With in-lite outdoor lighting you can transform your outdoor space into a magical place that can be enjoyed until the late hours of the night. For over 25 years, in-lite has been developing the perfect light for outdoor spaces. The system operates at low voltage, making it easy and safe for anyone to install. The fixtures are fitted with high-quality LEDs, which translates into low energy consumption and light that is as natural and inviting as possible. Everything from the tallest tree to the smallest plant can be attractively illuminated with in-lite products. And the in-lite app lets you easily control your lighting. Please contact us, we would love to help you make your outdoor space truly special.
Stephensonweg 18, 4207 HB, Gorinchem, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Onze (inmiddels 10 jaar oude) In lite buitenverlichting had problemen met de transformator. Nadat we in lite contacteerden kregen we vakkundig advies en een nieuw kabeltje met licht sensor toegestuurd waardoor alles weer werkt zoals het hoort. Fijne en snelle ervaring!

Antwoord van in-lite
Geweldig servicegericht en klantvriendelijk mailcontact gehad om een probleem op te lossen met 5 jaar oude In-Lite tuinverlichting. Top!!

Antwoord van in-lite
De sensor van mijn buitenlampen werkte niet meer, dus ik heb contact opgenomen met In-lite. Ik werd vriendelijk geholpen en zonder problemen hebben ze kosteloos een nieuwe sensor opgestuurd. Echt topservice! We zijn er heel blij mee

Antwoord van in-lite
Ontdekte onlangs dat drie jaar geleden bij de aanleg van onze tuin een van de In Lite Sway lampen zonder grondpin in de border was gestoken. Kon de onderdelen niet vinden bij aanbieders op internet. Na contact met de In Lite servicedesk (Ide) zijn de twee benodigde onderdelen kosteloos toegestuurd. Wat een geweldige service!

Antwoord van in-lite
Probleem met HUB 150 werd onmiddelijk door de service desk opgepakt en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben met het verloop en de oplossing. Chapeau!

Antwoord van in-lite
Ik had onlangs telefonisch contact opgenomen met in-lite, omdat onze in-lite tuinverlichting het niet meer deed. Al gauw werd het duidelijk dat de dag/nacht sensor defect is en werd ik geïnformeerd dat er een nieuwe sensor onderweg is. Inmiddels is de sensor vervangen en wordt de tuin weer prachtig verlicht! Wat een TOP service! Klantenservice dat echt helpt! Klantgericht, vriendelijk en oprecht eerlijk!! Super dank Ide & Bram.

Antwoord van in-lite
Ik belde op in verband met een defecte sensor voor de dag/nachtverlichting. Als antwoord kreeg ik : wat vervelend en vervolgens met de vraag of het een witte of zwarte draad was.
Na mijn antwoord, kreeg ik te horen: wat vervelend en wij sturen u gelijk een nieuwe toe.
Super service. Mag ook wel eens gezegd woden

Antwoord van in-lite
Na uitleg aan de customer service desk kreeg ik uit coulance de gevraagde reservelampje zonder kosten toegestuurd. Wat een goede service!!

Antwoord van in-lite
Onze tuinverlichting was ingesteld op dag- en nacht stand. Sinds een paar dagen bleven de lampen ook overdag aan staan. Via het contactformulier gevraagd wat er aan de hand kon zijn. Ik kreeg meteen het aanbod dat er een nieuwe zou komen. Brutaal als ik was heb ik dat meteen gevraagd voor een tweede set. Dat wilde ik gerust tegen betaling doen, want die deed het al veel langer niet.
Niet nodig, we kregen er gewoon twee gestuurd. Woensdag contact en zondag vond ik ze al in de brievenbus , met een handgeschreven kaartje erbij :). Door de makkelijke tulpstekker meteen vervangen en alles werkte weer perfect!

Zeer klantvriendelijke benadering.

Antwoord van in-lite
Mijn lampjes van 9 jaar oud hebben lelijke kapjes gekregen door weer en wind. In-lite bleek nog losse kapjes te kunnen leveren voor een mooie prijs. Emails werden echt binnen 20 minuten per keer beantwoord... Ik stond versteld van zoveel service. 6 sterren als het mogelijk zou zijn.

Antwoord van in-lite
Onlangs een ervaring gehad met in-lite.
In 1 woord geweldig! Wat zijn deze mensen klantvriendelijk, beleefd, aardig en attent. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Antwoord van in-lite
de producten zijn duur, gaan te snel kapot en ik moet zeker elk jaar de hulp van customer service inroepen.

