Lang leveringstid - dårlig info vedr. tracking af forsendelse. Sjældent man skal via sin eboks for oplysninger om forsendelser - men fa INKY skal man. Intet via sms eller email. Modtog IKKE en sampak... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte 1 stk HP 62 Blækpatron sort pris 159,- d. 27.04 2026 til levering med Brink, og pakken kunne hentes på udleverigssted torsdag d. 30.04.2026. Bestilte 1 stk HP 62 Blækpatron sort pris kr 159... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mine bestilte varer blev leveret til den ønskede butik for afhentning. Den oplyste ekspedititionstid blev også overholdt. De købte/bestilte varer var som tidligere som de skulle være. Så derfor 5 stje... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kære venner! I første omgang kan jeg kun udtrykke en stor ros for den hurtighed hvormed jeg modtog denne første bestilling. Jeg har ikke taget blækpatronen i brug endnu, så I må vente på min bedøm... Toon meer
Hos inky.dk finder du et stort udvalg af blækpatroner og toner i god kvalitet til lave priser.
Zweden
Heeft 63% van zijn negatieve reviews beantwoord
I sende mig nyhedsbrev, som jeg ikke har givet tilladelse til. Og har samtidig den frækhed, at jeg skal framelde aktivt, for noget jeg ikke har bedt om.
Hvorfor bliver mit kodeord ændret af jer hele tiden.
Jeg blev fristet af en mail der tilbød en rabatkode på 50 kr. Koden virkede dog ikke ved købet.
Jeg har bestilt varer og betalt ekstra for levering på min forretningsadresse.
Alligevel skal jeg hente mine varer i en pakkeshop.
Virkelig hurtig levering! Måske var jeg en aaaanelse skeptisk ved bestilling fordi jeg så anmeldelserne herinde, men da jeg kunne se, at de fleste omhandlede leveringstid og jeg var i god tid, ville jeg give det en chance - dét kunne godt betale sig :) Jeg bestilte torsdag nat - altså natten mellem torsdag og fredag og lørdag kunne jeg hente pakken på posthuset, altså har de sendt pakken fredag og Bring sørgede herefter for lynhurtig ankomst... Så kan det altså ikke gøres hurtigere og blækpatronerne er helt originale - jeg har sparet næsten 200 kr,- i forhold til min sædvanlige leverandør så jeg er mere end tilfreds! Tak, Inky :)
Jeg venter stadig på en sølle blækpatron, troede egentlig bare de havde leveringstid som alle andre. Det virker underligt at de tager 38 kr for fragt, når de bare smider det i et lille brev med postnord, der for privatpersoner koster ti kroner. Og man skal så vente i to uger på at få sin blækpatron. Som regel bestiller man en blækpatron fordi man står og mangler den!!! Vil ikke bestille herfra igen!
Bestilte 3 store blækpatroner til min nye printer torsdag d.12.januar 2023, OG HAR IKKE FÅET DEM ENDNU! Idag d.23.01! ØV! Og jeg kan ikke logge ind på "Min side", for hver gang siger den at der er gået noget, jeg har skiftet kodeord 2 gange men får ikke adgang, der er noget galt har jeg lige prøvet og få lov at lave et nyt,. Og man kan IKKE ringe, det siger alt om dem, ØVat de ikke gider hjælpe deres kunder, de sidder der og gemmer sig bag skærmen ! Jeg vil afbestille hvis jeg kan komme ind vil ikke ha noget med et firma at gøre !!!! JEG ER VRED!!!

Antwoord van Inky
Købt patroner til min HP printer.
Hurtig levering, billig og fin kvalitet
Hurtig kontakt respons og levering af printerpatroner, alt som ønsket.
Købt nogle patroner til min printer. De 2 af patronerne er ikke fyldt helt op, som de andre. skrev til dem, og de vil sende nogle nye. . Det er bare ok.
Billige printerpatroner, leveret på bare 2 dage med brev, selvom der stod op til 10 dages levering.
En rykker for en forglemmelse på kr 100.
Det Gør i har mistet en kunde.
I kunne have autosendt en reminder.
Minder om en pengemaskine
Bare vær opmærksom på hvis du ikke vælger noget betaling og du glemmer det.
Vælger de automatisk faktura og laver en rykker på det.
Købte en blækpatron hos dem som efter 1 år havde printet 60 sider og er nu stoppet med at virke.
Jeg skriver til dem og forklare sagen, de sender en ny uden videre problemer.
Super service.
Jeg afventer nu den nye Blækpatron dukker op.
Sparede mere end 50 % på HP blækpatroner. Nemt at bestille og betale og ordren blev leveret som lovet
Super hurtig levering I original indpakning, jeg bestilte lørdag og fik en faktura samt besked om afsendelse mandag 3-10 dages levering, modtog pakken onsdag morgen, kan helt sikkert anbefale inky. Flemming
Jeg bestilte 2 HP302 printerpatroner den 20.08.2021
Det gik fint med at bestille, det gik fint med at betale,
men da jeg havde betalt stod der at siden ikke findes...
Jeg har i dag, 2 dage sener fået en kvittering fra Inky hvor de skriver at varen er sendt med post Nord og er der om 3-10 dage...Det kan jeg godt tvivle på..
Jeg skriver herinde igen når jeg ved mere..
Har også skrevet til firmaet...Jeg lovede at skrive igen..Jeg modtog printerpatronerne i dag den 25.august, har prøvet dem af og de er super fine, så derfor ændrer jeg titlen på min anmeldelse..

Antwoord van Inky
Bestilte blæk patroner fordi de havde 1-2 dages levering. Nu er der gået 10 dage og de er stadig ikke kommet. Useriøst. Kan ikke anbefale inky.

Antwoord van Inky
Dårlig service, da varen var noteret på lager og bekræftet på lager, og pludselig ville de først have den på lager om 14 dage.
Vi blev enige om at hæve handlen, men de har stadig reserveret beløbet på bank kontoen den næste måned.
Har kontaktet Dem men de fri gør ikke betalingen.

Antwoord van Inky
Lees meer over geverifieerde reviews.