in-lite Reviews 330

4,7

Onze (inmiddels 10 jaar oude) In lite buitenverlichting had problemen met de transformator. Nadat we in lite contacteerden kregen we vakkundig advies en een nieuw kabeltje met licht sensor toegestuurd... Toon meer

Ontdekte onlangs dat drie jaar geleden bij de aanleg van onze tuin een van de In Lite Sway lampen zonder grondpin in de border was gestoken. Kon de onderdelen niet vinden bij aanbieders op internet.... Toon meer

De sensor van mijn buitenlampen werkte niet meer, dus ik heb contact opgenomen met In-lite. Ik werd vriendelijk geholpen en zonder problemen hebben ze kosteloos een nieuwe sensor opgestuurd. Echt tops... Toon meer

Ik had onlangs telefonisch contact opgenomen met in-lite, omdat onze in-lite tuinverlichting het niet meer deed. Al gauw werd het duidelijk dat de dag/nacht sensor defect is en werd ik geïnformeerd da... Toon meer

1. Buitenverlichtingontwerper
  2. Tuin

With in-lite outdoor lighting you can transform your outdoor space into a magical place that can be enjoyed until the late hours of the night. For over 25 years, in-lite has been developing the perfect light for outdoor spaces. The system operates at low voltage, making it easy and safe for anyone to install. The fixtures are fitted with high-quality LEDs, which translates into low energy consumption and light that is as natural and inviting as possible. Everything from the tallest tree to the smallest plant can be attractively illuminated with in-lite products. And the in-lite app lets you easily control your lighting. Please contact us, we would love to help you make your outdoor space truly special.

4,7

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Geweldige service en zeer snelle en…

Geweldige service en zeer snelle en vriendelijke service , echt top service en top producten!!!
Geheel gratis wat onderdelen toegestuurd gekregen en heel goed meegedacht met de klant.
Met dank aan Leandra en collega’s!!!

24 januari 2025

Beste Arnold,

Wat een leuke positieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Dat is ons doel!

We wensen je veel plezier met je mooie in-lite systeem.

Team in-lite

Ik geloof weer in goedheid in deze wereld

Biedt hele goede service aan. Denkt mee om problemen op te lossen.

12 november 2024

Beste Aartie Rams,
Bedankt voor je 5 sterren review! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! We helpen altijd graag zodat je kunt blijven genieten van je in-lite systeem!

team in-lite

Top product, prachtige verlichting :-)

Prachtige design tuinverlichting, hoogwaardige kwaliteit en gemakkelijk aan te sluiten.

Een toegevoegde waarde voor iedere tuin, dus een echte aanrader. Alles zones gemakkelijk te bedienen via een aparte In-lite App.

9 november 2024

Beste Coen,

Bedankt voor je mooie review!
We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over het in-lite systeem.

We wensen je nog veel plezier ermee!

Zeer tevreden

We hebben nu ruim 6 jaar verlichting in de tuin van in-lite. Meerdere spots en grond spots en werkt al die jaren al feilloos.
Erg tevreden!

19 augustus 2024

Hi Robin,

Bedankt voor de onwijs fijne review, wat goed om te horen dat je na al die jaren nog steeds zo tevreden bent met het in-lite systeem! Geniet ervan!

Team in-lite

Lastig begin maar door de uitstekende service perfect opgelost

Wij hebben een In-lite systeem en daar later een Adezz plantenbak met in-lite Flex EVO LEDstrip bij besteld. Een heel gedoe gehad om alles werkend te krijgen maar met de uitstekende hulp van In-lite alles netjes werkend gekregen. In-lite is zelfs twee keer op locatie geweest om het probleem te onderzoeken en te verhelpen. Complimenten voor de uitstekende service.

12 augustus 2024

Beste Johan,

Fijn dat alles is opgelost in je tuin. We vinden het belangrijk dat onze service hoog van kwaliteit is. Goed om te vernemen dat je dit ook zo ervaren hebt.

Maar het belangrijkste is dat je nu kunt genieten van je in-lite systeem. Mocht je in de toekomst nog eens vragen hebben, dan weet je ons te vinden!

Team in-lite

Er word verrassend snel en goed…

Er word verrassend snel en goed gereageerd als je jullie aanschrijft .je voelt je daarna ook echt geholpen en gewaardeerd als klant ....top!

2 augustus 2024

Beste Paul,

Wat onwijs leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, de juiste service bieden vinden wij bij in-lite heel belangrijk. Geniet van je in-lite systeem!

Verrassende service

Systeem in onze tuin werkte niet meer.
Gebeld met In Lite, probleem uitgelegd.
Men wist direct dat probleem gevolg was van defecte sensor.
Er werd direct actie ondernomen en er werd mij GRATIS nieuwe sensor gestuurd, vergezeld van vriendelijk kaartje met naam behandelaarster die mij succes met de nieuwe sensor wenste.
KLASSE !!!

8 mei 2024

Beste José,

Wat een mooie review, bedankt voor de complimenten! Dat doet ons goed. Wij willen jou heel veel plezier wensen met jouw in-lite systeem!

