Insurello Reviews 4.099

TrustScore 4 uit 5

4,2

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Insurello driv igenom min arbetsskada efter påtryckning av arbetskollegor. Då jag varken hade ork prg av skift jobb och en långtidssjuk sambo samt barn på 3.5 år hemma. Fick 9500kr för ett ärr som ble... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är nöjd med insurellos hantering av mitt ärende. Snabb handläggningstid och snabb ersättning. Även efter ersättningen var utbetald valde insurello att ompröva ärendet, då dom ansåg att det fanns s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

När jag sökte hjälp av Insurello så var jag så fruktansvärt trött på försäkringsbolaget att jag var på vippen att ge upp totalt. Sen gjorde jag en ansökan och då blev det så mycket frågor (tyckte jag)... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Över två års arbete från både mig och insurello. Gällde en vanlig skada. Ersättning 500kr där insurello tog 150kr. Många timmars arbete från mig. Kunskapen hos insurellopersonalen verkar va 0. Enligt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

No win, no fee

If you dont get paid, we don't get paid.

While we cannot guarantee that a specific case will end with compensation, we can guarantee our "no win, no fee" policy. If you don't get paid - we don't get paid. In other words, we will never charge for our service if we don't manage to get you compensation for your case.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hej Anette,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med vår hjälp 😃

Att få stötta dig i ditt försäkringsärende betyder mycket för oss, och vi finns självklart här om du skulle behöva oss igen.

Att var dåligt

12 februari 2026

Hej Mer,

Tack för din feedback. Vi är ledsna att höra att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar.

Vi vill gärna veta mer om vad som gått fel så att vi kan förbättra vår tjänst. Kontakta oss gärna via vår kundservice här:

Bra engagemang o empati.

Bra engagemang o empati.
Jag har bara gott att säga om er.

28 januari 2026

Hej Birgitta,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att du haft en bra upplevelse hos oss 😊

Vi finns här för dig även i framtiden om du behöver hjälp med ett försäkringsärende.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ett nej är inte alltid slutet

Jag blev nyfiken när jag såg Insurellos reklam. Småländska som jag är räknade jag både en och två gånger innan jag bestämde mig. När jag insåg att jag inte behövde betala något om de inte lyckades, tänkte jag: Det kanske är dyrt, men jag kommer ju inte lyckas själv ändå.

Jag hade redan fått nej när jag försökte direkt mot försäkringsbolaget. ”Det gäller inte eftersom skadan skedde utomlands.”
Jag accepterade det, för som vanlig privatperson är man ju chanslös när man inte kan regelverket och inte talar deras språk.

Det som förvånade mig mest var detta:
När Insurello tog över – med kompetens, erfarenhet och rätt argumentation – då gick det plötsligt. Ersättning beviljad.
Och sedan ytterligare en.

Det här fick mig att tänka: Hur många sitter med rätt till ersättning som de aldrig får, bara för att de inte har en expert på sin sida? Det är något försäkringsbolag behöver ta till sig — att ett nej till oss ”vanliga dödliga” inte alltid betyder att vi inte har rätt. Ibland betyder det bara att vi inte vet hur vi ska slåss.

För mig blev det här mer än pengar. Det blev en upprättelse — och en påminnelse om att man inte alltid ska ge upp efter första svaret.

Jag är genuint tacksam för hjälpen.

28 januari 2026

Hej Ann-Kristin,

Vad roligt att läsa ditt omdöme – tack för att du delar med dig! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med vår service 😊

Du är alltid välkommen tillbaka till oss om du behöver hjälp i framtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag fick iaf ut något för en skada som…

Jag fick iaf ut något för en skada som jag har och kommer att ha smärta av länge

27 januari 2026

Hej Therese,

Professionella

Professionella

10 februari 2026

Hej Sixtenez,

Tack snälla för ditt omdöme! Vi blir så glada av att höra att vår tjänst har fungerat bra för dig 😃

Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver – vi hjälper dig gärna.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

INGEN ERSÄTTNING Jag upplevde inte att de gick igenom…

Jag upplevde inte att de gick igenom allt och fick väldigt lite ersättning mot vad jag borde fått. Ville använda tjänsten för att slippa göra jobbet men nu måste jag det också…

Hej Vilma,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skönt att lägga ifrån sig…

Skönt att lägga ifrån sig administrativa frågor då man själv har nog att hantera skadan. De vet var de ska söka o behandla ärendet rätt o man behöver inte själv fundera på det så allt blir rätt. Handlades dessutom inom rimlig tid. Mycket nöjd.

6 februari 2026

Hej Kersti,

Utmärkt

Utmärkt , snabbt bra kompetens trovärdig försäkring,pengar på konto snart mvh

27 januari 2026

Hej Albert,

Stort tack för ditt omdöme om oss. Det är underbart att höra att du tycker vår tjänst har fungerat bra 😃

Du är varmt välkommen tillbaka till oss om du behöver hjälp att driva ett försäkringsärende även i framtiden.

