INK Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Råkade beställa fel patoner och ville skicka tillbaka dem och beställa nya. Skrev och bad om att få göra detta och få en adress dit jag kunde skicka returen har gjort detta två ggr utan svar. Dålig se... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde tredjeparts bläckpatroner till min skrivare Canon pixma ts 9550a. Beställningen tog lite längre tid än det stod. Lite över en vecka. Men patronerna var billiga och de passade ☺️. Färgerna v... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var smidigt även om det var dyrare än på andra ställen när man skulle ha köpt Multipack eller så här.Svarta har jag gott om så dom behöver jag inte på ett tag.Mvh Margita

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

359 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fungerar hur bra som helst

Fungerar hur bra som helst. Inga problem med färgpatronerna vid utskrift av fotopapper.

4 september 2026

Antwoord van INK

Hi there, Jan-Erik! Tak for den fantastiske anmeldelse. Vi er glade for, at patronerne virker uden problemer, og at du er tilfreds med dine fotoudskrifter. Det er dejligt at vide, at du har haft en så glat oplevelse med din ordre

-InkFactory Customer Service Team

Billigt ock snabbt.

7 september 2026

Antwoord van INK

Tack för din fina feedback! Det gläder oss att höra att du tyckte att våra priser var överkomliga och att vår service var snabb.

Vi uppskattar verkligen ditt stöd och hoppas att få hjälpa dig igen snart! 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra priser på bläcket till min…

Bra priser på bläcket till min skrivare. Lätt att beställa. INK behandlade min beställning mycket snabbt. Men, trots att jag valde prio-tjänsten tog leveransen lite längre tid av transportföretaget än förväntat. Det gick inte heller att följa leveransen trots att jag använde spårningsnumret i leverantörens app.

25 augustus 2026

Hej Per,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina synpunkter. Det gläder oss att höra att du tyckte att våra priser var konkurrenskraftiga, att beställningsprocessen var smidig och att vi hanterade din beställning snabbt.

Vi beklagar att leveransen tog längre tid än väntat trots att du valde expressleverans, och att du inte kunde spåra paketet via transportörens app. Vi förstår hur frustrerande detta kan vara, särskilt när man har betalat för en snabbare leveranstjänst.

Vi uppskattar ert tålamod och era ärliga synpunkter. Vi kommer att fortsätta arbeta för att förbättra leveransupplevelsen och den spårningsinformation som våra kunder har tillgång till.

Ett riktigt fynd.

Ett riktigt fynd.

28 augustus 2026

Antwoord van INK

Tack för din fina recension! 😊

Vi är glada att höra att du tycker att produkten var ett riktigt fynd. Det betyder mycket för oss att veta att du är nöjd med både kvaliteten och värdet.

Tack för att du valde oss, och vi hoppas att få hjälpa dig igen snart! 💙

Snabb och bra leverans.

4 september 2026

Tack för din feedback!

Vi är glada att höra att din beställning levererades snabbt och pålitligt. Att erbjuda en smidig och pålitlig service är mycket viktigt för oss, så det är roligt att veta att vi levde upp till dina förväntningar.

Vi uppskattar verkligen ditt stöd och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. 😊

prisvärd bra

28 augustus 2026

Antwoord van INK

Tack för din fantastiska feedback! Det gläder oss att höra att du tycker att våra produkter ger bra valuta för pengarna.

Vi uppskattar verkligen ditt stöd och hoppas att vi snart får hjälpa dig igen! 😊

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kompatibilitet? Nej inte.

Kompatibel Epson ecotank?
Ja passande på respektive behållare!
Men fyller inte bläck.
Mycket negativt.
Är det kompatibelt skall det fungera som om det vore original.

Antwoord van INK

Vi beklagar att produkten inte fungerade som du hade förväntat dig. Vi förstår hur frustrerande detta måste vara, särskilt eftersom du köpte den i förväntan om att den skulle fungera med din Epson EcoTank.

Vi har tagit kontakt med dig direkt för att kunna undersöka problemet med patronerna och hjälpa dig att hitta en lämplig lösning. Vi uppskattar att du har påpekat detta för oss och hoppas att vi kan lösa problemet åt dig.

