's filmpjes en uitleg. Er bleek een filter te missen waardoor de stofzuiger niet goed meer functioneerde.
Aanbod gekregen om kostenloos of een nieuwe filter te ontvangen of de gehele stofzuiger te vervangen.
Gekozen voor dat laatste en binnen 2 dagen al de stofzuiger ontvangen.
Zeer tevreden met de oplossing en ook met de manier waarop ik geholpen ben door de medewerker Willem.

24 maart 2025

Complete product vervanging na defect van een onderdeel

Het heeft lang geduurt voordat we contact konden krijgen, maar toen eindelijk het contact daar was werd er snel en adequaat gereageerd. Waar ging het om? De waterreservoir van de wet and Dry vloerreiniger was gescheurd. Ik vroeg kan die vervangen worden. Na wat informatie en foto's gestuurd te hebben kregen wij voor omze verrassing een compleet nieuw product die we binnen één dag thuis kregen gestuurd. Top service!!

27 maart 2025

Top klantenservice

Top klantenservice! Ik had een artikel een tijdje geleden gekocht maar niet geopend i.v.m. verhuizing. Paar maanden later kwam ik erachter dat een onderdeel miste. Na een mailtje leverden ze binnen enkele dagen missend onderdeel aan zonder problemen. Klantenservice was ook erg vriendelijk.

14 maart 2025

Ik had een defect aan de stofzuiger

Ik had een defect aan de stofzuigervoet. Probleem werd via de winkel waar de stofzuiger gekocht was niet opgelost.
Via Hyundai electronics werd het probleem meteen opgelost! Dank Willem voor je snelle handelen en goede service!

21 maart 2025