Ik boycot Instagram for life! Continu shadowban . Accounts worden abrupt verwijderd en als melding geven ze aan dat het gehacked zou zijn. Boycott alle social media platforms van jiiwz ! Weg met dat z... Toon meer

Absolute censuur je kunt geen fatsoenlijke reactie schrijven en je krijgt een waarschuwing. İk heb,ik overdrijf niet,10x een account aangemaakt en telkens wordt deze weer iit de lucht gehaald. Als mel... Toon meer

1,3

Zeer slecht

4K reviews

Het meest verschrikkelijke platform dat…

Het meest verschrikkelijke platform dat er bestaat. Ik heb nog nooit zo'n gevoel gehad om mijn telefoon uit het raam te gooien met deze app. Fix je shit, en hou op om mij allemaal dingen te doen voordat ik een simpel filmpje kan kijken.

27 maart 2026

Instagram blokkeert onterecht mijn accounts

Vorige week ben ik uit het niets onrecht verbannen van Instagram plus me gekoppelde accounts werden meegeblokkeerd met tweede Instagram account en mijn Facebook account Ik ben in beroep gegaan via Instagram via inlogsscherm instructies gevolgd maar de beroep werd afgewezen ik kon niet meer in beroep gaan de reden die ze opgave was seksualisering van kinderen en dat is geneens door een mens waar genomen maar door een filter te harde detectie van metta doordat Ai gedoe gelukkig is mijn WhatsApp niet meegeblokkeerd maar ik ben als ze dood nog dat het onverwachts alsnog kan gebeuren de detectie van metta is gewoon een gevaarlijk Monster

10 maart 2026

Nog meer frustratie;

Nog meer frustratie;
(Eerder is mijn Facebook is gehackt maar daar kunnen zij niets aan doen.)
Nu is mijn Instagram account voor de derde keer verwijderd omdat het in strijd zou zijn met hun communitie regels.
Ik vind dit nergens op slaan; ik plaats alleenmaar foto van mijn sporten. Ik kan er niets aan doen dan die sexbots mij gaan volgen. Ik probeer die ook meteen te verwijderen!

En er is geen mogelijkheid om contact op te nemen met een klantenservice. Die hebben zij niet. Alles gaat tegenwoordig via robots, die er nog helemaal niets van snappen!

28 februari 2026

Ze blokkeren wanneer ze goesting…

Ze blokkeren wanneer ze goesting hebben, ze laten je in contact brengen met andere mensen, en als er een vriendschap groeit, breken ze af . Dit is nu al de tweede maal dat ze het doen . Op Instagram kan je NIET REKENEN . ONBETROUWBAAR.

24 januari 2026

Instagram is een ramp

Instagram is een ramp. Net als van X, Threads is Meta de Amerikaanse eigenaar. Mijn accounts op eerst X, toen Threads en nu ook Instagram worden geblokkeerd zonder opgaaf van redenen. Heb 1 keer succesvol een bezwaar ingediend. Excuses werden aangeboden ....geen overtredingen gevonden....en de link, welkom terug, werkte dus niet. Een klacht indienen wordt onmogelijk gemaakt.
De reden , mi wordt Islam kritiek, plus het verdedigen van Israëlische staatsburgers in zorgvuldig gekozen bewoordingen door sommige moderators (geïnfiltreerde Moslim broeders?)niet gewaardeerd en die besluiten

16 januari 2026

Mijn accounts is gehakt en verwijderen…

Mijn accounts is gehakt en verwijderen is me onmogelijk gemaakt. Mijn account staat vol leugens. Iemand die ik ken is er zo leuk geweest om mijn telefoonummer en emailaders door te geven aan de hacker. Wachtwoord veranderen, klaar. Ik kan er nooit meer in. Dat was mijn vriend die dat doorgaf en die deed dat samen met een vrouw die die kende. Hij heeft me het leven moeilijk gemaakt, expres. Opzet. Wou hij me nog trouwen ook. Wie moet er nou zo eentje? Niemand toch? Wil ik na zo'n rotrelatie een nieuw leven beginnen. Het is nu al verziekt door die personen. Is ook me ook al onmogelijk gemaakt. Blijf ik in het oude hangen. Wat een hard getreiter. En dat doet dan mijn dan partner. Dat gunt hij me niet. Allemaal dwarszitterij. Hij kan mooi de laan uit. Is mijn ex-partner nu, natuurlijk. Geeft hij Informatie door aan een vreemde vrouw achter mijn rug om. En dat heeft me genekt. Je kan niemand vertrouwen, zelfs je relatie niet. Ze hebben samen plezier voor 10. Ze denken dat ze flink zijn. Denken ze dat ze leuk zijn nog ook. Allemaal waardeloze mensen. Allemaal bedriegers. Ik ben er zwaar de klos van. Ik zou maar uitkijken met relaties tegenwoordig. De wereld is heel erg veranderd met 25 jaar terug. Daar krijg ik allemaal veel problemen van. Het is allemaal hun schuld. Wat een rotmensen, zeg. Het is een klotewereld. Hanne van Neutegem

