Eerder wel positieve reviews gezien naast negatieve en de gok gewaagd. Zeer ontevreden over de kwaliteit dus ook ik wilde retour sturen eerst 10 andere aanbiedingen korting op nieuwe en deze houden, m... Toon meer
Ibizajurken
Ik heb 3 jurken besteld en er maar 2 ontvangen. Die 2 jurken zijn best mooi, maar voor de niet ontvangen jurk heb ik ondertussen al 2 maanden mailcontact met hun klantenservice. Ze vroegen me eerst ze... Toon meer
Helaas ook in deze online oplichting getrapt. Kleding komt gewoon uit China, te zien aan track en trace en kwaliteit. 100% polyester. Klantenservice is gewoon AI waar je mee zit te mailen, zijn zogena... Toon meer
teleurgesteld in de kwaliteit
Jurken komen uit China, temu Kwaliteit hebben ibiza nooit gezien. Kwalitatief dus nog geen 3 euro waard. Ben je niet tevreden moet je ze zelf terugsturen naar China.(kosten ca 35 euro) bedrijf doet alsof het stopt wat niet waar is. En overigens tegen de regels is.
Trieste manier van dropshipping
Wil je genept worden dan ben je bij ibizajurken.com aan het juiste adres. Dropshipping zoals het niet mag. Andere jurk geleverd dan besteld. Retourneren op eigen kosten. Dus duur als het opgestuurd moet worden naar China. Advies bestel hier niet!!!!
Pas op: misleidend en onduidelijk retourbeleid
Ik heb een bestelling geplaatst bij Ibiza Jurken, maar ben tijdens het retourproces tegen grote problemen aangelopen. Daarnaast is de kwaliteit van de jurken erg slecht.
Hoewel de webshop eruitziet als een Nederlandse winkel, moet je retourzendingen op eigen kosten naar China sturen – iets wat nergens duidelijk vooraf vermeld staat. Dit is in strijd met Europese consumentenregels. Pas nadat ik hier meerdere keren op had aangedrongen en mijn recht heb uitgelegd, kreeg ik uiteindelijk mijn geld terug (zonder te hoeven retourneren).
De klantenservice reageerde uiteindelijk correct, maar dit vergde veel moeite en kennis van mijn rechten als consument.
Let op als je hier iets bestelt:
* Retourneren is lastig en duur.
* Informatie over retouradres wordt pas ná aankoop gedeeld.
* Je moet zelf stevig aandringen om je geld terug te krijgen.
Ik raad deze webshop dan ook niet aan, tenzij je zeker weet dat je niets wilt retourneren. Er zijn gelukkig genoeg winkels die wél transparant en klantvriendelijk werken.
Mooier dan dat het is
In de retourinformatie staat niet dat de retourkosten (naar China) voor eigen rekening is. De plaatjes van de jurken zijn veel mooier dan de jurken in het echt. Veel te kort en 100% polyester. Voelt goedkoop en zweterig aan. De korting die ze op de site aanbieden lijkt dus een koopje en dat is het ook. Ook geven ze elke dag aan dat er alleen vandaag echt stapelkorting is. Wel snelle reactie per email met vriendelijke uitleg. Ik kan naar mijn geld fluiten is de conclusie.
BESTEL HIER NIET
BESTEL HIER NIET
wat een lachertje. Ik wou ook dat ik de slechte reviews had gelezen. Ik denk dat de goede reviews hier ook echt nep zijn. Heb een jurk gekocht lijkt totaal niet op wat de foto liet zien. Binnenkant is wit en de stof is echt cheap. Moest weken wachten komt het als temu achtig pakketje binnen. Zelfs temu is betrouwbaarder. Dat ik erin getuind ben zeg met die zussen die stoppen.
NIET BESTELLEN
NIET BESTELLEN! Is hartstikke nep! Is niet van twee zussen Pip & Milou. (Foto’s zijn gemaakt door AI).
Is Chinese rommel, slecht kwaliteit!!!! Dat weken duurt voordat het aankomt. En dan kun je het voor heel veel geld retourneren. Als je het überhaupt mag retourneren.
CHINA TROEP
LET OP!
Wil je jurken uit China koop ze dan zelf bij Temu scheelt je veel geld,
Oplichters.
Retour adres is in china kost erg veel geld om retour te sturen.
Gewoon bende uit China
Gewoon bende uit China, niks geen 2 zussen die stoppen met hun bedrijfje… Bestel hier niet!!!
Bestel hier aub NOOIT!
Bestel hier aub NOOIT!
