Het product werd snel geleverd maar ik ben erg teleurgesteld in het "handige "ophangsysteem van mijn poster en de dikte van het papier. De latjes om te bevestigen moeten met een inbus eerst uitgedra... Toon meer
Wij hebben ondertussen in ons huis een eigen galerij aan instawalls. Al onze exotische bestemmingen, onder en boven water hebben een prachtige plek gekregen. Herinneren die wij blijven koesteren. Be... Toon meer
Dankzij Instawall hebben wij een kostbare en prachtige herinnering aan onze huwelijksdag van intussen meer dan een maand geleden. Een ontwerp volledig naar onze wens met eigen keuze van foto's, filter... Toon meer
Mooi product en goede communicatie. Op de site staat korte levertijd, daar was ik ook van uitgegaan in de planning. Omdat ik het zeker wilde weten na bestelling nog vraag gesteld in de chat gaven leve... Toon meer
Capture Moments, Frame Memories Het leven is mooi. Het zit vol grote en kleine momenten. Samen met familie, vrienden, je huisdier of gewoon met elkaar. Momenten die je voor altijd wil blijven herinneren. Bij Instawall zijn we er, zodat jij deze herinneringen nooit meer hoeft vergeten. Bij ons maak je de mooiste collages in een handomdraai. Laat je fantasie de vrije loop en ga terug naar die onvergetelijke herinneringen. Geniet van het leven en vier de mooie momenten. Iedere dag weer. Wij zijn Instawall en we zijn er speciaal voor jou.
Maybachstrasse 4, 48599, Gronau, Duitsland
Vraagt klanten om een review
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik was enigszins teleurgesteld in de collage die ik heb gemaakt. Het zou fijn zijn als je ook een voorbeeld van je eindproduct zou kunnen zien. Dan had ik het zeker anders gedaan.
Voor de 3e keer een instawall poster besteld. Hij was weer (bijna) zoals verwacht, mooie kleuren, goede kwaliteit, snelle en zorgvuldige verzending.
Omdat we eerder de mist in waren gegaan met de kwaliteit foto's (poster was te donker) hebben we nu heel veel tijd besteed aan foto's goed bewerken, zodat de poster niet te donker werd. Dat is goed gelukt!
Enige minpuntje/teleurstelling deze keer was het feit dat we een foto van onze zoon te ver ingezoomd/vergroot hadden, zodat zijn foto als enige wazig is op de poster, erg jammer. Dat is van tevoren op het scherm van je laptop niet te zien.... Jammer dat ze dat er niet van tevoren uit kunnen filteren bij instawall als je je bestelling instuurt?!
Supermooi en degelijk - snelle levering
Gebruiksvriendelijk platform voor ontwerpen
Zeer tevreden omtrent het opstellen van de Instawall, maar er mogen wel meerder opties zijn om de kaders in te delen.
Het was makkelijk om te laten maken op de website en de levering was snel. Een mooie herinnering van een prachtige vakantie
Bij de poster was het ophangsysteem er niet bij, niet duidelijk aangegeven bij de bestelling, zeer vervelend nu om dat nog te vinden
Prachtige producten geleverd.
Met deze fotocollages maak ik velen blij en de keuze is reuze! Zoveel mogelijkheden om iets moois met je foto's te maken. En snel geleverd.
Heel erg blij met mijn aluminium landscape lijst. Precies zoals als verwacht! Dankjewel voor de snelle levering!
Duidelijke uitleg op de site. Snelle verwerking van de bestelling en mooie uitvoering ervan
Supersnelle levering en een super tof idee om je eigen hoogtepunten van je leven in te kaderen..
Omdat we de lijst al binnen 2 werkdagen binnen hadden en hij zag er fantastisch uit! Ook erg zorgvuldig verpakt. Een jaar geleden ook iets bij jullie besteld en toen werd ik gebeld door een medewerkster van jullie over een foto die te donker was met tips om deze duidelijker te maken. Hulde!
Mooie lay-out, programma geeft kwaliteit van de foto’s aan waardoor je voorkomt dat de afdruk van slechte kwaliteit is. Enorm snelle levering! Fijn dat je de aangeschafte lijst opnieuw kunt gebruiken, daardoor blijft het jaarlijks wisselen van de lijst ook betaalbaar.
Duidelijke website, maken van een collage heel eenvoudig en het eindresultaat, een collage op plexiglas, prachtig. Snelle levering.
Er wordt niet gekeken naar de ‘speciale instructies voor bestellen’ . Ik had voor een aanpassing van het formaat gevraagd (telefonisch werd mij gezegd dat dit waarschijnlijk wel mogelijk zou zijn), maar hier is niet op gereageerd en t product is vervolgens gewoon gemaakt en geleverd. Het zou netjes zijn geweest als men hier in elk geval op gereageerd had.
Heel gemakkelijk om fotocollage samen te stellen op eigen tempo (link met e-mail)
Wat een prachtig resultaat!
Poster XL besteld.
Heel erg mooi. Is een plaatje in ons huis.
Foto's mooie kwaliteit.
Ook fijn dat je bij het maken een filter erover kan plaatsen.
Enige nadeel is dat de poster weinig hebben kan. Hij hangt bij ons bij de eettafel en doordat er wat drinken (spatdruppels) is opgekomen zitten er nu allemaal witten stippen op.
Eerlijke info op instagram, zeer gemakkelijk in gebruik, vlugge ontvangst