Tandborsten gick sönder efter någon månad. Inga svar från ”kundservice”. Provar du att trycka på Garantiinfo-droppanel så finns inget. Detta är ett enmansföretag i Larvik. En ung man som köper in cont... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
IInova claims that "operations have ceased" and refuses to honor the statutory warranty for a broken electric toothbrush. Despite this claim, their online store remains active, and it appears possible... Toon meer
Har sendt tilbake ubrukt produkt i henhold til Inova sine retningslinjer- dette er en måned siden. De sier så fort vi har mottatt din retur vil du få en bekreftelse på Mail… hvor lang tid kan det ta... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
Product not working properly and no customer service response
The product didn´t work properly when it arrived. I´ve been trying to reach customer service for weeks but no response so you definitely get fooled when you buy something from this website so don´t ever do that.
Update!
One week after I left my review and Inova commented it, I finally got in contact with them and I’ve now got an email saying I will be reimbursed for my purchase.

Svarer ikke på mail
Svarer ikke på mail, selv etter gjentatte mail. Fra 23 april og frem til 1. mai.
Ingen retur skjema vedlagt. Nettsiden lover langt mer enn det de faktisk gjør.
Petter
I mail 1. mai informerte jeg at varen er returnert til eier av Inova i følge offentlige register
Har sendt dere 4 mail, uten respons. det er grenser for problemer med drift.
Jeg fikk en mail fra dere , som jeg har svart på og benyttet samme adressen senere. Jeg har returnert varen, er ikke interessert i ny og vil gjerne avslutte denne saken nå.

Kina svindel
Ikke får jeg svar på e-mail. De selger Temu varer til tidobbel pris av hva du kan kjøpe på Temu og forsendelsetiden er den samme. Ligg unna denne Kina svindlen og heller handle direkte på Temu mye rimiligere og kvaliteten på kjøpt produkt er meget dårlig.Ikke mulig å kjøpe ekstra børster i Norge.Typisk Kina svindel.

Feil på siden
Feil på siden. Dårlige produkter å ikke noe å skryte av kundeservice. Kundeservice gjør ingenting for å rette opp i feil opp mot kunde.

Helt forferdelig
Helt forferdelig. ingenting fungerer, leveringstid er mye lengre enn hva som er oppgitt, kundeservice svarer ikke når man prøver å returnere vare, pengene blir ikke returnert og produktene er bare Kinadritt av dårlig kvalitet.

Veldig bra!
Kjempe fornøyd med produktene jeg har handlet her - stilte noen spørsmål til kundeservice angående alkometeret og fikk svar så og si med engang! Rask og veldig hjelpende kundeservice. Har handlet her to ganger nå, ett alkometer og en kikkert og er veldig fornøyd med kvaliteten :)
Her handler jeg nok igjen! Anbefales.
Ikke handle fra denne siden.det bare…
Ikke handle fra denne siden.det bare Kina dritt.Har returnert vare og det har gått 1 mnd og ikke hørt noen tin fra de. Sendt flere mailer og dem svarer ikke.
Alkotester med dårlig kvalitet
Bestilte en alkotester. Denne viser helt feil promille og stemmer ikke overhode verken i forhold til alkoholinntak og sammenliknet med andre testere av god kvalitet. Har i ettertid også funnet ut at samme produkt selges til en brøkdel av prisen hos andre nettbutikker. Da vil kanskje kvaliteten gjenspeiles i prisen. Prøver å få kontakt med dem for informasjon om retur men det går trått….
Elendig kvalitet av produkt
STYR FOR ALL DEL UNNA! Elendig kvalitet av produkt, som jeg til slutt fikk lov å returnere produktet. Startet en reklamasjonssak 19/11 og pengene er enda ikke refundert pr 8.1.25. Venter på 999,- Betalte 177,- for returen i tillegg. Kina varer med SYKE priser og ræva kvalitet.
Jeg hadde en veldig positiv opplevelse…
Jeg hadde en veldig positiv opplevelse med både kundeservice, levering og produktet jeg kjøpte. Kundeservicen var rask og hjelpsom – de svarte på spørsmålene mine på en profesjonell og vennlig måte. Leveringstiden var raskere enn forventet, og pakken kom i perfekt stand. Produktet var av høy kvalitet og oppfylte alle mine forventninger. Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen og vil definitivt handle her igjen! Anbefales på det sterkeste!
Rett fra kina
Rett fra kina kan heller bestille fra Aliexpress selv
Bare rent temu produkt med hodelyktene.
Bare rent temu produkt med hodelyktene.
Selge i norske produkter for en brøkdel av prisen.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.