Lååååång leveranstid

Lååååång leveranstid, trots extrapris för prioriterad frakt.

Hej Johnny,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi beklager, at leveringstiden var længere end forventet, selvom der blev betalt ekstra for prioriteret forsendelse. Vi tager dette alvorligt og vil arbejde på at undgå sådanne forsinkelser fremover.

Vi har kontaktet dig direkte om dette, så vi kan få sagen løst hurtigt.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Den här gången tog det längre tid

Den här gången tog det längre tid, tills jag fick minna varor. Annars är jag nöjd.

Tack för din recension! 😊

Vi uppskattar din ärlighet och är glada att höra att du är nöjd med dina varor. Vi beklagar att leveransen tog lite längre tid den här gången, men vi är tacksamma för ditt tålamod och din förståelse.

Tack för att du handlar hos oss, och vi hoppas kunna ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång! 💙

Antwoord van INK

Tack för din positiva feedback! Det gläder oss att höra att produkten fungerar som den ska i din skrivare.

Vi uppskattar verkligen ditt stöd och hoppas att få hjälpa dig igen snart! 😊

Mycket bra

Bra varor till mycket bra pris

Antwoord van INK

Tack för dina vänliga ord!

Vi är glada att du tycker att våra produkter håller hög kvalitet och har konkurrenskraftiga priser. Ditt stöd betyder mycket för oss, och vi hoppas att få välkomna dig tillbaka snart.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hi

Thank you so much for your positive review! We’re delighted to hear that your order arrived safely and that you were happy with the price.

We really appreciate your feedback and hope to welcome you back again soon! 😊

Väldigt lång leveranstid

Väldigt lång leveranstid, annars är det nog bra och bra pris, jag har inte monterat någon av mina patroner än

Tack för din feedback.

Vi beklagar att leveransen tog längre tid än väntat. Vi är dock glada att du tyckte att våra priser var konkurrenskraftiga, och vi hoppas att du kommer att vara lika nöjd med patronernas kvalitet när du har hunnit montera och använda dem.

Vi uppskattar ditt tålamod och din recension, och vi finns alltid här om du behöver hjälp.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det är bra produkt och bra pris jag…

Det är bra produkt och bra pris jag rekommenderar

24 augustus 2026

Antwoord van INK

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med produkten och tycker att den ger bra valuta för pengarna.

Vi uppskattar verkligen din rekommendation och ditt stöd. Vi hoppas att få hjälpa dig igen snart! 😊

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tog alldeles för lång tid med leverans…

Tog alldeles för lång tid med leverans 2 veckor

15 september 2026

Antwoord van INK

Vi beklagar verkligen att det tog två veckor innan din leverans kom fram. Vi förstår fullt ut hur besvikande det är att behöva vänta mycket längre än väntat på sin beställning.

Vi har tagit kontakt med dig direkt angående ditt omdöme så att vi kan utreda orsaken till förseningen och se hur vi kan rätta till detta.

Tack för att du uppmärksammade oss på detta, och vi ber återigen om ursäkt för besväret.

Lång tid innan utskick

Lång tid innan utskick, fick påminna om att de skulle skicka min beställning. Sen tog det ytterligare några dagar innan det kom en bekräftelse att det skickas...

Hej Wilda,

Vi beklagar verkligen förseningen av din beställning och förstår fullt ut din frustration, särskilt eftersom du var tvungen att kontakta oss för att följa upp leveransen. Det här är inte den servicenivå vi strävar efter att erbjuda.

Vi har tagit kontakt med dig direkt för att kunna utreda vad som har hänt och se till att dina synpunkter hanteras på rätt sätt. Tack för ditt tålamod och för att du uppmärksammat oss på detta.

Jag är helnöjd.

Jag är helnöjd.

24 augustus 2026

Antwoord van INK

Tack så mycket för din fina feedback! Det gläder oss verkligen att höra att du är helt nöjd med din upplevelse.

Vi uppskattar verkligen ditt stöd och hoppas att få hjälpa dig igen snart!

Dit is Trustpilot