Insurello driv igenom min arbetsskada efter påtryckning av arbetskollegor. Då jag varken hade ork prg av skift jobb och en långtidssjuk sambo samt barn på 3.5 år hemma. Fick 9500kr för ett ärr som ble... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag är nöjd med insurellos hantering av mitt ärende. Snabb handläggningstid och snabb ersättning. Även efter ersättningen var utbetald valde insurello att ompröva ärendet, då dom ansåg att det fanns s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
När jag sökte hjälp av Insurello så var jag så fruktansvärt trött på försäkringsbolaget att jag var på vippen att ge upp totalt. Sen gjorde jag en ansökan och då blev det så mycket frågor (tyckte jag)... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Över två års arbete från både mig och insurello. Gällde en vanlig skada. Ersättning 500kr där insurello tog 150kr. Många timmars arbete från mig. Kunskapen hos insurellopersonalen verkar va 0. Enligt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
If you dont get paid, we don't get paid.
Zweden
Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Insurello
Jag blev nyfiken när jag såg Insurellos reklam. Småländska som jag är räknade jag både en och två gånger innan jag bestämde mig. När jag insåg att jag inte behövde betala något om de inte lyckades, tänkte jag: Det kanske är dyrt, men jag kommer ju inte lyckas själv ändå.
Jag hade redan fått nej när jag försökte direkt mot försäkringsbolaget. ”Det gäller inte eftersom skadan skedde utomlands.”
Jag accepterade det, för som vanlig privatperson är man ju chanslös när man inte kan regelverket och inte talar deras språk.
Det som förvånade mig mest var detta:
När Insurello tog över – med kompetens, erfarenhet och rätt argumentation – då gick det plötsligt. Ersättning beviljad.
Och sedan ytterligare en.
Det här fick mig att tänka: Hur många sitter med rätt till ersättning som de aldrig får, bara för att de inte har en expert på sin sida? Det är något försäkringsbolag behöver ta till sig — att ett nej till oss ”vanliga dödliga” inte alltid betyder att vi inte har rätt. Ibland betyder det bara att vi inte vet hur vi ska slåss.
För mig blev det här mer än pengar. Det blev en upprättelse — och en påminnelse om att man inte alltid ska ge upp efter första svaret.
Jag är genuint tacksam för hjälpen.

Antwoord van Insurello
Jag fick iaf ut något för en skada som jag har och kommer att ha smärta av länge

Antwoord van Insurello
Jag upplevde inte att de gick igenom allt och fick väldigt lite ersättning mot vad jag borde fått. Ville använda tjänsten för att slippa göra jobbet men nu måste jag det också…

Antwoord van Insurello
Skönt att lägga ifrån sig administrativa frågor då man själv har nog att hantera skadan. De vet var de ska söka o behandla ärendet rätt o man behöver inte själv fundera på det så allt blir rätt. Handlades dessutom inom rimlig tid. Mycket nöjd.

Antwoord van Insurello
Utmärkt , snabbt bra kompetens trovärdig försäkring,pengar på konto snart mvh

Antwoord van Insurello
Väldigt nöjd med Insurello! Proffsig, smidig och trygg service från start till mål.
Deras juridiska kunskap gör stor skillnad och säkerställer att man får den ersättning man faktiskt har rätt till.
Samt att de kollar igenom alla parametrar i ditt ärende, vilket man själv kanske inte hade tänkt på.
De hjälpte till med mitt ärende gällande motorcykelolycka från 2019.
Rekommenderas varmt!

Antwoord van Insurello
Ger mig inte tydliga hjälpen, får vänta 2 månader, flera veckor.
Jätte dålig kundservice, ger mig inte instruktioner till vad som har hänt
Fick också en oplötslig skada, en skada som hände bara så där, och de säger att ska få ersättning för detta, men jag fick inte!
Sjukt dåligt!!

Antwoord van Insurello
Jag hade aldrig haft ork att tagit redan på vad jag skulle söka för eller vilka underlag som krävdes.

Antwoord van Insurello
Det kändes bra och att ni verkligen försökte hjälpa . Sen att det inte fanns dom möjligheterna i mitt fall det är en annan sak.
Ni gör ett bra jobb. Tack!

Antwoord van Insurello
Det gick smidigt till när man förklarade det man har varit med om tills att man fick hjälp vidare

Antwoord van Insurello
Mycket att fylla i sen tyckte dem jag väntade för länge med att söka hjälp vilket iofs berodde på att jag inte fick sådana besvär i början , att det blev avslag var jag beredd på men inte att det skulle vara för att jag inte sökte tidigare besvären var ju inte lika påtagliga då men nu när det är inflammation i höftled , röntgen och kanske operation tänker jag iaf inte gå denna vägen nåt mer

Antwoord van Insurello
Överlag mycket bra, lite klyddigt att få kontakt via telefon men har ingen brådska.Alltid Vänliga medarbetare.

Antwoord van Insurello
fick hjälp och ersättning för ett ärr jag aldrig trodde jag kunde få ersättning för. insurello är bäst

Antwoord van Insurello
fick hjälp med min fallskada.
trevligt bemötande o bra utfört jobb.

Antwoord van Insurello
Trots att jag inte visste hur det såg ut för mig så fick de reda på det som behövdes på nästan ingen tid alls.
Nej, det fanns inga pengar för mig att få, men då kostade mig frågan till insurello heller inget. Om de hade hittat nåt, så hade jag fått betala. Det gör ju inget, för om jag inte hade frågat så hade jag ju isf varit utan de pengarna ändå.

Antwoord van Insurello
Lees meer over geverifieerde reviews.