ICAO4ME Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Firma pozwala załatwić cały temat - od nauki po egzamin. Sporo wariantów do wyboru. Dorabiałem sobie fiszki samodzielnie do nauki słownictwa z materiałów źródłowych. Sporą wartością jest dostęp do kon... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Materiały pozwoliły mi na przygotowanie się w komforcie własnego tempa. Pakiet, który wybrałem zawierał bardzo dużo przykładów do treningu. Co więcej, zgodnie z opisem, okazały się nawet trudniejsze n... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Serdecznie polecam ICAO4.me. Współpraca z Panem Łukaszem to czysta przyjemność! Kurs jest znakomicie przygotowany dla każdego użytkownika, a forma egzaminu jest bardzo komfortowa.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Serdecznie polecam ICAO4ME. Kurs w swojej strukturze przejrzysty i przyjazny. Egzamin przeprowadzony na absolutnie najwyższym poziomie. Egzaminator swoim podejściem przełamuje bariery związane ze stre... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vlieglesinstituut
  2. Luchtvaartadviseur
  3. Taalopleiding Engels

Geschreven door het bedrijf

Aviation English exams and courses for pilots by pilots. Comprehensive, affordable and convenient formula that let's you earn your EASA/ICAO level 4, 5 or even 6 from home with exam tailored to your licence. One on one tutoring, self-study materials, real audio recordings with ATC communications and many more. Let's climb higher level together!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

55 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

świetna forma egzaminu

Kurs wydaje się być dobrym przygotowaniem, mimo że nie przejrzałem wszystkich zagadnień, sam egzamin w bardzo miłej atmosferze, która ułatwia płynną komunikację w j. ang.

22 januari 2024

Bardzo polecam

Bardzo polecam. Egzamin przeprowadzony w bardzo miłej atmosferze, z możliwością sprawdzenia się na egzaminie próbnym. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15 januari 2024

Egzamin w ICAO4.me

Spokojna, profesjonalna atmosfera egzaminu. Jednocześnie przebieg egzaminu przypominał rozmowę po angielsku o awiacji, przerywaną nagraniami z komunikacji radiowej dobrej jakości. U Pana Łukasza Wieczorka zdawałem z prawdziwą przyjemnością!
Artur Fuglewicz

6 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zarówno egzamin testowy jak i kurs…

Zarówno egzamin testowy jak i kurs przygotowawczy były poprowadzone ze świetnymi przykładami oraz detalami, które pozwalają się świetnie przygotować do oficjalnego egzaminu. Oboje spotkanych lektorów było bardzo profesjonalnych, sympatycznych i przede wszystkim skupionych na pomocy mi w poszerzeniu mojej wiedzy z Aviation English. Gorąco polecam!

22 december 2023

Polecam każdemu!

Polecam każdemu! Language Proficiency Test przeprowadzony przez ICAO4ME jest na najwyższym poziomie. Dzięki możliwości przeprowadzenia egzaminu online bardzo łatwo można znaleźć dogodny dla siebie termin oraz zaoszczędzić czas. W moim przypadku skorzystałem z kursu dostępnego na stronie oraz egzaminu próbnego, który pozwolił przygotować się do prawdziwego egzaminu.

19 december 2023

Bardzo polecam

Bardzo polecam. Skorzystałem z opcji jednej 90 minutowej rozmowy z lektorem, Panem Łukaszem i egzaminu online. Rozmowa przed egzaminem była bardzo pomocna a Pan Łukasz to profesjonalista w każdym calu. Dokładnie omówił przebieg egzaminu, poćwiczyliśmy zadania podobne do egzaminacyjnych
a na koniec wskazał obszary do odświeżenia żeby na egzaminie czuć się komfortowo. Naprawdę warto :)

28 november 2023

Tylko ICAO4ME

Świetne przygotowane materiały szkoleniowe oraz cała platforma, sporo praktycznych porad. Prowadzący bardzo pomocni oraza profesjonalni. Sam egzamin przeprowadzony w miłej przyjaznej atmosferze. Egzamnator bardzo pomocny. Mega polecajka !!! Jeśli ICAO to tylko u nich :D

7 november 2023

Naprawdę profesjonalna atmosfera…

Naprawdę profesjonalna atmosfera egzaminu, wszystkie pytania nie są podchwytliwe i nie mają na celu łapania na uwadze jak w testach psychologicznych, pytania zadawane są przed wysłuchaniem nagrania. Prowadzący mówi spokojnie i bez wymuszanego akcentu językowego co jest bardzo ważnym czynnikiem zrozumienia i odpowiedzi.

9 november 2023

Skuteczne Przygotowanie do Egzaminu ICAO dzięki ICAOforme

Dzięki ICAOforme udało mi się zdobyć wymagane kwalifikacje lotnicze w języku angielskim, wykorzystując wyłącznie ich materiały przygotowawcze. Materiały były bardzo pomocne, a egzamin przebiegł w przyjaznej atmosferze, co znacząco ułatwiło mi zdanie egzaminu. Gorąco polecam ICAOforme wszystkim, którzy dążą do osiągnięcia wysokich wyników na egzaminie do uprawnienia do licencji

31 oktober 2023

Worth high recommendation

Very well organized platform, very good and flexible tutors available to share honest feedback, comprehensive materials available for students. I believe my general language skills improved thanks to the whole course and exam experiences.

16 oktober 2023

Najlepszy wybór

Świetny kurs przygotowujący do egzaminu - kompletna baza potrzebnej wiedzy w jednym miejscu. Sam egzamin przyjemny i bezstresowy :)
Polecam każdemu!

20 oktober 2023

Super kurs i egzamin

Bardzo dobry interaktywny kurs na platformie, zarówno ten dla początkujących jak i zaawansowanych.
Egzamin w ciekawej formie, online, podzielony na dwie części w pierwszej z nich odpowiada się na pytania zadane w ramach słuchawki z ew. obrazkami. Pytań takich jest kilkanaście od łatwych po trudniejsze. W drugiej części luźna rozmowa na tematy około lotnicze z egzaminatorem. Na koniec krótkie podsumowanie jak poszło i co i jak wysłać do urzędu.
Wynik: lvl 5, bez kolejek, z możliwością ponownego odsłuchania i bez karnych punktów :))

17 oktober 2023

Dit is Trustpilot