1 april 2025

Provocerende en zeer heftige berichten.

Er zijn veel heftige berichten op Instagram. Ik erger me aan de berichten die laten zien hoe dieren, die wij als huisdieren hebben, in Azië mishandeld, geslacht en opgegeten worden. Het is erg provocerend en weinig doordacht om deze heftige beelden onder ogen te krijgen.
Een verkeerde opmerking en Instagram legt mij een beperking op. Er wordt niet gekeken naar het uitdagende karakter van het bericht.

24 november 2025

krom

Links plaatsen gaat niet. Video's langer dan een minuut of zo ook niet. Ik krijg voortdurend spam binnen om neppe likes en volgers te kopen.

14 november 2025

DICTATUUR

DICTATUUR,
Geen mensen recht ,veel dieren mishandeling, porno ,maffia, van alles Duivels

8 november 2025

Allemaal AI

De content op Instagram van wat ik te zien krijg is toenemend AI gegenereerd. Je kunt echt niet meer van onecht onderscheiden. Dit maakt het platform in toenemende mate nutteloos. Maak je zelf nooit afhankelijk van dit soort apps! En ga een boek lezen of iets doen..

6 november 2025

Ik ben het zo beu dat als ik iets leuks…

Ik ben het zo beu dat als ik iets leuks op mijn instagram wil plaatsten, zoals een video van youtube, dan komen ze met dat gezeur over auteurs rechten. Maar ondertussen plaatsen ze wel dingen zoals porno. En reklame,s die niet gecontroleerd zijn op echtheid, geplaatst door oplichters. Zulk hypocriet gedrag is typisch voor Meta. Ik zit voortaan op mijn X acount

22 oktober 2025

IK denk niet dat mijn review veel nut…

IK denk niet dat mijn review veel nut heeft als het gaat over mij mijn account weer te laten gebruiken en ik wilde in de eerst instantie ook niets plaatsen maar ik lees hier alle slechte reviews over instagram en schrik toch wel en weet nu ook dat mijn account ,die ik net een paar dagen geopend hebt , onterecht is geblokkeerd , ik kan alleen met mijn phone nummer herstel doen ,dat beweren ze , ik heb geen phone nr opgegeven want ik opende mijn account via mijn laptop , dus ik kan mijn account niet herstellen , ze sluiten de weg gewoon af ,je kan nergens een klanterservice vinden waar je kan mailen en zoals ik hier lees heeft dat weinig zin want er wordt niet gereageerd , ik kies dan ook om er niets mee te doen en mijn account te laten deleten ,misschien kan Autoriteit Persoonsgegevens iets doen over hun gebruik van prive gegevens . maar ik ga instagram niet meer gebruiken , zeker niet na wat ik gelezen heb over hoe ze vrij denken onderdrukken en geweld en sex gewoon toelaten .Ik begin mij af te vragen of die hele social media cultuur niet gewoon verleden tijd is en we weer persoonlijk contact moeten gaan leggen zonder tussen bedrijven , mijn mening .

24 september 2025

Vreselijk

Ik heb geen toegang meer tot mijn oude telefoon, en hiermee dus ook geen toegang tot mijn oude nummer en authenticator app. Als ik een contactformulier invul geeft hij standaard een error. Het lijkt erop dat ik nooit meer toegang zal hebben tot mijn account, ik kan het niet eens verwijderen. Het is schandalig dat Meta hiermee weg komt.

17 augustus 2025

Is dit jouw bedrijf?