Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har prøvet at ringe dem op et par gange men får bare en telefonsvarer, der meddeler, at jeg vil blive ringet op mellem kl. 16 og 19, men intet sket. 😢 Lige en tilføjelse i dag den 24. Jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

På tegnsprog blev jeg kaldt kære vulkankvinde fordi mit navn Helga og mit temperament mindede om vulkanen Hekla. Her i butikken har jeg mødt Edna, det herligste vulkanske modspil man kan forestille si... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kom ind i butikken, blev taget taget godt i mod af personalet, kunne tydeligt høre de viste hvad de snakkede om. Fik afleveret min iPhone 6, de var lynhurtig til at finde fejlen, desværre vandskadet.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vil lige fortælle om nogle driftige og ansvarlige unge mennesker, der har lavet en virksomhed som jeg må sige driver så professionelt. De har hjulpet nogle gange med reparation af IPhones, de ha... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Electronica reparatieservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi er en familiedreven virksomhed med 23 års erfaringen inden for hardware og software.Vi er kompetente og erfarne indenfor reparationer af smartphones, tablets, computere, robotstøvsugere og TV reparationer. Vi går meget op i vores arbejde, og tager altid en udfordring op. Perfektionisme og professionalisme er det I møder når i tager reparationen til iMakeiPhones. Vi yder den bedste service både før og efter reparationerne. Vi har også en parkeringsplads og et vente værelse. Varme og kolde drikke, samt kage tilbydes til vores kunder imens de venter på deres reparationer. Ønsker du den bedste service og de billigste reparationer af kvalitetsdygtige reserverdele, er vi det rette firma for dig. Mvh. iMakeiPhones

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,8

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Jeg har prøvet at ringe dem

Jeg har prøvet at ringe dem

Lige en tilføjelse i dag den 24.
Jeg har fået en SMS fra dem og de vil ringe i dag.
Så langt så godt.
Her ved 18-tiden blev jeg ringet op af firmaet, og damen var venligheden selv. Vi fik en god snak og jeg vil bestemt gøre brug af tilbudet.

24 april 2024

Altid hurtig service

Altid hurtig, venlig, kompetent service og fantastiske priser. Både til iPhone og Mac computer. Da hun ikke kunne løse vores problem kom vi ikke til at betale selv om hun havde arbejdet på computeren over flere dage. Fantastisk service kan kun varmt anbefale Edna.

24 januari 2022

Har brugt dem i årevis

Har brugt dem i årevis, stort set til samtlige af mine iPhones, iPads etc. Som alle kom tilbage med nyt liv og perfekt stand - efter jeg eller min søn fik dem ødelagt.

De ved tydeligvis hvad de laver, det er helt ned i detaljen med om den rigtige skærm er på lager, stedet for at smide noget på "der måske virker", eller kort tid efter begynder at "gabe" - eller andre ting forsaget af billige dele.

Elsker at de tager imod på hjemmeadressen, bestil tid - gå en tur. Kom tilbage og hent din enhed...

27 april 2021

Jeg er gentagende kunde!

Jeg er gentagende kunde. Det er jeg fordi jeg føler at det er god service til rimelige priser. Jeg bliver altid mødt med et smil og en snak. Jeg er også imponeret over at ekspedienten nogle gange fraråder at reparere mine ødelagte telefoner, hvis hun mener at det ikke vil være rentabelt for mig.

