Het meest verschrikkelijke platform dat er bestaat. Ik heb nog nooit zo'n gevoel gehad om mijn telefoon uit het raam te gooien met deze app. Fix je shit, en hou op om mij allemaal dingen te doen voord... Toon meer
Ik boycot Instagram for life! Continu shadowban . Accounts worden abrupt verwijderd en als melding geven ze aan dat het gehacked zou zijn. Boycott alle social media platforms van jiiwz ! Weg met dat z... Toon meer
Instagram is een ramp. Net als van X, Threads is Meta de Amerikaanse eigenaar. Mijn accounts op eerst X, toen Threads en nu ook Instagram worden geblokkeerd zonder opgaaf van redenen. Heb 1 keer suc... Toon meer
2 van de 3 aankopen
2 van de 3 aankopen, waarmee op instagram wordt geadverteerd zijn nooit aangekomen en werd ik aan het lijntje gehouden.
Mijn vertrouwen in kleine bedrijfjes op internet is er niet meer. Instagram maakt echt hard werkende bedrijven kapot door te werken met flutbedrijven die geld verdienen aan achterbakse praktijken.
instagram is echt de slechtste platform…
instagram is echt de slechtste platform wat ik ooit heb gezien in mn leven en echt nooit maar dan ook nooit meer instagram je wordt zomaar geblokt zonder reden en als je hulp wilt zijn ze er niet dus kortom FAKE platform!!!
Het lijkt allemaal leuk
Het lijkt allemaal leuk, maar mensen op Instagram plaatsen videos van mishandeling van dieren, dieren die voor dood worden achtergelaten. En als je daar je mening over geeft is het haatdragelijk en beledigend. En blokkeren ze je account... Please Instagram sucks
Geen mogelijkheid tot contact of hulp om weer in je account te komen!!!!!
Waardeloos bedrijf dit zeg. Heb een nieuw telefoon nummer dus ik kom niet meer door de verificatie. De login zelf heb ik gewoon. Ben nu al 3 mnd bezig on alleen al hulp/ normaal contact te krijgen maar dit is blijkbaar heel erg moeilijk. Als je geen content creator ben ben je niet boeiend voor instgram natuurlijk en is de enigste hulp die je krijgt een mailtje met hee hier zijn manieren om het zelf op te lossen. Maar goed flut artikeltjes heb ik niets aan als hun app het gewoon niet goed doet! Ik kom gewoon de laatste stap niet door omdat hij blijft laden. Zo zwaar gefrustreerd dat ik zeg delete my account maarja ook dat kan niet dus echt top dat ik een account heb waar ik geen toegang tot heb dus als ik wel gehacked word kan ik daar ook niets aan doen. Zeker geen fijn idee en dus ook de reden dat ik alles van meta eruit ga gooien want tja een account zonder toegang heb ik weinig aan natuurlijk. Helemaal klaar met dit nutteloze bedrijf wat alleen wat wilt doen voor content creator die krijgen direct hulp weet ik vanuit een vriend die content creator is. Echt bagger dit. Geen hulp mogelijk dus weet als je een account gaat maken dat er een mogelijkheid is dat je account blijft bestaan zonder dat je toegang hebt en als je dan denkt dat je hulp ermee kan krijgen tja dan heb je pech! Nog nooit zpn slechte service of contact gehad bij een bedrijf!
Waardeloos bedrijf.hebben mij geblokt…
Waardeloos bedrijf.hebben mij geblokt voor 7 dagen chatten.heb niks gedaan.rare site is het
We moeten Meta aanklagen
Absolute censuur je kunt geen fatsoenlijke reactie schrijven en je krijgt een waarschuwing. İk heb,ik overdrijf niet,10x een account aangemaakt en telkens wordt deze weer iit de lucht gehaald. Als melding krijg ik “dat ik voor volgers en likes tegen betaling volgers en likes zo kopen” of “je account is gehacked”. Alle gruwelijke israelische comments en moordpartijen die toegejuicht worden door hen is toegestaan maar o weee als je pro Palestina posts hebt. Boycott alle Meta platformen voor censuur en sleep ze voor de rechter. Genoeg is genoeg dit is WhiteWesternScum terreur. F”qq’ ing KZioNazis
Mijn account is gehacht
Mijn account is gehacht. Hoe krijg ik dit verwijderd?
Ze moeten Instagram blokkeren in…
Ze moeten Instagram blokkeren in Nederland en zorgen dat er geen advertentiegelden meer naar Meta toestromen. Daar tref je ze mee, niet met boetes die ze bijna nooit hoeven te betalen doordat ze dit jarenlang aanvechten. Ik meld advertenties die fake recensies gebruiken. Deze worden consequent niet verwijderd door IG. Wegwezen uit Nederland. Oplichters
Instagram blokkeert je steeds
Laat Instagram toch eens ophouden met het blokkeren van mensen, terwijl ze niks verkeerd doen.
Ik kan niet meer volgen. Vaak ook worden foto's afgekeurd omdat ze illegal zijn. Alles wat je maar iets teveel doet, geblokkeerd.