Ik zou willen dat ik de slechte reviews eerder gelezen had.. het zijn niet van die mooie ibiza jurken. Het is chinese rommel. Je wacht weken en wordt bezorgd in een smoezelig pakketje uit China. Terug sturen gaat niet want dat moet ook naar China. Ze doen alsof ze een NL bedrijf zijn maar het enige dat ze doen is iets kopen op Aliexpress en doorsturen naar de klant, daar lijkt het op. Sterren liefst -1
Slecht!!!
Bedrijf houdt zich niet aan retour beleid … terugsturen niet naar de klantenservice in Schiedam, maar op eigen kosten naar een adres in China. Aankoopbedrag wordt pas terug gestort als in China de jurk in goede orde is ontvangen. Slecht!!!!
Niets kopen!
Niets kopen! Ongelabelde slechte kwaliteit jurken met een print die niet lijkt op de foto. Terugsturen moet naar china en kost je bijna 30 euro. Oplichterij.
Shein is beter
Ook in ben in het verhaal getrapt van 2 meiden die dit al 30 jaar deden etc. Ik ging er ook vanuit dat het om een Nederlandse site ging. Helaas zag ik bij de bevestiging dat het om een Chinees bedrijf gaat. Had ook het retourbeleid gelezen maar er zijn eerst 3 mails over en weer gestuurd voordat er mij werd verteld op eigen kosten retour sturen met nog evt invoerrechten daar bovenop. Op een bestelling van 80 euro is dat het risico niet waard maar heb ook werkelijk niks aan de jurken. Echt zonde geld dus. Heb hiervan geleerd om niet meer 's nachts, scrollend door Insta een bestelling te plaatsen ;)
Oplichting
Oplichting! Ben benieuwd of iemand zijn geld retour heeft gekregen?
Ik wil het ook retour sturen. Mega slechte kwaliteit uit China!
Bagger
Trap niet in deze onzin!!!! hele slechte chinese kleding. Het lijkt in niets op de plaatjes, slechte stof, rare modellen en als je het retour wilt sturen moet het op eigen kosten naar China. Erg slecht en bedroevend!!!
Verdiend nog geen 1 ster
Verdiend nog geen 1 ster, is oplichting. De reviewd die wel veel sterren krijgen kloppen niet en doen ze zelf om zo de slechte niet meer bovenaan te krijgen.
Zeer slecht komt uit china, hun retour sturen eigen rekening kost je al 20 euro. Totaal niet behulpzaam. ABSOLUUT NIKS KOPEN DAAR.
Pure oplichting!
Pas op! Hier niet bestellen want de jurken komen van Shein. Het lijkt een ontzettend mooi verhaal van 2 zussen die gaan stoppen maar dat klopt niet.
De jurken die ze op de website plaatsen staan ook bij Shein op de website en daar vele malen goedkoper. Pure oplichting. Ik ben blij dat ik er niet ingetrapt ben.
Chinese troep en waardeloze service (geen service)
Ik heb 4 jurken gekocht, opheffingsuitverkoop zogenaamd. Originele prijs rond de €100 per jurk dus ik verwacht iets qua kwaliteit.
Zelf niet goed onderzocht vooraf en in enthousiasme gekocht.
De verzendbevestiging kwam uit China. Daar schrok ik al van, ik weiger altijd uit China te bestellen.
Vervolgens kwam er Chinese troep. Wil ik het retourneren en moet dit ook op eigen kosten terug naar China.
Klantenservice stuurt mails met chat gpt dus echt menselijk contact is er ook niet geweest. Ik ben razend!
Vreselijk lelijk
Vreselijk lelijk! Oplichters heel moeilijk retour sturen! Zoveel spijt!!
NIETS KOPEN HIER!!!!!!
NIETS KOPEN HIER!!!!!!
HEB HELAAS TE LAAT DE REVIEWS GELEZEN MAAR HET ZIJN OPLICHTERS.
TRAP ER NIET IN!!!!!!!
NIET KOPEN HIER!
NIET KOPEN HIER!
Duidelijk jurkjes uit China. Ik heb die zorgen al een keer per mail kenbaar gemaakt. Mijn pakket kwam uit China. Toen heb ik aangegeven dat ik niet mocht hopen dat het kwalitatief uitermate teleurstellende kwaliteit jurkjes waren. Dat zou niet het geval zijn en hier zou alleen het internationale sorteercentrum zijn.
Nu alle jurkjes terug gestuurd voor €47,90 naar China! Het zijn oplichters! Koop hier aub nooit iets!!!