1. Elektronicabedrijf
  2. Beveiligingsservice
  3. Telecom-installateur

IntercomDirect is een snel groeiende speler op het gebied van professionele intercomsystemen voor de particuliere en zakelijke markt. Zoals de naam al doet vermoeden zijn wij gespecialiseerd in het leveren, installeren, onderhouden en repareren van alle mogelijke intercomsystemen. Daarnaast zijn wij sterk in camerasystemen, toegangscontrole, postkasten en draadloze deurbellen. Onze webshop voorziet in een ruim aanbod van eenvoudig te installeren intercoms en deurbellen. Onze technische dienst richt zich op het installeren, onderhouden en vervangen van de complexere systemen. Of het nu gaat om een traditioneel bekabelde intercom of een compleet toegangscontrolesysteem; voor ieder project hebben wij de juiste kennis in huis.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Prima service

Omdat trustpilot voor velen een betrouwbare bron is benadruk ik hier graag dat we heel tevreden zijn over dit bedrijf en de aangedragen oplossing voor ons bel probleem. Al direct na installatie succesvol aanbellers te woord gestaan.

26 juni 2025

Foutmelding monitor

Twee jaar geleden heb ik een intercomsysteem aangeschaft voor drie woonlagen. Een van de monitoren gaf een foutmelding die ik niet zelf kon oplossen. Telefonisch werd mij uitgelegd welke code ik moest intoetsen en welke schuifjes verplaatst moesten worden. Het probleem was daarna opgelost.

13 januari 2025

Slechte Communicatie

Mails worden niet of heel laat beantwoord en telefonisch slecht bereikbaar

3 januari 2025
Logo IntercomDirect B.V.

Antwoord van IntercomDirect B.V.

Beste Jan van D.,

Wij vinden het erg jammer om te horen dat u niet tevreden bent over onze communicatie. We begrijpen hoe belangrijk snelle en duidelijke antwoorden zijn en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

We willen graag samen met u uw ervaring bespreken en ervoor zorgen dat dit naar tevredenheid wordt opgelost. Zou u contact met ons willen opnemen via +31851309262 of info@intercomdirect.nl? Wij staan voor u klaar om dit recht te zetten.

Team IntercomDirect

Intercom met beeld

De monteurs waren beleefd en zagen er netjes uit.
Ze hebben zelfs een optie aangeboden om tegen een meerprijs een afdekplaat achter de nieuwe intercom te plaatsen. Ze hebben de nieuwe intercom zo netjes mogelijk over de oude plek proberen te plaatsen.
Een korte uitleg over de nieuwe intercom was prettig geweest.

26 september 2024

Super service

Beste
Wij waren toe aan het vernieuwen van onze intercom voor onze 36 bewoners
Via internet kwam ik in contact met intercom direct wat een top bedrijf
Er werd een analoog systeem aangeschaft het werkte niet optimaal de bedrading was hier niet geschikt voor
Ondanks dat intercom direct er alles aan deed bleven beeld en geluid onder de maat
Totdat intercom direct kwam met de oplossing een digitaal systeem
Dit uitgetest en het werkt uitsteken wat een verbetering beeld en geluid perfect
Er zat een kleine meerprijs aan maar intercom direct heeft dit zeer collant opgelost
Zo zijn er nu ook bewoners die via hun telefoon het systeem kunnen bedienen er zijn diverse mogelijkheden
Daar was nog wel wat telefonische ondersteuning bij nodig en ook dat was geen probleem
Kort gezegd een top bedrijf die ik iedereen kan aanraden aardige mensen die staan voor servies en kwaliteit

Veel succes in de toekomst

22 juli 2024