Antwoord van in-lite
De sensor van onze buitenverlichting was kapot en aangezien die al 7 jaar oud was kon ik m niet meer terugvinden op de site. Maar doordat ik een mail gestuurd had met de vraag wat nu?......kreeg ik het verlossende antwoord dat ze er toch nog ergens ééntje hadden liggen. Yeah toppie zo blij mee...de verlichting springt weer aan als het duister in valt.

Antwoord van in-lite
Een fantastische service!! Alle lof en meer dan dat!!!

Antwoord van in-lite
Ik heb in onze achtertuin een compleet verlichtingssysteem van In-Lite wat bijzonder goed bevalt het is niet het goedkoopste maar de kwaliteit is uitzonderlijk goed.
Makkelijk koppelbaar, waterdicht etcetc.
Maar kocht er laatst een schemersensor bij welke geleverd werd met een speciaal montage beugeltje maar draaide deze te hard aan waardoor hij brak.
Ik vroeg of ik deze los kon bestellen maar kreeg als service de sensor compleet met beugel gratis toegestuurd!!
Wat een zeer goede service!

Antwoord van in-lite
Ik had een defecte lichtsensor en vroeg de klantenservice welke sensor op hun website geschikt was voor mijn transformator. Ik kreeg snel en duidelijk antwoord, en ze gaven aan dat ze een passende lichtsensor kosteloos zouden opsturen. Die kwam netjes binnen. Echt topservice – vriendelijk, behulpzaam en klantgericht!

Antwoord van in-lite
Ik vroeg om de in-lite brochure en kreeg er een heel persoonlijk kaartje incl pen bij. Dat geeft mij al een goed gevoel om lampen rechtstreeks te gaan bestellen

Antwoord van in-lite
Toen ik besloot om m’n tuin te verlichten met In-lite, had ik gehoopt op sfeer, kwaliteit en gemak. Voor ruim €4.200 verwacht je dan ook topmateriaal. Helaas loop ik inmiddels wekelijks als een soort conciërge door de tuin om te checken of alle 20 lampen het nog wel doen. Dit is de uitkomst na contact met in-lite.
Na iets meer dan een jaar was het raak: een kapotte driver (een module in het armatuur). En ik blijk niet de enige. In m’n vriendenkring hoor ik exact dezelfde klachten en zelfs de dealer bevestigde dat dit een veelvoorkomend probleem is – zo vaak dat ze de drivers standaard op voorraad hebben. Ik kon er vanuit gaan dat er meer lampen zouden volgen werd mij verteld door de dealer.
Dat toch gemeld bij in-lite: Contact met In-lite zelf verliep moeizaam: pas na het tweemaal invullen van het contactformulier kreeg ik een reactie. (Zet dan gewoon geen contact formulier op je site als je er toch liever niets mee doet denk ik dan..) Die kwam er grofweg op neer dat het onderdeel onder garantie valt, maar dat je er na de garantietermijn gewoon zelf voor opdraait. “Daar is die 5 jaar garantie tenslotte voor,” aldus In-lite. Tja… Daar heb ik nog een reactie op terug gestuurd. Na een week niets op terug ontvangen. Voor deze prijzen verwacht je toch meer dan een “pff lastige klant, zoek het toch uit service”.
De vele 5-sterrenreviews die je online ziet zijn begrijpelijk: het product ziet er prachtig uit en geeft direct een mooie sfeer. Men houdt zich verder aan de “afspraken”die je met hen maakt: citaat uit mail in-lite” Mocht u echter in de toekomst nogmaals een defect ervaren binnen de garantietermijn, dan lossen wij dit uiteraard graag voor u op – kosteloos en in lijn met de afspraken die bij aanschaf van ons systeem zijn gemaakt.” Dus nu maar wekelijks checken of je lampen het nog doen..
Op de langere termijn valt het gebruik dus helaas tegen. Als je voor duurzaamheid en betrouwbaarheid gaat, loont het om verder te kijken naar alternatieven.
Mooie producten om te zien, dat wel – maar qua levensduur en service laat In-lite flink wat steekjes vallen.
Update; inmiddels contact gehad met een medewerker van inlite. Zij heeft eea toegelicht en mijn vervelende gevoel weggenomen. Eea berust op een incident en niet structureel voorkomend. Ik heb gewoon pech gehad. Uit service is een extra driver opgestuurd. Ook is aangeven dat er tijdens maar ook na de garantie periode er coulant met dergelijke gevallen wordt omgegaan. Goed opgelost zo.