Deel was niet bedrukt zoals gewenst, direct een retourlabel gekregen en het werd direct recht gezet. Top service.
Goede communicatie, snel geleverd en goede kwaliteit. Het enige jammere is dat de kleur niet helemaal is wat we hadden verwacht, we hebben gebroken wit besteld en het echt wel wit. Maar verder alles h... Toon meer
Het is fijn werken met Inpromoshop. Heb al een tijdje de Clique poloshirts met bedrijfslogo. Prima kwaliteit/prijs. Nu ook de Clique T shirts genomen. Makkelijk bestellen via de website. Afgehaald in... Toon meer
Goede producten en netjes geleverd! Ik heb een winstopper met een polo aangekocht waar mijn logo op is geborduurd, ziet er netjes uit, waardoor meerdere mensen vroegen waar ik mijn jas polo had laten... Toon meer
Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment reclameartikelen, presentatiemiddelen, drukwerk, textiel en relatiegeschenken tegen de scherpste prijzen. Direct uw prijs berekenen inclusief opdruk, het is allemaal mogelijk. Inpromoshop.nl is onderdeel van Inpromo BV te Beverwijk.
Gooiland 6, 1948 RC, Beverwijk, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Top service.

Antwoord van inpromoshop.nl
Goede communicatie, snel geleverd en goede kwaliteit. Het enige jammere is dat de kleur niet helemaal is wat we hadden verwacht, we hebben gebroken wit besteld en het echt wel wit. Maar verder alles heel goed.

Antwoord van inpromoshop.nl
Goede producten en netjes geleverd!
Ik heb een winstopper met een polo aangekocht waar mijn logo op is geborduurd, ziet er netjes uit, waardoor meerdere mensen vroegen waar ik mijn jas polo had laten maken.

Antwoord van inpromoshop.nl
Altijd een fijne partij om zaken mee te doen denken goed mee

Antwoord van inpromoshop.nl
Hoop gedoe na de fusie, betalen, geen factuur krijgen. Wel een brief van een advocatenkantoor dat je niet hebt betaald.
Ik hoop niet dat dit een voorbode is voor het algehele proces, was altijd erg tevreden.

Antwoord van inpromoshop.nl
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Duidelijke informatie en vlotte keurige levering van de bedrukte bedrijfskleding.

Antwoord van inpromoshop.nl
Ben uitstekend door Roy geholpen en heb zelfs nog een kleine rondleiding gekregen door hun pand. Tijdens het gehele proces up to date gehouden en de communicatie was top! Erg tevreden!

Antwoord van inpromoshop.nl
Super goede shirts en van goede kwaliteit, ik ben heel tevreden

Antwoord van inpromoshop.nl
Ik vond dit bedrijf heel goed samen werken!
Kon niet beter, zeker een aanrader

Antwoord van inpromoshop.nl
Zeer slechte kwaliteit en nog slechtere klantenservice.

Antwoord van inpromoshop.nl
Geleverde bedrukte shirts en bedrukking is van goede kwaliteit. Voor verbetering vatbaar is de communicatie. Plaatsing van de order is gemakkelijk, maar erna verloopt het rommelig.

Antwoord van inpromoshop.nl
Inmiddels 3 weken (12-6 drukproef bevestigd) geleden besteld en nog steeds niets in huis. Reageren erg traag op mails en doen er weinig aan om het op te lossen zonder dat je er achteraan gaat. Volgens PostNL nog niet overhandigd. Ik wacht nog steeds.

Antwoord van inpromoshop.nl
Ik had 2 t-shirts besteld maat M & L. ik had een logo en een afbeelding voor op de voorkant en achterkant (logo voor klopt niet met de plaatsing dat ik had aangegeven(wijkt z’n anderhalve cm af.) de afbeelding achter ziet er goed uit maarr.. het lijkt mij logisch wanneer je 2 verschillende maten t-shirts besteld je 2 verschillende maten als afbeelding gebruikt voor de verschillende t-shirts.( de afbeelding(rug) op maat L heeft het zelfde grootte als maat M terwijl L een bredere T-shirt is dus het ziet er raar uit )

Antwoord van inpromoshop.nl
Hele fijne service! Fijn contact via de mail over drukproef en kon nog wijzingen doen in mijn bestelling. Sneller geleverd dan verwacht.

Antwoord van inpromoshop.nl
Jaren lang mee gewerkt, altijd prima prijzen, uploaden wilde nooit, dat moest altijd handmatig maar okey. Sinds de komst van de nieuwe website, bijna alle producten verdwenen. Als je mailt voor een "pro" account kom je daar niet voor in aanmerking terwijl je al tientallen opdrachten hebt doorgestuurd... Asociale reactie op mailtjes. Ik ben overgestapt naar een concurrent, en alles is 10x beter, veel eerder moeten doen.