26 april 2021

Antwoord van - iMakeiPhones

Kære Lasse, tusind tak og super dejligt at høre fra en støttende kunde. Du ønskes en dejlig dag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Brug dem aldrig som i aldrig

Brug dem aldrig som i aldrig. Købte et udskiftning af batteri på min iPhone igennem deal. ER lige i nærheden og prøver at få det skiftet uanmeldt. det kunne ikke lade sig gøre, jeg skulle booke en tid på deres hjemmeside. Gik hjem og bookede en tid og tænkte at det så var ok, det er jo sådan et booking system virker. Møder op og får så at vide at der i igen ville gå 4-5 timer . Det syntes jeg er temmelig lang tid når det tager 30 minutter i andre butikker, og "brokker mig " . Ekspedienten havde nu meget god tid til at tale i telefon, hun siger hun nu vil skifte batteriet inden for 40-45 minutter, jeg skal dog fremvise et printet bevis fra deal, trods deal har sendt mig en sms til fremvisning i butikken. Butikken fremstår meget rodet og en temlig nedladen ekspedition. Tror bare at deres svar giver sig selv, at bruge dem igen nej tak

23 april 2021

Antwoord van - iMakeiPhones

Kære Henning, vi ønsker altid at blive bedre og der vil altid være nogle ting man kan gøre anderledes. Men, i dette tilfælde ser vi det ikke nødvendigt at give den store forklaring her på trustpilot, da vi ikke ønsker en yderligere dialog med dem.
Vi kommenterer derfor kort, så læserne kan få indsigt i, hvad der reelt skete: Du har købt et batteri over Deal.dk og har ikke læst betingelserne, hvilket i sidste ende er Dét som frustrerer dig, hvilket du lader gå udover den kvindelige medarbejder i både telefon og butik.

Ved køb af batteri på Deal.dk skal man ringe ind til butkken og bestille en tid.
Reparationen tager op til 30 min.
Du bestilte en tid over vores hjemmeside. Denne fik du bekræftet, med en meddelse om at den ville være klar indenfor 2 timer. Du ringer ind, skælder ud i telefonen. Vi fortæller dem at du stadig kan komme klokken 12, og at den er klar indenfor 30-45 min. Dette var du ikke tilfreds med, men kom alligevel.
Du træder ind i butikken, medarbejderen taler i telefon med en kunde, hvilket vi formoder at du ved, da hun lige har talt i telefon med dig. Hun passer selvfølgelig sit job. Der går under et minut, hvor du bliver taget imod efter din indtræden i butikken. Du bliver bedt om at fremvise Deal'en med QR koden, men fremviser SMS'en. Denne kan vi ikke bruge og vil vise dig hvordan Dealbeviset ser ud med QR koden. Du begynder at råbe af medarbejderen, og skaber en utrolig voldsom scene inde i butikken. Du får lov at råbe i nogle sekunder, hvorefter du bliver smidt ud. Denne opførsel er fuldstændig uacceptabel og er absolut ikke noget der skal finde sted inde hos os!

Vi forventer ikke at se dig igen, men gør vi, bliver der ringet efter politiet. Truende og voldsom adfærd/råben, er ikke noget der accepteres her. Vi kan på ingen måde forstå hvordan man kan finde på at opføre sig sådan overfor andre mennesker.

Vi har kontaktet Deal og informeret dem om hendelsen, og at du skal udelukkes fra nye køb.

Den kvindelige medarbejder er efter episoden nu OK, men hun måtte sendes hjem den pågældende dag, da hun var så rystet. Jeg håber du for fremtiden vil tænke over din opførsel og væremåde. Er man utilfreds, kan man sagtens indgå i en pæn og rolig dialog.

Kanon service

Kanon service.
Vi har afleveret en iPhone 11 pro til reperation af knust bagskærm, og efter reperation og afhentning af telefonen fremstår små skønhedsfejl - her tager butikken det fulde ansvar, og tager straks telefonen tilbage igen, hvorefter vi ugen efter kunne hente en telefon der var så god som ny! MEGA god service og mega sød betjening! Vi kommer meget gerne igen :-)

17 maart 2021

Antwoord van - iMakeiPhones

Kære Sofie, tak for de meget pæne ord og tak fordi du var sådan en sød og tålmodig kunde! Komplikationer kan opstå, det er dog altid vigtigt at vores kunder ved at vi ALTID tager hånd om dem. Dejligt at du er glad og tilfreds. Vi glæder os til at se dig en anden god gang.
Vi ønsker dig en dejlig dag!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Fik lavet ipad og IPhone hos imakeiphone i munkebo. Super hurtigt lavet til en super pris. Utrolig sød personale. Masser af anbefalinger herfra.