Väldigt nöjd med Insurello

Väldigt nöjd med Insurello! Proffsig, smidig och trygg service från start till mål.
Deras juridiska kunskap gör stor skillnad och säkerställer att man får den ersättning man faktiskt har rätt till.

Samt att de kollar igenom alla parametrar i ditt ärende, vilket man själv kanske inte hade tänkt på.

De hjälpte till med mitt ärende gällande motorcykelolycka från 2019.
Rekommenderas varmt!

3 februari 2026

Hej Patrick,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada över att ha fått hjälpa dig och att du är nöjd med resultatet 😃

Behöver du hjälp med ett nytt försäkringsärende framöver finns vi här för dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ger mig inte tydliga hjälpen

Ger mig inte tydliga hjälpen, får vänta 2 månader, flera veckor.

Jätte dålig kundservice, ger mig inte instruktioner till vad som har hänt

Fick också en oplötslig skada, en skada som hände bara så där, och de säger att ska få ersättning för detta, men jag fick inte!

Sjukt dåligt!!

2 februari 2026

Antwoord van Insurello

Tack för ditt omdöme. Det betyder mycket för oss att du tar dig tid att berätta om din upplevelse.

Vi är verkligen ledsna över att du känner så här. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi vill gärna komma i kontakt med dig för att reda ut vad som hänt och se hur vi kan hjälpa dig vidare. Hör gärna av dig till oss via vår kundservice:

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag hade aldrig haft ork att tagit…

Jag hade aldrig haft ork att tagit redan på vad jag skulle söka för eller vilka underlag som krävdes.

Hej Emilie,

Bra jobb!

Det kändes bra och att ni verkligen försökte hjälpa . Sen att det inte fanns dom möjligheterna i mitt fall det är en annan sak.
Ni gör ett bra jobb. Tack!

1 februari 2026

Hej Lena,

Tusen tack för dina fina ord om oss! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med vår hjälp 😃

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du skulle behöva stöd i ett försäkringsärende igen framöver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det gick smidigt till när man…

Det gick smidigt till när man förklarade det man har varit med om tills att man fick hjälp vidare

31 januari 2026

Hej Ammi,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mycket att fylla i sen tyckte dem jag…

Mycket att fylla i sen tyckte dem jag väntade för länge med att söka hjälp vilket iofs berodde på att jag inte fick sådana besvär i början , att det blev avslag var jag beredd på men inte att det skulle vara för att jag inte sökte tidigare besvären var ju inte lika påtagliga då men nu när det är inflammation i höftled , röntgen och kanske operation tänker jag iaf inte gå denna vägen nåt mer

29 januari 2026

Antwoord van Insurello

Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar din feedback, den är viktig för oss.

Vad tråkigt att höra att du har fått denna upplevelse av vår tjänst. Vi är ledsna för detta!

Vi vill gärna höra mer vad som har orsakat att vi inte levt upp till din förväntan så att vi kan förbättra det för framtiden.

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss via vår kundtjänst. Den hittar du här:

Mest positivt!!

Överlag mycket bra, lite klyddigt att få kontakt via telefon men har ingen brådska.Alltid Vänliga medarbetare.

30 januari 2026

Antwoord van Insurello

Stort tack för att du delade med dig av din upplevelse 😃 Det betyder mycket för oss att få din feedback.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

fick hjälp och ersättning för ett ärr…

fick hjälp och ersättning för ett ärr jag aldrig trodde jag kunde få ersättning för. insurello är bäst

29 december 2025

Hej Gabriella,

Stort tack för ditt fina omdöme 😃 Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med hjälpen du fått.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig i framtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

fick hjälp med min fallskada.

fick hjälp med min fallskada.
trevligt bemötande o bra utfört jobb.

30 januari 2026

Hej Lena,

Tack för ditt omdöme.
Härligt att du är nöjd med vår tjänst, det gör oss väldigt glada.

Du är naturligtvis välkommen åter om du önskar vår hjälp även i framtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kostar bara om de hittar pengar man har rätt till.

Trots att jag inte visste hur det såg ut för mig så fick de reda på det som behövdes på nästan ingen tid alls.
Nej, det fanns inga pengar för mig att få, men då kostade mig frågan till insurello heller inget. Om de hade hittat nåt, så hade jag fått betala. Det gör ju inget, för om jag inte hade frågat så hade jag ju isf varit utan de pengarna ändå.

Hej Gudrun,

Tusen tack för ditt omdöme 😃

Du är självklart alltid välkommen tillbaka om du behöver vår hjälp igen.

Smidigt och bra

Smidigt och bra. Inte allt för lång väntetid

Antwoord van Insurello

Tack så mycket för att du lämnat ett omdöme 😃 Vi uppskattar det och är så glada för att du är nöjd med den hjälp du har fått från oss.

Du är självklart välkommen åter om du önskar vår hjälp även i framtiden.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.