Når man aldrig har prøvet at bestille til pilleovn før.... .... så viste det sig at Varme Ekspressen var et meget godt sted at starte. God vejledning ift. type piller, levering, tidspunkt og placerin... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har nu bestilt brænde til sommerhuset 2 x i træk hos Varme-expressen. Inden levering modtaget “personlig” SMS besked vedr. levering. Selve leveringen helt ind til brændeskuret (lang sandet/jord... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Købte 2 bure med asketræ og bad midt i de store snedynger om at få leveret træet så langt inde i en ikke flisebelagt indkørsel som muligt. Burene kom - med super flot og tørt træ - så det var skøn... Toon meer
Præcis levering med truck, koster lidt ekstra, men så står brændetårnet også der hvor du ønsker. Prima kvalitet brænde.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi har mere en 30 års erfaring med salg af brænde og andet biobrændsel. Som en af de få webshops i Danmark har vi også egen produktion af biobrændsel. Dette giver os en lidt unik indsigt i branchen og vores produkter. Vi leverer biobrændsel af høj kvalitet og tilbyder nem og fleksible levering med medbragt gaffeltruck.
Contactgegevens
Gammel Køgevej 63, 2680, Solrød Strand, Denemarken
- kontakt@varme-expressen.dk
- www.varme-expressen.dk
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Brændet var alt for stort kløvet
Brændet var alt for stort kløvet, så vi måtte selv kløve det meget mere
Flot bændel og fantastisk god service…
Flot bændel og fantastisk god service vender tilbage i hsr en tilfreds kundr
Når man aldrig har prøvet at bestille…
Når man aldrig har prøvet at bestille til pilleovn før....
.... så viste det sig at Varme Ekspressen var et meget godt sted at starte. God vejledning ift. type piller, levering, tidspunkt og placering og ikke mindst hurtig levering, når man bor et ikke særligt fremkommeligt sted 🙏
Aftalens kommunikation med medarbejder.
Aftalens kommunikation med medarbejder.
Leveringen afleveret perfekt for opstilling.
Træstykkersstørrelse meget handy.
Vi er ny kunde, som er fuldt tilfreds.
Så fint leveret bare i orden
Et meget fint brændetårn
Et meget fint brændetårn, blev leveret hurtig og stillet efter ønske.
Fin levering og fyldt bur
Fin service som sædvanlig
Ovntørret bøg
Prima kvalitet brænde.
Klar anbefaling!
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Varmeexpressen. God og venlig vejledning over telefonen og hurtig levering. Jeg følte mig rigtig godt behandlet.
Stor anbefaling herfra.

Antwoord van Varme Expressen
Hurtig levering, dagen efter jeg ordrede 1 tårn brænde. Og godt tørt brænde
Lees meer over geverifieerde reviews.