INDOG APS Reviews 257

TrustScore 5 uit 5

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig afsendelse efter bestilling. Mega lækker 'jakke' - købte 2 størrelser for at få den der passede bedst. Absolut ingen problemer med at returnere den der ikke passede og fik hurtigt pengene retu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte ultralydstandbørsten til hunde og havde nogle spørgsmål. Jeg ringede til Miriam og mødte verdens mest venlige, imødekommende og bedste kundeservice til dato. TAK Miriam ❤️ Tandbørsten har v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte et telt i str M til vores 2 Bichon Havanais og må sige den lever fuldt op til vores forventning , super kvalitet, nem at sætte op og pakke sammen igen og der er rigeligt med plads i den. Super... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid hurtig levering, forsvarligt beskyttende embalage og grunden til at jeg handler hos IEC er at jeg ved at kun den bedste kvalitet forhandles der. Der bliver ikke gået på kompromis med kvali... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Veevoerhandel

Geschreven door het bedrijf

Vi tilbyder håndplukkede exclusive hundeprodukter. Vi designer flere højkvalitets hundeprodukter med fokus på kvalitet og funktionalitet. Vi har en B2B afdeling udover vores B2C

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig reperation af madressen til…

Hurtig reperation af madressen til smarthouse.

25 december 2025

Hej Vibeke,

Jeg er glad for, at reparationen kunne klares hurtigt og uden besvær 🙂
Det er vigtigt for mig, at tingene bliver løst effektivt, hvis der opstår noget uventet.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Den allerbedste kvalitet

Du får kun de allerfedeste ting og den allerbedste kvalitet hos INDOG. Hurtig og effektiv service- altid!

8 december 2025

Hej Helle,

Tusind tak for de fantastiske ord – det gør mig virkelig glad!
Jeg går meget op i kvalitet og i, at servicen altid er hurtig og effektiv, så det betyder ekstra meget at høre❤️
Tak fordi du handler hos INDOG og deler din oplevelse!

Miriam 🐾✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig en god og kompetent service

Virkelig en god og kompetent service, hurtig handle og ved evt. spørgsmål på mail er der hurtig respons på dette. Det er bestemt ikke sidste gang er handler hos indog.dk

28 november 2025

Hej Maria,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget!😍
Jeg er glad for, at du har oplevet både hurtig handel og kompetent service, og at der var hurtig respons, da du havde spørgsmål.
Det glæder mig ekstra meget at høre, at du har lyst til at handle hos indog.dk igen. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.🙏🏼

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og varen var som…

Hurtig levering og varen var som forventet.

28 november 2025

Hej Line,

Tusind tak for din anmeldelse – dejligt at høre!😃

Jeg er glad for, at leveringen var hurtig, og at varen levede op til dine forventninger.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive.🙏🏼

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt de lækreste dækkener og fået…

Har købt de lækreste dækkener og fået god vejledning plus hurtig levering 🐾

3 december 2025

Hej Mia,

Tusind tak for din skønne anmeldelse – det gør mig virkelig glad! 😍

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både dækkenerne, vejledningen og den hurtige levering.

Tak fordi du delte din oplevelse!🙏🏼

Miriam 🐾

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig ekspedition og nem at finde…

Hurtig ekspedition og nem at finde rundt i varerne .

25 november 2025

Kære Jette,

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre!
Jeg er glad for, at du oplevede en hurtig ekspedition, og at det var nemt at finde rundt blandt varerne.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive🙏🏼❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget behageligt lever op til…

Meget behageligt lever op til forventningerne

30 november 2025

Hej Leo,

Tusind tak for den fine anmeldelse 😍
Det glæder mig at du kan lide uldtæpperne 😊

Glæder mig til at hjælpe dig igen en anden gang 🫱🏼

Perfekte dækkener

Fin og overskuelig hjemmeside og lynhurtig levering. Jeg er ovenud tilfreds med mine 2 nye Sidney dækkener, som sidder perfekt på både min ft labrador og min Ridgeback

25 november 2025

Hej Sus,

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre!🥰
Skønt at hjemmesiden var nem at bruge, og at dækkenerne kom hurtigt frem 🚚💨
Og endnu bedre, at Sidney-dækkenerne sidder lige i skabet på både din FT labrador og din Ridgeback – det gør mig virkelig glad!

Tak fordi du delte din oplevelse.

