Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid trevlig och kunnig service. Mailade supporten runt 22 på en lördagskväll, hos de flesta leverantörer hade man fått vänta till måndag. Men här fick jag hjälp inom en kvart.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Inleed sticker ut som en liten spelare som inte bara konkurrerar med väldigt bra priser utan även med suverän support som svarar direkt. Att deras tjänster har en väldigt hög tillgänglighet är ännu... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Webhostingbedrijf
  2. Internetprovider

Geschreven door het bedrijf

Inleed – Kvalitetshosting med breda tjänster, inklusive webbhotell, VPS, dedikerade servrar och co-location. Exceptionell kundservice och transparenta priser.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid trevlig och kunnig service

21 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En av dom sämsta upplevelserna för en…

En av dom sämsta upplevelserna för en företagare att uppleva. Svarar mycket sent på frågor och tar inte ens med det man frågat om. Klarar inte ens en enkle fråga, utan kör bara med motfrågor, som att man egentligen inte vill ha kunder. Har inget intresse alls av att leda kunde till framgång utan ser mer som att man borde ha koll själv. På grund av deras opersonliga intresse för nya kunder så slutade mail och hemsida att fungera utan att dom agerat under 3 månader !!

19 maart 2026

Inleed - Fantastisk Tjänst & Support

Jag köper domän & webbhotell från Inleed och från första interaktionen har allt fungerat över förväntan. Verktygen man får tillgång till för att adminstrera sina tjänster är enkla att använda och behöver man support så svarar de omgående => 100% nöjd kund!

/PJ

7 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag gör "vågen" för Inleed och deras kundsupport!

Jag gör "vågen" för Inleed och deras kundsupport (Stefan), som i helgen visade på professionalism och stort kunnande.

Jag fick diverse "problem" vid installation och flytt från tidigare webbhotell. Med ett trevligt bemötande präglad av stor service känsla (t o m kl 19.10 en lördagskväll !) löste allt sig till det bästa.

Jag hade bestämt mig för, att byta webbhotell i helgen och något jag skulle gjort för länge sedan. Surfade först runt och jämförde mellan ett 10-tal aktörer. Bestämde mig sedan för Inleed p g a bra prisbild, välfyllda hotellpaket, serverhallar i Sverige, höga betyg för kundsupport och mycket generösa telefontider (7 dagar/vecka!). En professionell, personlig och kunnig kundsupport kan inte ersättas av AI och gjorde mitt val enkelt.

Ser nu fram emot att bli hostad av Inleed för händer det något vet jag, att deras kundsupport har rätt inställning och kunnande, att lösa det som kommer upp.

Än en gång tack Stefan!

15 maart 2026

Rekommenderas varmt!

Jag har testat många webbhotell genom åren, men Inleed sticker verkligen ut. Supporten är otroligt snabb, trevlig och lösningsorienterad, varje gång jag haft problem har jag fått hjälp nästan direkt. Det här är utan tvekan det bästa webbhotellet jag har haft, och jag önskar att jag hade bytt till Inleed mycket tidigare. Att priserna dessutom är väldigt bra gör det ännu bättre. Rekommenderas varmt!

12 maart 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Är bäst i Sverige på att skicka påminnelser

Är domänkund hos Inleed. Företaget har en väldigt konstig påminnelsestrategi. De skickar ut fakturorna 60 dagar innan förfallodag, betalar man inte i förtid så skickar de en påminnelse var 6:e dag tills fakturan betalas. Detta göra att de skickar 10 påminnelser för varje faktura de skickar ut. Nu har vi 50 domäner registrerade hos Inleed, så ni kan ju själva räkna ut hur många påminnelser som skickas... Påminnelserna går att stänga av och det har jag gjort, för att ignorera flera påminnelser i veckan gör att man ändå missar om något gått fel med betalningarna. Någon strateg på företaget har helt klart hål i huvudet.

Idag fick jag ett hotfullt mail om att mina tjänster SNART kommer att upphöra. Pulsen gick upp för jag trodde jag missat något. Det visade sig vara en första påminnelse om en domän som går ut om TRE MÅNADER.

Förtydligande, efter kontroll ser jag att påminnelse var 6:e dag gäller inte samma faktura. Samma faktura har jag fått påminnelser om att "det är 28 dagar kvar", sedan en dryg vecka senare "det är 17 dagar kvar".

1 maart 2026
Logo Inleed

Antwoord van Inleed

Hej Emil,

Flödet du beskriver stämmer inte, dels då vi grupperar tjänster på samma faktura, samt att vi inte skickar påminnelser så ofta.

Det vore tacksamt att komma i kontakt för att se hur vi kan anpassa flödet för att passa er så bra som möjligt.

Mvh,
Emil

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Inleed sticker ut som en liten spelare…

Att deras tjänster har en väldigt hög tillgänglighet är ännu en sak som gör att de förtjänar sitt höga betyg.

3 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bättre support får man leta efter

Bättre support får man leta efter. Jag har vid flera tillfällen behövt support specifikt kring mail och Jens mfl svarar dygnet runt känns det som. Så bra support känner jag inte att jag betalar för men det får man ändå. Högsta rekommendation!

22 januari 2026

Beste supporten

Enkelt å bestille, grei support for oppsett. Og fantastisk support. Tror jeg aldrig har opplevd å få så rask hjelp via mail når jeg sto fast med et problem.

13 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra pris, och grym support!

Har varit kund hos Inleed under några år. Valet var för att det var prisvärt för VPS inkl support. Då visste jag inte att supporten är helt otrolig bra. Har flyttat över allt jag har till Inleed och är supernöjd.

12 januari 2026

Bästa leverantören, någonsin!

Jag har jobbat inom näringslivet i 20 år och jag har inte varit kund till något bolag under dessa år som är lika serviceinriktade och vänliga som Inleed. Därtill mycket bra teknik och bra priser. Kommer aldrig byta från Inleed.

12 januari 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.