Bra priser på bläcket till min skrivare. Lätt att beställa. INK behandlade min beställning mycket snabbt. Men, trots att jag valde prio-tjänsten tog leveransen lite längre tid av transportföretaget än... Toon meer
Råkade beställa fel patoner och ville skicka tillbaka dem och beställa nya. Skrev och bad om att få göra detta och få en adress dit jag kunde skicka returen har gjort detta två ggr utan svar. Dålig se... Toon meer
Beställde tredjeparts bläckpatroner till min skrivare Canon pixma ts 9550a. Beställningen tog lite längre tid än det stod. Lite över en vecka. Men patronerna var billiga och de passade ☺️. Färgerna v... Toon meer
Det var smidigt även om det var dyrare än på andra ställen när man skulle ha köpt Multipack eller så här.Svarta har jag gott om så dom behöver jag inte på ett tag.Mvh Margita
Vraagt klanten om een review
Det är svårt att få tag på prisvärda färgpatroner till min skrivare! Där jag köp förut tillhandahåller inte dessa längre!

Antwoord van INK
Mycket bra pris, bläckpatroner fungerar perfekt, bra kvalitet på utskrifter.
Enkelt att beställa och snabb leverans

Antwoord van INK
Tog alldeles för lång tid från beställning till leverans.
Gjorde en ny beställning på Amazon efter en vecka som kom innan den från er kom och till nästan halva priset.
Kommer inte att handla av er i fortsättningen 👎

Antwoord van INK
Lite lång leveranstid. Bara provat den svarta färgpatronen hittills och den fungerar perfekt.

Antwoord van INK
Fungerade som förväntat. Snabbt och smidigt att få kontakt med er via mejl för eventuella frågor.

Antwoord van INK
Frakten kunde varit något snsbbare. i övrigt bra?

Antwoord van INK
det var inte första gången jag köpte från Er. Det fungerar hur bra som helst! Bra informativ webbsida och bra priser. Leverans inom rimlig tid. Mao jag är väldigt nöjd!!!