Indoor 2.0 Reviews

4,4

Mei 2018, 2 witte plantenbakken (100x100x40) besteld via de website van Indoor 2.0 (qua prijs de voordeligste), binnen zeer korte tijd netjes de bevestiging ontvangen en op de hoogte gesteld via e-m... Toon meer

Uitstekend geregeld. Steeds op zoek naar de scherpste prijs, kom ik altijd weer uit bij Indoor TweePunt Nul. Ik heb hier de afgelopen jaren vaker gekocht en wat mij opvalt is dat de uitstekende com... Toon meer

de bezorging van de bestelde plantenbak verliep uitstekend, maar naderhand bedacht ik me dat ik de chauffeur die die zware bak naar de 1ste verdieping bracht, wel iets had mogen geven. de bak is inmid... Toon meer

1. Binnenhuisarchitect
  2. Woonkamermeubilairwinkel
  3. Kwekerij

Over Indoor 2.0

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De woonwinkel met unieke woonaccessoires! Wij hebben een groot assortiment met Plantenbakken, Terracotta bloempot, Boeket kunstbloemen, Kunstplanten en andere woonaccessoires. https://www.indoortweepuntnul.nl

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Boeket niet gelijk met bloemen van de foto op site

De bestelling (een kunstboeket) was niet gelijk aan de foto op de site. Er zaten 4 bloemen niet in, deze waren wel vervangen door andere bloemen, echter de kleurstelling van het boeket veranderde hierdoor. Bij navraag bleek dat niet alle bloemen voorradig waren. Ik had dit graag vooraf geweten, of in ieder geval na het plaatsen van de bestelling.

4 maart 2021

Prima product

Prima product. Jammer dat op de lijn tussen fabrikant en Indoor wat ruis zat en er enige vertraging bij de levering was.

12 oktober 2020

Het was een super service,

Het was een super service,
Nadat ik t bedrijf had gebeld voor een produkt, vertelde men mij, dat t even tijdelijk niet voorradig was.
De andere dag zou t binnen komen, ik bestelde het en 1 dag later in huis.
Erg vriendelijk te woord gestaan.
Top

20 mei 2020

Goede snelle service

Goede snelle service, we hadden een verkeerde bak besteld maar ook dat was geen probleem in hem om te ruilen!

10 mei 2020