Insurello Reviews 4.099

TrustScore 4 uit 5

4,2

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Insurello driv igenom min arbetsskada efter påtryckning av arbetskollegor. Då jag varken hade ork prg av skift jobb och en långtidssjuk sambo samt barn på 3.5 år hemma. Fick 9500kr för ett ärr som ble... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är nöjd med insurellos hantering av mitt ärende. Snabb handläggningstid och snabb ersättning. Även efter ersättningen var utbetald valde insurello att ompröva ärendet, då dom ansåg att det fanns s... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Över två års arbete från både mig och insurello. Gällde en vanlig skada. Ersättning 500kr där insurello tog 150kr. Många timmars arbete från mig. Kunskapen hos insurellopersonalen verkar va 0. Enligt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

No win, no fee

If you dont get paid, we don't get paid.

While we cannot guarantee that a specific case will end with compensation, we can guarantee our "no win, no fee" policy. If you don't get paid - we don't get paid. In other words, we will never charge for our service if we don't manage to get you compensation for your case.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är mycket nöjd och tacksam för allt…

Jag är mycket nöjd och tacksam för allt stöd och hjälp som ni har gett mig, jag visste inte att jag hade rätt att få ekonomiskt ersättning så ni har fixat åt mig! Ni är helt fantastiska!! Stor tack för att ni hjälpte mig!!!

8 mei 2026

Hej Maria,

Stort tack för ditt omdöme om oss. Det är underbart att höra att du tycker vår tjänst har fungerat bra 😃

Du är varmt välkommen tillbaka till oss om du behöver hjälp att driva ett försäkringsärende även i framtiden.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jättebra att få hjälp mot de stora…

Jättebra att få hjälp mot de stora åldersdiskreminerande försäkringsbolagen .
Mindre bra är väl er ersättning , 30 % är ganska mycket .

27 april 2026

Hej Birgitta,

Tack för att du delar dina tankar med oss. Jag förstår att du är frustrerad över arvodet, och jag ber om ursäkt för att detta har påverkat din upplevelse.

Vi vill förklara att vårt arvode återspeglar den kvalitet och service vi erbjuder. Vi investerar tid och engagemang för att säkerställa bästa möjliga resultat för våra kunder. Vi är tacksamma över att du annars är nöjd med oss!

Har du ytterligare funderingar eller annan feedback som vi kan ta till oss och förbättra för framtiden är du varmt välkommen att kontakta oss via vår kundtjänst. Det hittar du här:

Tack för din förståelse.

Uselt Insurello!!

Insurello meddelar ETT år efter anmälningen av skadan att den inte godkänts som en olycksfallsskada på arbetet. Detta efter att de i april 2025 meddelat att skadan GODKÄNTS av Försäkringsbolaget och därefter bett mig att fortlöpande att dokumentera kostnader och uppföljning av skadan, något som har tagit mycket av min lediga tid. Det har alltså tagit dem ett år att komma fram till detta. Detta är fullkomligt USELT Insurello!

7 mei 2026

Hejsan Andreas,

Vad tråkigt att vi inte haft möjligheten att hjälpa dig till ersättning! Vi agerar ombud i våra kunders ärenden men det är fortfarande försäkringsbolagen som utför utredningen och tar beslut om eventuell utbetalning. Vi vill absolut se på vad som exakt hänt och gå igenom det med dig.

Vi kan tyvärr inte skriva ut här vad som gör att vi inte kunnat hjälpa dig i ärendet, vänligen kontakta oss via vår kundtjänst så att vi kan gå igenom ditt ärende och förklara vad försäkringsbolag sagt till oss. Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss via vår kundtjänst här:

💬 Insurello Kundservice

💬 https://kundservice.insurello.se/hc/sv

Alternativt kan vi kontakta dig via mejl om du föredrar det.

Tack för ditt tålamod, och vi ser fram emot att hjälpa dig.

Hälsningar,

Insurello 💙

Lätt att anmäla

Lätt att anmäla, snabb hantering och svar på ärrendet.

7 mei 2026

Hej Marie,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Stängda ner mitt ärende utan anledning

Stängda ner mitt ärende utan anledning. Dåligt helt ärligt

29 april 2026

Hejsan,

💬 Insurello Kundservice

💬 https://kundservice.insurello.se/hc/sv

Alternativt kan vi kontakta dig via mejl om du föredrar det.

Tack för ditt tålamod, och vi ser fram emot att hjälpa dig.

Hälsningar,

Insurello 💙

Hej Hans,

Bra!

Tog tid,, fick ersättning. Bra!

27 april 2026

Hej Johan,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk snabb hjälp och uppdatering…

Fantastisk snabb hjälp och uppdatering i ärendet hela vägen frams till att jag fick min ersättning! Grymt!