5 oktober 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den rene elendighed

Den rene elendighed. Hvis du ynder at spilde dine penge, og ulejlighed er du godt på vej her. Du bringer din iPad med knust glas ind i forretningen og personen bag disken diagnosticerer med det samme at din Ipad er skæv. De ved godt at de ikke kan reparere den, men de kan altid senere give dig selv skylden for den mislykkede reparation, når de har informeret dig om at iPad er skæv. Ipad en er naturligvis ikke skæv, langt mindre skæv end personen bag disken ihvertfald, men de har informeret samtykke
Online angives at de kan skifte glas på iPad på 1 time, mit glas skifte tog 5 fulde dage .. ´det er ikke fordi de er langsomme og inkompetente´ .. nej det er fordi de er så grundige og ikke helmer før deres arbejde er 100% looooool fortalte man mig
Det er en mærkelig butik der holder middagslukket, og parkeringsforholdene er fuldstændigt latterlige. Du er nødt til at parkere i området, der er ingen parkering udenfor.
De kan ikke skifte dit iPad glas tilfredsstillende, men de stikker gerne en skæv finger i den for en 5-600 kr .. status er nu at vi har betalt 475 for intet, iPad virker ikke, og jeg har været igennem endeløs elendighed og ulejlighed.
Så snart disse I´Cowboys har rørt en af Apples enheder ophører Apples garanti, hvorfor mon?
De har ikke det materiel og presser, som kræves for at reparere iPhones og iPads. Det er lidt som at indlevere sin Porsche på et af disse ´billige´ skodværksteder .. det er ikke en god ide ..

5 oktober 2020

Antwoord van - iMakeiPhones

Kære Peter, vi er da kede af at du har haft en dårlig oplevelse med os. Hvis din iPad ikke virker efter hensigten, havde det været optimalt at de henvendte dig til os. Vi kan ikke udbedre en fejl, uden at vide at den er opstået.
Dernæst, er vi selvfølgelig kede af din anmeldelse, mest af alt fordi du på forhånd blev informeret om hvornår din iPad ville være klar, hvilket de indvilligede i. At dette så viste sig at være den primære årsag til din utilfredshed, gør os en anelse uforstående. Vi er grundige og ja, du har absolut ret i, at du har givet din accept til de informationer du har modtaget, gør at vi er dækket ind. Det er vores job at tjekke absolut den mindste detalje. Med reference til dine egne ord "iPad er ikke ligeså skæv som personen bag disken... Den er noget mere skæv". Super ærgeligt sprogbrug at benytte sig af, alt imens man sidder bag sin skærm. Man kan give udtryk for sin utilfredshed på mange andre "pænere" måder.
Prisen for din reparation blev 475 kr.
Du fik et tidsinterval din iPad kunne afhentes i.
Alt der skulle benyttes til din reparation, havde vi på lager og jeg kan derfor ikke kommenterer på, hvad du henviser til.

Vi ønsker altid at blive bedre og tager gerne imod ris, ligeså vel som ros, men i dette tilfælde ved vi ikke hvad vi kunne have gjort anderledes. Du fik besked på at din iPad ville være klar efter 5 dage, da vi havde travlt (weekend, som vi ikke arbejder i, er også inkluderet i de 5 dage), hvilket den blev.

Du er som sagt velkommen til at henvende dig, hvis du har problemer med din enhed.

Hun er sååå søde

Hun er sååå søde, hende der har den i Odense. Hun er altid god til at hjælpe mm. Jeg kommer helt sikkert igen.

3 oktober 2020

Antwoord van - iMakeiPhones

Hej Hanne, tak for de pæne ord :-)

iMakeiPhones

Lees meer over geverifieerde reviews.