När jag sökte hjälp av Insurello så var jag så fruktansvärt trött på försäkringsbolaget att jag var på vippen att ge upp totalt. Sen gjorde jag en ansökan och då blev det så mycket frågor (tyckte jag)... Toon meer
If you dont get paid, we don't get paid.
Zweden
Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord
Såg reklam på tv och gjorde ett ärende. Efter det har allt flutit på väldigt bra. Lätt hemsida, bra uppdateringar och bra resultat. Jag är så tacksam för all hjälp.
De gör säkert ett bra jobb men det är dåligt med uppdateringar vad det gäller de ärende man har hos dem
Jag tycker att det va bra service. Det man kan klaga på är tiden det tog innan jag fick besked om summa. Annars är jag belåten.

Antwoord van Insurello
Så fantastiskt! Insurello hjälpte mig att få ut pengar. Jag rekommenderar andra till att ta hjälp av Insurello.

Antwoord van Insurello
Super bra, super nöjd med deras insats. Dom hjälpte att få ut försäkrings pengar fast bolaget sa nej. Dom tog betalt såklart önskar att avgiften var lite mindre men 4300 tog dom för mitt ärende

Antwoord van Insurello
Insurello driv igenom min arbetsskada efter påtryckning av arbetskollegor. Då jag varken hade ork prg av skift jobb och en långtidssjuk sambo samt barn på 3.5 år hemma. Fick 9500kr för ett ärr som blev 6600kr drygt efter insurello tog sin del. Bättre än 0 kr då jag ej orkade driva ärendet själv

Antwoord van Insurello
Insurello har varit väldigt hjälpsamma...och jag är tacksam att dom fortsatt kämpa trots motgångar. Men vi "vann" till slut.
Tycker kanske att deras arvode är lite väl högt...men men.

Antwoord van Insurello
Jag har fått så god hjälp att få den ersättning jag har rätt till från min olycksfallsförsäkring!

Antwoord van Insurello
Jag hade alltdrig tänkt att jag kunde få pengar med gamla skador och ärr. Som man hade fått från vårdcentralen och sjukhuset.

Antwoord van Insurello
Över två års arbete från både mig och insurello. Gällde en vanlig skada. Ersättning 500kr där insurello tog 150kr. Många timmars arbete från mig. Kunskapen hos insurellopersonalen verkar va 0. Enligt andra i branschen är det i stort sett bara ungdomar i personalstyrkan. Rekommenderar ej, driv ert ärende själva

Antwoord van Insurello
Jag gillade att företaget alltid höll mig uppdaterad om varje händelse, det var snabba beslut och gjorde det enkelt för mig att besvara på deras frågor.

Antwoord van Insurello
De är trevliga och frågar ordentligt om alla dina symtom.

Antwoord van Insurello
Det som var bra är att man fick någon krona men det tog tid och man fick svara på många frågor och leta i dokument m.m.

Antwoord van Insurello
Jag är nöjd med insurellos hantering av mitt ärende. Snabb handläggningstid och snabb ersättning. Även efter ersättningen var utbetald valde insurello att ompröva ärendet, då dom ansåg att det fanns skäl för mer ersättning. Och insurello hade rätt