Jeg har gennem tiderne købt over 50 id yes t-shirt helt tilbage til 2011. Kvaliteten er gradvist gået ned af bakke, men prisen er også lav. Desværre er kvaliteten nu så ufattelig ringe. Har lig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk god service. Havde lidt problemer med at bestille ønsket vare. Blev guidet og kunne gennemføre bestillingen. Forøvrigt købt samme for 10 år siden, som er vasket utallige gange, tillige m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min gamle arbejdsgiver brugte ID Identity T-shirts og sweatshirts som arbejdstøj. Det var de bedste og mest holdbare T-shirts, som jeg nogensinde har gået med. Bestilte derfor T-shirts ID Time til pri... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det gik fint. Jeg bestilte på søndag og havde varen på tirsdag. Jeg kan ikke udtale mig om dem generelt, da jeg kun købte en vare og ikke havde kontakt med support. Jeg bestilte en cardigan med samme... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Everyday Wear forfinet siden 1983. I stedet for at jagte sæsonens trends skaber vi stilfuldt, klassisk, tidløst og langtidsholdbart Everyday Wear, der ikke går af mode og holder pasform og farve vask efter vask.
Lægårdvej 138, 7500, Holstebro, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Havde lidt bøvl med at forstå hjemmesiden, da jeg ikke er nogen ørn til it. Fik via tlf. kompetent hjælp, af en meget forstående og rar medarbejder.
Købet 6 T-shirts, som bare er som de skal være.
bruger dem meget og de er bare ok
Køb endelig T-shirts hos id.dk
Har vist for øvrigt anmeldt id.dk en gang før
God vind og en god jul til alle hos id.dk

Antwoord van ID® Identity
Jeg har længe brugt t-shirts fra ID med stor glæde. Jeg har dog undret mig over størrelsen på de seneste t-shirts, jeg købte, idet de var kortere end de andre t-shirts af samme model og størrelse, jeg havde købt tidligere. Jeg skrev derfor til dem med min undren, men jeg forventede egentlig ikke rigtig et svar fra dem, da jeg blot skrev for at fortælle om min oplevelse, uden at det var en klage.
Det endte med en længere (positiv) korrespondance med en medarbejder, der nu er mundet ud i, at hun har sendt mig nogle nye t-shirts uden beregning.
Den kundeservice, jeg har fået, var langt ud over det forventede, og så er deres t-shirts generelt i rigtig lækker kvalitet - navnlig prisen taget i betragtning.

Antwoord van ID® Identity
Forøvrigt købt samme for 10 år siden, som er vasket utallige gange, tillige med at blive tørret i tumpler... Alle shirts har beholdt facon og udseende, som udtryk for meget god kvalitet.
De strammer dog lidt, hvilket nok skyldes undertegnet ændring i facon....
Vagn

Antwoord van ID® Identity
Jeg har i flere omgange købt varer hos ID pga. deres super kvalitet til rimelige priser. God service og varerne levres til aftalt tid.

Antwoord van ID® Identity
God og behagelig kundeservice. Kvalitetdprodukter til fair priser.

Antwoord van ID® Identity
Jeg køber altid T-Time 0510 t-shirts fra ID til min kæreste, da det er de eneste t-shirts han vil gå med. De er super flotte og materialet er godt. God kvalitet til en billig pris. Han bruger dem hver dag👍🏼

Antwoord van ID® Identity
Gode produkter med lang holdbarhed. Tidløst design. Duer altid.

Antwoord van ID® Identity
Hurtig levering og jeg er yderst tilfreds med varerne. Det er ikke sidste gang jeg bestiller tøj fra ID Identity.

Antwoord van ID® Identity
Fin og overskuelig hjemmeside, hurtig levering og supergode produkter. Vil helt klart købe skjorter og polo'er her igen.

Antwoord van ID® Identity
Kan varmt anbefale geyser løbetøj - især bæredygtige cardigan og T-shirt, så let og lækker

Kan klart anbefale ID.
Geyser er mit foretrukne mærke til sport - både løb og fitness.
Min datter bruger ID jakke til ridning og på trods af ‘hårdt’ brug ser den ud som ny.
En klar anbefaling!

God kvalitet til prisen.
Hurtig og fornuftig respons.