in-lite Reviews 330

4,7

Onze (inmiddels 10 jaar oude) In lite buitenverlichting had problemen met de transformator. Nadat we in lite contacteerden kregen we vakkundig advies en een nieuw kabeltje met licht sensor toegestuurd... Toon meer

Ontdekte onlangs dat drie jaar geleden bij de aanleg van onze tuin een van de In Lite Sway lampen zonder grondpin in de border was gestoken. Kon de onderdelen niet vinden bij aanbieders op internet.... Toon meer

De sensor van mijn buitenlampen werkte niet meer, dus ik heb contact opgenomen met In-lite. Ik werd vriendelijk geholpen en zonder problemen hebben ze kosteloos een nieuwe sensor opgestuurd. Echt tops... Toon meer

Ik had onlangs telefonisch contact opgenomen met in-lite, omdat onze in-lite tuinverlichting het niet meer deed. Al gauw werd het duidelijk dat de dag/nacht sensor defect is en werd ik geïnformeerd da... Toon meer

1. Buitenverlichtingontwerper
  2. Tuin

With in-lite outdoor lighting you can transform your outdoor space into a magical place that can be enjoyed until the late hours of the night. For over 25 years, in-lite has been developing the perfect light for outdoor spaces. The system operates at low voltage, making it easy and safe for anyone to install. The fixtures are fitted with high-quality LEDs, which translates into low energy consumption and light that is as natural and inviting as possible. Everything from the tallest tree to the smallest plant can be attractively illuminated with in-lite products. And the in-lite app lets you easily control your lighting. Please contact us, we would love to help you make your outdoor space truly special.

4,7

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Bijzonder positief was dat er gebeld is…

Bijzonder positief was dat er gebeld is met ons om even af te stemmen of we het juiste besteld hadden.

26 april 2022

Beste van den Berg,

Wat fijn dat je ons hebt beoordeeld met 5 sterren.

Dankjewel hiervoor: Hier doen we het voor.
We wensen je (alvast) veel plezier met je verlichting.

klantenservice is top

klantenservice is top - ik had iets fout besteld en zij hebben dan meegedacht en mij goed geadviseerd - easy te installeren

25 april 2022

Hi Christian ,

dank voor je 5 sterren review: fijn dat we je bij konden staan bij je bestelling. We denk altijd graag mee.

Ook als je ons onverhoopt nog eens nodig mocht hebben dan weet je ons te vinden.

team in-lite

Alle producten zijn snel en goed…

Alle producten zijn snel en goed verpakt geleverd. Het telefonisch contact was ook vriendelijk en behulpzaam.

18 april 2022

Beste,

dank voor je 5 sterren review.

Heel blij met de feedback over o.a. de verpakking. Het wordt nog wel eens vergeten maar ook dit draagt bij aan een goede service en het uiteindelijke eindproduct in je tuin.

Fijn ook te lezen dat we elkaar even hebben gesproken en dat alles naar wens was.

Veel plezier met je verlichting.

team in-lite

Dag na het plaatsen van de bestelling…

Dag na het plaatsen van de bestelling gebeld om de bestelling nog even door te nemen en te kijken of we niks vergeten waren. Voor vragen over bijvoorbeeld de installatie mochten we altijd contact opnemen. Hele snelle levering van de producten. Supervriendelijk service!

18 april 2022

Beste Desiree,

dank voor je 5 sterren review.
We vinden het fijn om te lezen dat je onze service waardeert.

Veel plezier gewenst met je verlichting!

Mooie verlichting

Mooie verlichting, en bijzonder goede service bij vragen.

17 april 2022

Hallo Frank,

dank voor je 5 sterren review en we zijn blij dat we je hebben kunnen helpen met onze service.

Mocht er onverhoopt nog eens wat zijn dan weet je ons te vinden.

We wensen je veel plezier met je verlichting.

prima afgehandeld

6 april 2022

Hallo Leon,

dank voor je 5-sterren review. We zijn blij dat je tevreden bent met waar we je mee geholpen hebben ;)

Mocht er onverhoopt nog iets zijn dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Heel fijn meedenkend bedrijf

Heel fijn meedenkend bedrijf, na mijn bestelling online werd ik gebeld met check of ik daadwerkelijk deze lamp wilde omdat het afwijkend was van t normale! Heel goed want inderdaad wasbestelling niet volledig. Daarna werd zonder zendkosten extra snoer nagestuurd. Fijn en snel.

17 maart 2022

Hallo Mariel,

dank voor je 5 sterren review.

Fijn om te lezen dat het telefoongesprek in goede aarde viel en we je hebben kunnen helpen. Mocht er onverhoopt nog iets zijn waar we je mee van dienst kunnen zijn dan staan we voor je klaar.

Veel plezier van je verlichting :)

Team in-lite

Kabels besteld bij in-lite.

Kabels besteld bij in-lite.
Werden we opgebeld of alles naar wens was en of we de lengte wel goed was.
Bleek dat wij zelf een verkeerde keuze hadden gemaakt.
Super aardige dame aan de telefoon gehad,
Tot nu toe, perfecte service

17 maart 2022

Beste Peter,

dank voor je het achterlaten van je 5 sterren review.

Meedenken doen we graag en fijn dat dit als positief wordt beschouwd. We wensen je veel plezier van je bestelling.

