Helemaal vanuit Lochem voor deze broeder!! Met twee opgroeiende kinderen en een vrouw die niks om mobile telefoons geeft ben ik hier een vaste klant geworden. Of het om een kapotte scherm of een... Toon meer

Tweedehands iPhone 8 gekocht voor mijn vriendin, goede prijs werkt perfect. Mijn eigen iPhone 8 Plus heeft hij al een aantal keren voor de dood weggesleept. Altijd zelfde dag tijd voor reparatie. Echt... Toon meer

Een bedrijf beoordelen waar alles goed gaat is natuurlijk eenvoudig. Juist als er iets niet goed gaat kan een bedrijf zich van zijn beste kant tonen. Ik had een probleem met een stekkertje op een p... Toon meer

Via een oproep op marktplaats ben ik bij jullie terechtgekomen, nadat ifixiteasy mij benaderde en ruimschoots in mijn wens tegemoet kwam om een nette en goed werkende iPhone 8 Plus voor mijn man te re... Toon meer

1. Mobiele telefoon winkel

Fixiteasy is specialist op het gebied van iPhone en iPad onderdelen. Heeft u een nieuwe onderdelen voor uw Apple iPhone of iPad nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop haalt u eenvoudig en snel nieuwe iPhone onderdelen in huis. Wanneer u voor 17:00 besteld dan worden uw iPhone 6 onderdelen en gereedschappen nog dezelfde dag verzonden.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Mooie en nette I Phone 14 Pro gekocht

Mooie en nette I Phone 14 Pro gekocht. Snel antwoord terug. Netjes behandeld en netjes in de omgang. Zelfs alles over gezet op de nieuwe telefoon.Goede prijs, kwaliteit verhouding!

22 augustus 2025
Logo Ifixiteasy

Antwoord van Ifixiteasy

Bedankt voor je fijne review! 🙏
We zijn blij dat je tevreden bent met je iPhone 14 Pro en dat alles soepel is verlopen, inclusief het overzetten van je gegevens. Veel plezier met je nieuwe telefoon! 📱✨

Dit bedrijf doet altijd zijn best voor…

Dit bedrijf doet altijd zijn best voor de klant. En dat voel je. Zonder afspraak terecht kunnen, direct een afspraak over hoe het verder gaat. En wat er afgesproken wordt, dat gebeurd ook. De prijs is goed en de kwaliteit en klantvriendelijkheid nog beter Ben heel erg tevreden klant

14 februari 2025

Helemaal vanuit Lochem voor deze…

Helemaal vanuit Lochem voor deze broeder!!

Of het om een kapotte scherm of een nieuwe tweedehands telefoon ging was ik altijd op het goeie adres.
Zonder afspraak ben ik altijd welkom en werd snel en vriendelijk door Taner geholpen!
Prijs en kwaliteit verhouding is prima en alweer een tevreden klant verlaat het pand.

10 november 2023

Goeie service

Goeie service, heb al een aantal telefoons daar gekocht geen probleem meegehad. Plus snel àlles gerepareerd

12 december 2023

Top bedrijf

Top bedrijf! Bijzonder kundige mensen. Weten waar ze het over hebben. Altijd snelle service

11 december 2023

Snelle en goede service

Na ontvangst bleek dat er iets niet goed was met mijn aankoop. Telefonisch contact gehad en het is supersnel en supernetjes opgelost. Absoluut een aanrader.

14 oktober 2023

Goede service en vriendelijk

Nieuw scherm laten plaatsen op mijn iPhone en deze ging na twee weken stuk en er is onder garantie en nieuwe geplaatst. Super service en je kan wachten op de reparatie

2 oktober 2023

Garantie afhandeling / top service

iPad scherm inclusief installatie gekocht maar deze ging na een paar weken al kapot, een hardware defect in het scherm. Is direct onder garantie vervangen, iPad maar een halve dag kwijt geweest i.p.v. weken. Top service zoals het hoort!

24 juni 2022