Alletiders tæt pakket og super kvalitet alså det ser virkelig godt ud tungt og perfekt tørt.Meget imødekommende folk der tager tlf de har forstand på brænde professionel det er de.Kan VARMT anbefales... Toon meer
Har nu bestilt brænde til sommerhuset 2 x i træk hos Varme-expressen. Inden levering modtaget “personlig” SMS besked vedr. levering. Selve leveringen helt ind til brændeskuret (lang sandet/jord... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Meget fin service mht aflevering af brænde. Brændet skulle stilles udenfor en garage, men chaufføren havde kørt det ind i garagen👍super fint.
Købte 2 bure med asketræ og bad midt i de store snedynger om at få leveret træet så langt inde i en ikke flisebelagt indkørsel som muligt. Burene kom - med super flot og tørt træ - så det var skøn... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi har mere en 30 års erfaring med salg af brænde og andet biobrændsel. Som en af de få webshops i Danmark har vi også egen produktion af biobrændsel. Dette giver os en lidt unik indsigt i branchen og vores produkter. Vi leverer biobrændsel af høj kvalitet og tilbyder nem og fleksible levering med medbragt gaffeltruck.
Gammel Køgevej 63, 2680, Solrød Strand, Denemarken
- kontakt@varme-expressen.dk
- www.varme-expressen.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 44% van zijn negatieve reviews beantwoord
Meget fin service mht aflevering af…
levering oerfeckt
Det vigtigste er at træet er tørt.
Det vigtigste er at træet er tørt og det er det. Stykkerne er tilpas i størrelsen og er pakket tæt i tårnet.
Hurtig levering og blev sat i indførelsen, så godt.
Hillerød juli 2026
Ikke noget at sætte en finger på!
Som altid super levering af chauffør og hjælp til at dække træet til med presenning, da regning truede ved levering.
Hurtig ekspedition ved bestilling.
Kommunikation er fin
Kommunikation er fin, men chaufføren taler ikke dansk. Så det bliver ikke leveret på grunden som. Planlagt.
Det var som lovet og kom som lovet
Fantastisk service med hurtig feedback…
Fantastisk service med hurtig feedback og hjælp.
Kavitet af brænde i top bedste kvalitet jeg har set i min tid med brændeovn
Leverancen var for langsom og upræcis
Leverancen var for langsom og upræcis
Betaling blev hævet fra min konto 1 uge før levering
Træet bar præg af at være "gammelt" der groede mos på de øverste lag

Antwoord van Varme Expressen
Venlig betjening
Venlig betjening, orientering om ankomst tidspunkt og aftale om placering af pallen
Igen perfekt køb og levering af…
Igen perfekt køb og levering af brændetårn. Havde tilkøbt gaffeltruck og det spillede.
Flinke hjælpsomme mennesker
Flinke hjælpsomme mennesker, alt klappede... Kan kun anbefales.
🤗 Brændet er fint tørt
🤗 Brændet er fint tørt, ikke over 10% fugt i stikprøverne.
Træet lev. med truck på pladsen som aftalt. 👍🏻
Godt sted at handle 👍🏻🤗

Antwoord van Varme Expressen