Team in-lite

Schitterende producten en gemakkelijk…

Schitterende producten en gemakkelijk aan te sluiten!

5 juni 2024

Beste Dick,

Bedankt voor de ontzettend positieve review! Dat vinden wij erg leuk om te zien! Wij wensen jou veel plezier met het in-lite systeem!

Niet zo smart

In ons vorige huis naar tevredenheid inlite gehad. Nu heel matige ervaring. Hub 150 aangeschaft maar deze is alleen te bedienen via de app. Deze werkt niet, een ' nieuwe tuin' is niet aan te maken. Via Facebook contact gezocht, inmiddels na enkele dagen nog steeds geen reactie Via tel vraagt men een screenshot te maken van de knop die niet werkt en te mailen. Via de mail vervolgens de vraag welke app versie je hebt terwijl in het bricht al duidelijk staat dat de appopnieuw meermaals gedownload is. Vervolgens geen reactie.
Al met al veel geld voor een dure ' smart' hub waar je niks aan hebt.

2 mei 2024

Antwoord van in-lite

Beste Danella, mijn excuses dat je geen fijne ervaring hebt gehad. Ondertussen heb ik je gemaild dat je last hebt van een zeer uitzonderlijke bug die maar hij een paar Android toestellen voorkomt. Ik heb je uitgelegd hoe je dit voor nu kunt oplossen en met de volgende app update is dit direct opgelost.

Mocht je nog vragen hebben, reageer dan op mijn e-mail of bel ons.

Team in-lite - Leandra

Service krijgt een 10!!!

Ik ben nooit zo van de reviews, maar dit bedrijf heeft echt mijn verwachting overtroffen! Leandra van de klantenservice was als heel lief aan de telefoon. Ik had een defecte lamp maar geen factuur meer .. ik heb op een andere manier kunnen bewijzen dat de lamp nog geen 5 jaar oud was en het was geen probleem. Lamp opgestuurd en BINNEN MINDER DAN EEN WEEK herstelde lamp weer terug ontvangen. Wauw!! Ik had gedacht dat ik ‘m weken kwijt was zoals ik gewend ben bij andere bedrijven. Echt TOP SERVICE!! Bedankt!!!

5 april 2024

Beste Marielle,

Wat een super leuke review hebben we mogen ontvangen van jou! We zijn blij om te horen dat je al zo snel weer een werkende lamp had, waardoor je weer kunt genieten van je in-lite systeem.

Bij in-lite vinden we het bieden van service heel belangrijk. Het is fijn om te merken dat dit gewaardeerd wordt!

Nog veel plezier met je in-lite systeem. Geniet er van!

team in-lite - Leandra

Echt een top spul

Echt een top spul, Vandaag na 5 jaar een probleempje met de sensor. Even een belletje.
Krijg een nieuwe sensor en klaar. Alle tuinverlichting incl. veranda en op schutting delen evenals aan de waterkant op een 108 Ah. Op 220 is het altijd iets.
Super tevreden met alles en ook wat betreft de service.
Een echte aanrader.

28 juli 2023

Beste klant,

Bedankt voor je positieve review! Wat leuk dat je zo tevreden bent over onze producten en onze service! Dat is precies wat we willen bereiken.

Bedankt dat je al 5 jaar trouwe in-lite klant bent en we wensen je nog vele mooie verlichte jaren toe!

makkelijk bestellen

makkelijk bestellen
snel geleverd
prima contact

11 mei 2023

Beste Dick,

Kort maar krachtig! :)
Hartelijk dank voor de 5 sterrenreview.

Beste Anneke,

Bedankt voor je positieve review.
We wensen je nog vele mooie - met in-lite verlichte- momenten toe in je tuin.

team in-lite

Mooie verlichting van super kwaliteit

Een ruime keuze uit mooie en goed doordachte tuinverlichting.
Voor tuinen van klein tot groot is er een mooi lichtplan te bedenken.
Makkelijk te installeren energiezuinige verlichting.

10 mei 2023

Beste Hans,

Bedankt voor je positieve toelichting.
Daar worden we blij van :)

team in-lite

Product is goed, verzendkosten absurt hoog

Product is goed en op tijd geleverd.

(Echter was het alleen een verlengsnoertje. De verzendkosten van 10 euro vind ik erg gortig, dit had ook prima met een brievenbus pakketje gekund).

11 mei 2023

Beste Peter,

dank voor je review maar wat spijtig om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent met onze service.

De verzendkosten tot €100 zijn een vast bedrag- je kunt ook alle in-lite producten verkrijgen bij 1 van onze dealers bij jou in de buurt.

We nemen je tip uiteraard ter harte- dank hiervoor.

team in-lite

in-lite het het beste merk op de markt…

in-lite het het beste merk op de markt voor (tuin) verlichting.

10 mei 2023

Beste Jonk Sierbestrating,

Bedankt voor je positieve review!

Hier zijn wij het helemaal mee eens :)