Soms kan je een paar dagen helemaal niks doen.
Deze ellende moet ophouden.
Instagram wordt overspoeld met…
Instagram wordt overspoeld met pornografie en schaars gekleden vrouwen of je wordt zomaar uitgenodigd voor seksuele handelingen wat je niet gevraagd hebt en als je hier een opmerking over plaatst dan krijg je een dikke waarschuwing. Instagram moet hier tegen optreden.
Klein bedrijf onterecht verdacht van automatisch gedrag
Ik ben een klein bedrijf en probeer te groeien. Daarom ben ik wat mensen gaan volgen en heb ik iedere dag consistent gepost en ook mijn posts in bepaalde volgordes geplaatst zodat het er professioneel uitziet. Nu krijg ik bij iedere actie die ik wil uitvoeren een melding dat ik verdacht word van automatisch gedrag. Ik heb de richtlijnen gelezen en ik maak geen gebruik van hulpmiddelen waarop ik verdacht word. Dus ik wil de klantenservice benaderen om die ban te verwijderen, maar de klantenservice is uiteraard nergens te bekennen. Nu kan ik dus al drie weken geen nieuwe posts maken. Dit voelt super rot, omdat ik nu niet verder kan met het bouwen van mijn bedrijf. Een nieuw account aanmaken heeft ook geen zin want dan kan ik van vooraf aan beginnen en ook door een nieuw account te starten schend ik de richtlijnen van Instagram.
Instagram is zo een beetje de meest…
Instagram is zo een beetje de meest hypocriete social media die er bestaat ze censureren opmerkingen die totaal onschuldig zijn maar moslim bedreigingen aan je adres worden gewoon toegestaan net als antisemitisme. Het is wel duidelijk hoe de vlag van insta wappert . Met 2 maten meten walgelijk gewoon ga binnenkort ook m’n account opzeggen nazipraktijken zijn t
Walgelijk bedrijf
Walgelijk bedrijf dat pro genocide is en een hetze voert tegen pro palestijns geluid. Reacties worden willekeurig verwijderd (soms zelfs alleen hun eigen emoticons(!), je zou toch denken dat die wel acceptabel zouden zijn. Met als gevolg dat accounts beperkt of zelf voorgoed uitgeschakeld worden.
Via nalatenschap ben ik opgescheept met…
Via nalatenschap ben ik opgescheept met diverse Meta producten, waaronder Instagram.
Er is GEEN mogelijkheid om je uit te schrijven van de nieuwsbrief, noch werkt de optie om je email adres te verwijderen. Je krijgt OF een error OF je wordt verplicht persoonlijke tracking toe te staan. En nee, ik ga zeker geen abonnement nemen.
Je wordt ILLEGAAL GECHANTEERD om EERST een abonnement te nemen danwel toe te staan dat ze persoonlijke advertenties dmv cookies op je pc plaatsen. BEIDE zijn GEEN OPTIE! En het is ILLEGAAL!
1. GDRP is duidelijk: abonnementskosten ipv persoonlijke advertenties als enige 2 opties mag NIET,
2. unsubscribe optie in emails moet werken zonder gedoe. Dat doet het niet.
3. idem voor de email optie voor het verwijderen van je email adres.
En DAT is waarom ik Meta HAAT! Viespeuken zijn het.
Daarom maar een filter gemaakt dat al hun emails automatisch naar de vuilnisbak gaan. Slecht voor het milieu maar het is wat het is.
geblokkeerd voor seksuele handelingen
geblokkeerd voor seksuele handelingen
TERWIJL IK IEMAND WAARSCHUWDE WAARVAN ER NUDES ROND GINGEN WOW INSTA APPLAUS
Krijg voor elke scheet een waarschuwing…
Krijg voor elke scheet een waarschuwing en ze zijn erg selectief in wat er geblokkeerd word. Heb het idee dat je best geen berichten kunt plaatsen want tegen spraak word niet geduld op dit plat vorm. Vandaag is een bericht verwijderd en ik begrijp echt niet waarom. Kunt je zelf als vrouw er naakt op presenteren maar ho maar als je tegenspraak geeft op de regenboog brigade en je hebt een waarschuwing. vrijheid van meningsuiting is ver te zoeken op dit plat vorm.
Smerig links woke bedrijf dat staat…
Smerig links woke bedrijf dat staat voor inclusie, maar als je een andere mening hebt dan hun, knikkeren ze je eraf. LEVENSGEVAARLIJK dit soort enorme bedrijven die alles weg censureren wat hen niet aanstaat.
Teksten niet leesbaar
De linkerzijde van de teksten zijn niet te lezen waardoor de tekst niet te snappen valt.
Hoe komt Instagram zo hypocriet
Hoe komt Instagram zo hypocriet, en dom, wat voor soort mensen controleren opmerkingen-) lijkt alsof kleuters de dienst uitmaken, scheldpartijen worden toegelaten, serieuze antwoorden worden weggehaald, uitleggen komt niet in hun woordenboek voor.....gelukkig zijn er nog genoeg mensen die leuke filmpjes delen, anders zou dit platform geen lang leven beschoren...