Katastrofe!! Bærende væg!!
Til at starte med, så læg mærke til at virksomheden bedømmer sig selv her inde. På virk.dk kan man se hvem der har oprettet firmaet. Hans kone ifølge Facebook har givet virksomheden 5 stjerne og selvfølgelig en flot anmeldelse!! På google.dk har Tommy endvidere givet virksomheden 5 stjerner.
Jeg har en bærende væg i huset som Idealbyg skulle hjælpe mig med. Tommy gav et tilbud på, at lægge en limtræsbjælke op på eksisterende spær, så de blev selvbærende.
Jeg kørte på arbejde da jeg havde lukket Tommy ind, og kom hjem 5 timer efter for at tjekke til dem. De var kørt deres vej og jeg bemærkede, at limtræet lå på min gangbro og ikke på eksisterende spær som der stod i tilbuddet. Limtræet var endvidere heller ikke lagt af på ydermuren, men på sidste spærfod.
Endvidere og vigtigst af alt, så var de 2 spærhoveder (som var hele opgaven ) ikke suret fast/fæstnet til den nye limtræsbjælke. ALTSÅ der var intet der bar de to spærhoveder hvis jeg rev væggen ned.
Jeg ringede til Tommy, som sagde, at de var færdige og jeg bare kunne rive væggen ned.
Jeg forklarede Tommy ovenstående, og han lød forvirret og sagde, at det havde været varmt og det var derfor de havde lavet en fejl.
Tommy insisterede på, at ALT var lavet efter forskrifterne og at limtræet lå på ydermuren, indtil jeg sendt ham et billede af, at den lå på sidste spærfod!
Jeg kørte en sag i byggeriets ankenævn, hvor en bygningskonstruktør og ingeniør kom ud og så arbejde.
Konklusionen var, at ALT stort set var lavet forkert og havde jeg fjernet den gamle bærende væg, så var der formentlig sket skade på huset.
Jeg er chokeret over, at man med 20 års erfaring kan lave sådan en fejl.
Ud over ovenstående, så havde de efterladt huset beskidt og rodet, de steder de havde været. Andre håndværkere jeg har haft, har lige ordnet efter sig.
14 augustus 2024
Review zonder uitnodiging