Al jaren bestel ik reclameborden bij Inpromoshop.nl en ik ben altijd heel tevreden. Snelle levering, goede prijs en een fijn bedrijf om mee samen te werken. Zeker een aanrader!
Het is fijn werken met Inpromoshop. Heb al een tijdje de Clique poloshirts met bedrijfslogo. Prima kwaliteit/prijs. Nu ook de Clique T shirts genomen. Makkelijk bestellen via de website. Afgehaald in... Toon meer
Bestelde shirts zijn conform afspraak geleverd. Voordat de logo's gedrukt werken is mail en telefonisch overleg geweest om de juiste kwaliteit te waarborgen. Erg positief voor een online shop! Kw... Toon meer
Hele positieve en ook negatieve punten. Het resultaat van het bestelde doek is prachtig. De service die inpromo biedt gaat echt alleen over het product hoewel er extra geld is betaald voor snelle le... Toon meer
Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment reclameartikelen, presentatiemiddelen, drukwerk, textiel en relatiegeschenken tegen de scherpste prijzen. Direct uw prijs berekenen inclusief opdruk, het is allemaal mogelijk. Inpromoshop.nl is onderdeel van Inpromo BV te Beverwijk.
Gooiland 6, 1948 RC, Beverwijk, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik had 2 t-shirts besteld maat M & L. ik had een logo en een afbeelding voor op de voorkant en achterkant (logo voor klopt niet met de plaatsing dat ik had aangegeven(wijkt z’n anderhalve cm af.) de afbeelding achter ziet er goed uit maarr.. het lijkt mij logisch wanneer je 2 verschillende maten t-shirts besteld je 2 verschillende maten als afbeelding gebruikt voor de verschillende t-shirts.( de afbeelding(rug) op maat L heeft het zelfde grootte als maat M terwijl L een bredere T-shirt is dus het ziet er raar uit )

Antwoord van inpromoshop.nl
Hele fijne service! Fijn contact via de mail over drukproef en kon nog wijzingen doen in mijn bestelling. Sneller geleverd dan verwacht.

Antwoord van inpromoshop.nl
Jaren lang mee gewerkt, altijd prima prijzen, uploaden wilde nooit, dat moest altijd handmatig maar okey. Sinds de komst van de nieuwe website, bijna alle producten verdwenen. Als je mailt voor een "pro" account kom je daar niet voor in aanmerking terwijl je al tientallen opdrachten hebt doorgestuurd... Asociale reactie op mailtjes. Ik ben overgestapt naar een concurrent, en alles is 10x beter, veel eerder moeten doen.

Antwoord van inpromoshop.nl
Netjes afgedrukt en afgewerkt en binnen een week goed verpakt geleverd.

Antwoord van inpromoshop.nl
Hoogwaardige kleding, nette bedrukking en prima website met bestelproces.

Antwoord van inpromoshop.nl
Had een shirt laten bedrukken voor een vertrekkende collega met een illustratie. Een .ai bestand. De achtergrond van de tekening was weggevallen. Ben er verder niet achteraan gegaan omdat we het de dag dat ik het ophaalde nodig hadden. Maar wel zonde.

Antwoord van inpromoshop.nl
Altijd goede kwaliteit en goede prijzen doe al jaren zaken met inpromoshop
En altijd is het goed voor mekaar

Antwoord van inpromoshop.nl
Al meerdere malen besteld.
Makkelijk bestellen, best hoge verzendkosten!
Goed product.
Ik zou 5 sterren invullen als de verzendkosten lager zijn. Ik bestel al jaren posters, flyers en entreekaarten. Verzendkosten nul! En er is geen minimum bedrag aan verbonden.

Antwoord van inpromoshop.nl
Makkelijk contact maken. Snelle levering. Bij probleem wordt er snel naar een oplossing gezocht.

Antwoord van inpromoshop.nl
Goede service en snelle levering, de jas ziet er ook goed uit!

Antwoord van inpromoshop.nl
Helaas, dit na al die jaren.
Wij hebben peesdoeken besteld.. let op mensen NOOIT DOEN bij Inpromo.
De doeken zijn te klein geleverd. Passen met geen mogelijkheid in de frames. Formaten opgegeven zoals aanleverspecificaties... echter krijg het de klantenservice niet aan het verstand... of willen niet.
Gezien de deadline elders dezelfde doeken besteld (Probo Dokkum).. en die passen wel. Jammer dat ze een fout niet willen toegeven en hun verantwoording nemen.
Tientallen jaren spandoeken daar besteld... geen klachten en nu 1 oplosbare klacht en wordt dus niet opgelost. Hoe je op een simpele manier een goede en loyale klant kunt verliezen. Jammer.

Antwoord van inpromoshop.nl
Systeem was een beetje rommelig tijdens het bestellen vanwege een systeem Error. Uiteindelijk is het gelukt en precies geworden zoals ik wilde. Snelle levering! Zeker een aanrader

Antwoord van inpromoshop.nl
Snelle service, goede kwaliteit zowel van de bedrukking als de stof van de hoodie. Vriendelijk en behulpzaam.

Antwoord van inpromoshop.nl
Goede prijs, uitstekende kwaliteit van het product (in dit geval Poloshirts) en de opdruk was perfect. Verder hele snelle verzending. Erg tevreden!