Oude deurbel ging defect, viel nog binnen het jaar na bestelling. Goede service van Willem, waarbij snelle antwoorden en snel doorpakken. Kreeg een nieuwe deurbel (upgrade vanaf mijn oude deurbel). Bi... Toon meer
TOP SERVICE ! Bladeless heater die niet helemaal goed functioneerde. E-mail geschreven, volgende dag antwoord of ik filmpje op wou sturen. Zelfde dag alweer antwoord dat het een fabricagefout zou z... Toon meer
Ruim drie jaar geleden een ledtuinlamp van Hyundai Electronics gekocht die kort geleden stuk ging. Het bedrijf aangeschreven. Direct na het toesturen van de factuur en foto’s van de kapotte lamp kreeg... Toon meer
Een accu besteld die na twee keer stofzuigen al niet meer werkte. De klantenservice (Stijn) reageerde dezelfde dag nog met de vraag of ik het orderbonnen door kon geven en een filmpje kon sturen.... Toon meer
Hyundai doet tegenwoordig meer dan alleen auto’s produceren. Tegenwoordig zijn wij ook bezig met het designen en ontwikkelen van alledaagse producten voor het huis. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan keukenmachines, stofzuigers en tuinlampen, maar ook aan hele smart home systemen voor een extra veilig thuis.
Vang 16, 4461TX, Halsteren, Nederland
- cs@hyundaielectronics.nl
- hyundaielectronics.nl
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goed geholpen en vriendelijk
Goed geholpen en vriendelijk. Via mail contact gehad. De app doet het weer dus zeer blij mee 😀
Hoefde niet lang te wachten op…
Hoefde niet lang te wachten op mail-respons. En werd actief geholpen met uiteindelijk vervanging van mijn wifi-lampen.
De beste Klantenservice waar de klant terecht kan.
Met een defect aan m’n stofzuiger en geen garantie kreeg ik via Willem een leuke aanbod met fikse korting. Dat is wat ik noem een echte klantenservice. Kon helaas via de eigen winkel nergens meer terecht voor service en had besloten dit rechtstreeks te doen de dealer. Erg top !
Heel snel en goed geholpen bij een…
Heel snel en goed geholpen bij een apparaat die defect was. Top!
Perfecte en snelle maatwerk service
Perfecte en snelle maatwerk service. Ze regelden een software aanpassing om een door mij als hinderlijk ervaren functie van de soundbar uit te schakelen.
Snelle en betrokken communicatie waar menig bedrijf een voorbeeld aan kan nemen!
Veel goed werkt,professioneel
Ze hebben mijn probleem professioneel en snel, accuraat en correct opgelost, hartelijk dank
Geweldige snelle service
Bestelling niet ontvangen maar na contact begripvol en de levering als nog ontvangen 🤲
Goede service en snelle…
Goede service en snelle reactie,probleem goed opgelost.
Ik had problemen met de connectie…
Ik had problemen met de connectie tussen mijn smartwatch en smartphone. Via email contact goede instructies gekregen, Topservice.
Kapot polsbandje
Het polsbandje van mijn smartwatch was stuk gegaan. Na een mailtje, kreeg ik meteen antwoord en werd me een nieuwe opgestuurd. Top!
Bedankt voor de snelle service.
Hyundai Tazza Espresso-apparaat
Geweldige service.
Een akkefietje met dit apparaat werd op een heel elegante manier opgelost!
Super bedankt !
Supergoede service, duidelijke communicatie en twee fantastische en vriendelijke medewerkers !
Remco en Florian, van harte bedankt !!!!
Prima service
Prima service. Er was een probleem met mijn bestelde product. Na 1 email is het allemaal netjes opgelost.
Zeer vriendelijke klantenservice
Garantie kwestie
Ik had een probleem met mijn Hyundai product, maar de verkoper gaf niet thuis. Daarom heb ik Hyundai electronics aangeschreven en zij hebben mijn garantie kwestie super goed opgelost! Nogmaals bedankt!
Defecte producten
Een probleem met de producten werd netjes opgelost .
Onze stofzuiger was kapot gegaan door…
Onze stofzuiger was kapot gegaan door een ongeldige reden omdat er haar kwam vast te zitten in 1 van de wieletjes.
We hadden een nieuw voetstuk gekocht op de website bijna 2 weken geleden, we hoorden er niets meer van en bij de bezorgdienst dhl is het pakketje niet vindbaar.
Had even geleden een mail gestuurd hadden ae gisteren ochtend om 5 u pas geantwoord met sorry voor late reactie, nadien niets meer ontvangen van reactie.
Wij zitten nu al heel lang zonder stofzuiger en wij hebben een kat die veel haar verliest.
Als ik geweten had dat er zoveel problemen ging zijn met gewoon een simpel voetstuk te bestellen had ik nooit op deze site besteld.
Ik had dit wel gedaan omdat er op de site “snelle levering in BE en NL” dus niet!!!
Jammer dat niemand antwoord van jullie service via mail en dat er niets wordt gedaan aan een oplossing en dag het zolang duurt!
Geld is weggesmeten en voetstuk van stofzuiger is nergens vindbaar! Bedankt!

Antwoord van Hyundaielectronics
goede ervaring met het personeel van…
goede ervaring met het personeel van Hyundai eletronics investment na enige correspondentie mbt het bestellen van een artikel is vrij snel tot mijn beschikking. Mijn complimenten met snelle reactie van uw kant
Een probleem met een lichtbol werd…
Een probleem met een lichtbol werd onmiddellijk opgelost: een nieuwe bol werd mij toegestuurd zonder aarzelen!
Een top-naleving van de garantie!
Een supervriendelijke en klantvriendelijke service. Binnen de garantieperiode werd mij een nieuw toestel opgestuurd zonder discussie en met supersnelle levering.
Een zeer tevreden klant!