Team in-lite

Goede overzichtelijke website en snelle…

Goede overzichtelijke website en snelle levering

12 maart 2022

Beste W Schemmekes,

dank voor je 5 sterren review.

We vinden het ook belangrijk dat onze website in orde is en alles netjes te vinden is.

Heb je voor 12u besteld? Dan wordt je order vaak de volgende dag al geleverd.

Heel veel plezier met je verlichting :)

Super producten

Fijn apparatuur, simpel te installeren.
De site werkt fijn, spullen waren snel binnen.
Super service.

7 maart 2022

Hallo Richelle,

bedankt voor je 5 sterren review.

Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Daar doen we het voor :)

Veel plezier van je verlichting!

team in-lite

Top geregeld,er wordt hier nog…

Top geregeld,er wordt hier nog meegedacht met de klant .
Ik werd keurig gebeld dat ik teveel besteld had en het werd snel gecrediteerd !

5 maart 2022

Hallo Eric,

dank voor je 5 sterren review en wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service. We denken graag met je mee.

We wensen je veel plezier van je verlichting en mocht er onverhoopt wat zijn dan helpen we je graag.

Goede persoonlijke service!

Snelle service en persoonlijk after sales contact. Er wordt telefonisch gecheckt of hetgeen je besteld hebt ook daadwerkelijk tot je wensen behoort. Ik had achteraf nog een extra verlengkabel nodig en deze werd zonder verzendkosten nagestuurd. Goede service!

4 maart 2022

Hallo Fred,

dank voor je 5 sterren review en wat fijn dat we je tot hulp konden zijn.

We wensen je veel plezier met je verlichting en het aanleggen hiervan.

Hallo Vincent,

dank voor je 5-sterren review.

Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Mocht er onverhoopt toch iets anders zijn waar we je bij kunnen assisteren dan helpen we graag.

Veel plezier met je verlichting!

team in-lite

Verbaasd over de goede service!

Ik werd vandaag teruggebeld over m'n webshop bestelling. Wat ik had besteld was goed, maar het kon 160€ goedkoper. Dat werd door telefoon direct in orde gemaakt en credit factuur direct opgemaakt. Geweldig!

28 februari 2022

Hallo Leen,

hartelijk dank voor je 5-sterren review en fijn dat we dit meteen voor je hebben kunnen regelen.

We denken graag mee en mochten we je in de toekomst nog eens kunnen helpen dan weet je ons te vinden :)

We wensen je veel plezier met je verlichting.

Snelle service

21 februari 2022

Hallo klant,

dank voor je 5-sterren review.

Fijn dat we je snel hebben kunnen helpen. Mocht het nog een keer nodig zijn dat weet je ons te vinden :)

Veel plezier met je verlichting!

team in-lite

Ik werd de dag na de bestelling keurig…

Ik werd de dag na de bestelling keurig door de Verkoop Binnendienst gebeld of alles duidelijk was en of ik nog vragen had. De medewerker had verstand van zaken en adviseerde heel prettig. Hier voel je je klant, chapeau!

20 februari 2022

Hallo Maarten,

dank voor je 5-sterren review en wat goed dat je tevreden bent over onze service.

Fijn om te horen dat het gewaardeerd wordt dat we even contact met je hebben opgenomen.

We wensen je veel plezier met je verlichting!

Kan ik het niet laten

Kan ik het niet laten, tóch nóg een keer te laten weten, hoe plezierig, geduldig en attent ik geholpen ben.
Dacht op zeker moment, van iedereen van "customer service" wel een belletje of een berichtje ontvangen te hebben.
Plezierig en attente medewerkers

17 februari 2022

Beste H Visser,

Wat een fijn bericht en dan ook nog beloond worden met een 5-sterren review.

We helpen graag waar nodig en het blijkt dus dat dit wordt gewaardeerd.

Geniet van de mooi verlichte tuin.

Team in-lite

Super materiaal en fijn bedrijf waar ik…

Super materiaal en fijn bedrijf waar ik de juiste ondersteuning kreeg om mijn idee op een juiste manier uit te werken.

14 februari 2022

Beste M Schuckman,

dank voor je 5-sterren review en wat fijn om te lezen dat we je konden helpen daar waar nodig.

We vinden het heel belangrijk om je van zowel kwalitatief goede producten als service te voorzien.

Veel plezier nog met je verlichting!

Team in-lite

Super materiaal,en super service gaat…

Super materiaal,en super service gaat zo door!

11 februari 2022

Beste Piet,

dank voor je 5-sterren review en wat fijn dat je zo terevreden bent over ons en onze producten.

Mocht er onverhoopt toch iets zijn dan weet je ons te vinden ;) Veel plezier met je verlichting!

Team in-lite

Gewoon de beste verlichting voor in de tuin

Super snel geleverd, perfecte communicatie en de hoge kwaliteit die ik gewend ben van in-lite. Gewoon de beste verlichting voor in de tuin.

7 februari 2022

Beste Marco,

Dat zijn nog eens mooie complimenten! Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview.

Een snelle levering, goede communicatie en hoge kwaliteit is precies waar wij bij in-lite voor staan. Fijn om te lezen dat ook jij dit zo ervaart.

We wensen je nog vele mooie verlichte jaren met je in-lite verlichting toe.