4 mei 2026

Hej Oliver,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Att de inte tar ut avgift om man inte…

Att de inte tar ut avgift om man inte får någon ersättning av försäkringen.

1 mei 2026

Hej Veronica,

Bra information längs vägen

20 april 2026

Hej Lasse,

Skadeersättning

Insurello skötte hela förfarandet i försäkringsfrågan. Jag behövde bara skicka in hur min skada gått till och hur jag hade behandlat skadan så skötte dem resten. Utan dem hade jag aldrig fått någon ersättning

17 april 2026

Hej Gösta,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag tycker att ni är snäll och hjälper…

Jag tycker att ni är snäll och hjälper folk.
Jag hoppas verkligen jag får också hjälp från er tack 🙏

25 april 2026

Hej Jessiday,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tack insurello för allhjälp ni har…

Tack insurello för allhjälp ni har faktiskt varit så hjälpsamma och tagit hand om mitt ärende, utan er skulle jag absolut inte orkat ta tag i min skada så tacksam är jag.

24 april 2026

Hej Eda,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det var mycket frågor och jag förstår…

Det var mycket frågor och jag förstår om många försöker att lura sig till pengar, men när man är ärlig och skickar in läkarjournaler och dylikt så efterfrågas ändå massa datum. Bara krångligt så jag skiter i pengarna.

22 april 2026

Hej Henrik,

Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar din feedback, den är viktig för oss.

Vad tråkigt att vi inte haft möjligheten att hjälpa dig till ersättning i ditt ärende! Vi agerar ombud i våra kunders ärenden och det är försäkringsbolagen som utför utredningen och tar beslut om eventuell utbetalning. Det innebär att eventuell ersättning baseras på ett flertal faktorer. Några faktorer som påverkar din rätt till ersättning är:

- Vilka försäkringar och försäkringsvillkor du har

- Hur, när och var skadan inträffade

- Dina unika omständigheter, till exempel sjukskrivning, typ av skada, den vård du har sökt, skadans påverkan på din vardag och din ålder vid skadetillfället.

Vi vill gärna se över djupare vad som skett i just ditt fall.

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss via vår kundtjänst. Den hittar du här:
Alt, vi kontaktar dig via mejl?

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Verkar ambitiöst men återstår att se

Verkar ambitiöst men återstår att se så man får återkomma här. Läser under tiden om andras erfarenheter. Hur det ska gå till vet man ej när man fallit utanför systemet pga omständigheter.

21 april 2026

Hej Elis,

Tack för ditt omdöme.
Härligt att du är nöjd med vår tjänst hittills, det gör oss väldigt glada. Vi jobbar mot att du ska få den ersättning du är berättigad.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Insurello är så enkla o tydliga i sitt…

Insurello är så enkla o tydliga i sitt sett att hantera oss kunder

18 april 2026

Hej Rita,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

När jag sökte hjälp av Insurello så var…

När jag sökte hjälp av Insurello så var jag så fruktansvärt trött på försäkringsbolaget att jag var på vippen att ge upp totalt. Sen gjorde jag en ansökan och då blev det så mycket frågor (tyckte jag) att jag var tvungen att stanna av och låta det gå en tid innan jag kunde fortsätta. Idag är jag glad att jag gick vidare med allt. Tack för hjälpen.

6 april 2026

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Don't waste your time in anyway what so…

Don't waste your time in anyway what so ever with this " So called service". None transparent and you give all your rights away not ever knowing what really happened!

With that said! Big warning!
If you would not trust a family member with the task! Why a Stranger hiding behind a Company Logo? And you never get to see a face or hear a voice!

Follow your instincts and Remain Human!

16 april 2026

Hello,

Thank you for your feedback. We understand that our fee may be perceived as a disadvantage by some, and we appreciate you sharing your thoughts with us.

Insurello is a service aimed at those who may not have the time, energy or knowledge to handle an insurance matter themselves. Our fee reflects the service and expertise we offer to maximize the opportunity for compensation – even in cases where it might otherwise be difficult to succeed on your own.

However, we want to emphasize that we are not for everyone. For those who feel safe handling the process themselves, contacting their insurance company directly may be an alternative. Our focus is on being a support and a helping hand for those who need it.

Do you have more questions or want to share additional views? We are here and happy to listen. You can always contact us via our customer service:

💬 https://kundservice.insurello.se/hc/sv

Thank you for your understanding and for taking the time to write to us.

Greetings, Insurello 💙

Mer än jag visste

Jag hade aldrig förstått själv att jag kunde få ut så mycket ersättning för min skada som Insurello hjälpt mig med!

17 april 2026

Hej Hanna,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

För att ni hjälpte mig att få rätt tack!

16 april 2026

Hej Cina,

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.