Insurello Reviews 4.099

TrustScore 4 uit 5

4,2

Insurello driv igenom min arbetsskada efter påtryckning av arbetskollegor. Då jag varken hade ork prg av skift jobb och en långtidssjuk sambo samt barn på 3.5 år hemma. Fick 9500kr för ett ärr som ble... Toon meer

Jag är nöjd med insurellos hantering av mitt ärende. Snabb handläggningstid och snabb ersättning. Även efter ersättningen var utbetald valde insurello att ompröva ärendet, då dom ansåg att det fanns s... Toon meer

När jag sökte hjälp av Insurello så var jag så fruktansvärt trött på försäkringsbolaget att jag var på vippen att ge upp totalt. Sen gjorde jag en ansökan och då blev det så mycket frågor (tyckte jag)... Toon meer

Över två års arbete från både mig och insurello. Gällde en vanlig skada. Ersättning 500kr där insurello tog 150kr. Många timmars arbete från mig. Kunskapen hos insurellopersonalen verkar va 0. Enligt... Toon meer

No win, no fee

If you dont get paid, we don't get paid.

While we cannot guarantee that a specific case will end with compensation, we can guarantee our "no win, no fee" policy. If you don't get paid - we don't get paid. In other words, we will never charge for our service if we don't manage to get you compensation for your case.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

4K reviews

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Så BESVIKEN

Det står överallt och låter så bra att man kan försöka att få pengar för sina ärr..
Men inte har jag sett någonstans att det bara är en ombudstjänst som man får betala för.
Det tog ett år att få de ynka kulorna, skulle få 2000kr men när insurello tog sitt så blev det bara 1400kr kvar.
Så sjukt fruktansvärt besviken, och hade jag vetat det innan så hade jag ju gått direkt till AFA

6 maart 2026

För högt arvode

För högt arvode. Och tråkigt att de inte drog av pengarna direkt från arvodet, utan fakturan kom 1 månad senare... nä, första och sista gången

10 februari 2026

Väldigt bra tjänst

Väldigt bra tjänst, fått hjälp av de flera gånger och alltid gått jätte smidigt. De tar lite mycket i % utav pengarna men det kan ibland vara värt det.

3 maart 2026

Jag slapp själv att strida om…

Jag slapp själv att strida om ersättning, jag kunde släppa nästan allt och läka min skada i lugn och ro.

23 februari 2026

Hej Boel,

Stort tack för ditt omdöme om oss. Det är underbart att höra att du tycker vår tjänst har fungerat bra 😃

Du är varmt välkommen tillbaka till oss om du behöver hjälp att driva ett försäkringsärende även i framtiden.

Hälsningar, Insurello 💙

Jag kunde lägga all min tillit till Er…

Jag kunde lägga all min tillit till Er och ni gjorde ett bra arbete 👍

23 februari 2026

Hej,

Tack så mycket för att du lämnat ett omdöme 😃 Vi uppskattar det och är så glada för att du är nöjd med den hjälp du har fått från oss.

Du är självklart välkommen åter om du önskar vår hjälp även i framtiden.

Hälsningar, Insurello 💙

Kändes seriöst

Kändes seriöst, letade fram allt som gick, kanonbra!

27 februari 2026

Hej Maria,

Vad härligt att höra att du är nöjd 🙏 Tack för att du delar med dig!

Vi finns här om du behöver oss igen.

Hälsningar,
Insurello 💙