Miriam 🐾

Gode produkter og imødekommende service

Gode produkter og imødekommende service

26 november 2025

Hej Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget!🥰
Jeg er rigtig glad for, at du både er tilfreds med produkterne og servicen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.🙏🏼

Gode tilbud og hurtig ekspedition

Gode tilbud og hurtig ekspedition

11 november 2025

Kære Anita,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🏼
Det glæder mig at du sætter pris på hurtig ekspedition og at du kan lide tilbudene ❤️

Jeg glæder mig til at hjælpe dig igen en anden gang.

10 november 2025

Hej Stine,

Tusind tak for 5 stjerner. Dejligt at du sætter pris på vores hurtige levering 🚚💨

Mange hilsner

God oplevelse

En god butik med mange fine ting til både dyr og mennesker. Har handlet der flere gange, og siden er nem at finde rundt på. Desuden er det nemt at komme i kontakt med ejer.

21 oktober 2025

Kære Lone,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre!
Jeg er rigtig glad for, at du synes udvalget er godt, og at du nemt kan finde rundt på siden.
Det betyder også meget, at kontakten fungerer – jeg gør mig umage for altid at være til at få fat i.🙂

Tak fordi du handler hos mig igen og igen!🙏🏼

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt at kunne bytte så hurtigt pga…

Dejligt at kunne bytte så hurtigt pga det første dækken var for stramt.
I posten kom det hurtigt frem.

7 november 2025

Kære Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse – jeg er glad for, at bytningen gik hurtigt og uden bøvl.
Dejligt at høre, at det nye dækken kom frem med det samme og passer bedre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Levering perfekt,

Levering perfekt,

24 juli 2025

Tak for de 4 stjerner, Flemming! 😄

Perfekt levering – det lyder jo næsten som en 5’er, men måske jeg skal sende en småkage med næste gang for at få den sidste stjerne med på vognen? 🍪😉

Jeg håber, hundehegnet lever op til forventningerne – og at både du og hunden er godt indhegnet og glade 🐾

Hurtig levering, og et produkt der levede 100 % op til forventningerne

29 oktober 2025

Kære Katrine,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig meget at du er tilfreds med varen og den hurtige levering 😍

Mange hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, de er hurtige til at svare, hvis man har spørgsmål. Hurtig levering og mega nemt, at hente sine vare

30 oktober 2025

Kære Dorthe,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre! 🤩
Jeg sætter stor pris på, at du bemærker servicen – jeg gør mit bedste for altid at svare hurtigt og sørge for, at alt forløber nemt og gnidningsfrit fra start til slut 🚀

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og personlig service!

Jeg fik god og personlig betjening, skønt jeg handlede på nettet.
Jeg købte sansemåtter til min kommende hvalp til en konkurrencedygtig pris og jeg havde dem i hænderne dagen efter bestilling 👌Jeg er meget tilfreds!

28 oktober 2025

Kære Birgithe,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – hvor bliver jeg bare glad for at læse det! 😍

Jeg gør mig altid umage for, at det skal føles personligt og nemt at handle hos mig – også selvom det foregår bag en skærm.

Hvor spændende med en lille ny hvalp på vej 🐾💛 Sansemåtterne er sådan et skønt redskab til at stimulere både næse, nysgerrighed, balance og koordination – det skal nok blive et hit!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det hjælper både mig og andre hundeforældre, der leder efter gode, gennemtænkte produkter til deres firbenede venner ✨

Super god service

Super god service . Altid .. har fået den bedste sikre hvalpegård ever 🎉🎉👌👌

28 oktober 2025

Kære Dorthe,

Det er jeg virkelig virkelig glad for at høre ❤️ Vi synes selv der manglede en hvalpegård med mindre mellemrum mellem de lodrette stænger, så hvalpene ikke kunne klemme sig ud imellem og sidde fast. Og når det ikke findes så må man jo selv igang med at designe 😄

Når andre finder samme glæde i vores designs, så bliver man bare så glad helt ind i hjertet ❤️

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🙏🏼

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og god og nem måde at…

God service og god og nem måde at bestille 🤩jeg er fuld tilfreds med de varer jeg har bestilt 🤩

18 oktober 2025

Kære Inger,

Tusind tak for din søde anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er fuldt tilfreds 🤩
Jeg gør mig altid umage for, at både bestilling og levering skal være nemt, og at produkterne lever op til forventningerne – så din besked gør mig virkelig glad! 🐾✨

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det betyder meget 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre produkter og fantastisk god…

Lækre produkter og fantastisk god service

25 oktober 2025

Kære Louise,

Tusind tak for din skønne anmeldelse – hvor bliver jeg glad for at høre, at du er tilfreds med både produkterne og servicen ❤️

Miriam🐾

Lees meer over geverifieerde reviews.