Intercomdiscounter.nl Reviews 13

4,5

4,5

Uitstekend

goede service

de handleiding begreep ik niet goed maar met een toelichting en extra aanwijzingen toch gelukt om de intercom goed werkend te krijgen. ik ben zodoende tevreden over dit bedrijf

13 november 2024

Futuro intercoms. Dik tevreden!!

Wij hadden camera's besteld waar er uiteindelijk 1 kapot van was. Ik heb van Johan een meer dan goede service gehad waarbij ik nog nooit mee heb gemaakt dat ik direct antwoord op mijn vragen kreeg, er meteen een oplossing was en ben geholpen tot het echt helemaal goed was.
Ik ben zeer tevreden over het bedrijf en raad het zekers aan.
Prijs/ kwaliteit is prima en ook bestellen en leveren is snel gepiept.
Fijn dat er buiten het mailen en bellen een chatfunctie mogelijk is zodat je inderdaad zoals de pagina aangeeft 24/7 contact kan hebben.
En geloof me die is er ook echt.
Dikke 10!

29 februari 2024
Logo Intercomdiscounter.nl

Antwoord van Intercomdiscounter.nl

Bedankt voor uw beoordeling! Hier doen wij het voor :-)

Ik had bij jullie die intercom besteld.

Ik had bij jullie die intercom besteld.
Nu had ik het verkeerde postcode ingevuld. Ik ben druk met verbouwen en heb niet echt gekeken wat er in stond.
Jullie hebben mij daarover gebeld gehad wat de juiste postcode was.

NOU DAT VIND IK TOP GEWELDIG.

7 september 2022

Snelle levering en perfecte klantenservice

Een snelle levering na bestelling van een nieuwe intercom via de website. Omdat ik de installatie niet helemaal voor elkaar kreeg, contact opgenomen met de klantenservice. Direct en duidelijk antwoord en nu een mooie nieuwe (werkende) intercom! Al met al een heel fijne ervaring!

21 mei 2021

topbedrijf..

topbedrijf... goede communicatie. echt een aanrader !! duidelijke taal en wat ze beloven komen ze na... top mensen ! 🎯👌🏼

3 april 2021

Super snel antwoord

Super snel antwoord! Er werd succesvol meegedacht aan een oplossing. Adequate afhandeling en goede service!

8 februari 2021

Futuro 2 draads intercom

Nadat de vorige intercom uit 2010 het begeven had wegens sluiting in de grondkabel opnieuw bij Intercomdiscounter de nieuwste versie besteld, de 'Futuro 2 draads toetsenbord met app bediening'. Snel geleverd, prijs/kwaliteit is goed. Prima service bij vragen of issues. Aanrader.

21 januari 2021

Wij hebben de Futuro intercom besteld…

Wij hebben de Futuro intercom besteld met een smalle buitenunit, installatie is zelf goed uit te voeren als je zelf een beetje handig bent, verder is de bediening van de intercom eenvoudig, de koppen zijn groot genoeg, wij zijn een ouder stel dus voor ons prima

5 september 2020

Super slechte kwaliteit

Super slechte kwaliteit. Paar keer teruggestuurd en telkens komt er vocht in de buitenunit. Ook al een keer een nieuwe gehad, met hetzelfde resultaat. Vocht komt van de buitenkant erin. Dat mag nooit gebeuren.

30 maart 2020

Goed product maar slechte service.

Onlangs videofoon besteld bij intercomdiscounter. Via hen ook het nummer van een installateur ontvangen die ervaring met hun producten had. Na installatie bleek de buitenunit te 'rondzingen' waardoor je niet kon communiceren.

Na overleg zou ik een nieuwe buitenunit krijgen omdat volgens de intercomdiscounter daar het probleem in zou zitten. Maar de additionele installatiekosten waren wel voor mijn eigen rekening. Ik vond dat de intercomdiscounter een gebaar zou moeten maken omdat ik extra kosten moest maken door hun 'ondeugdelijk' product.

Achteraf bleek dat het probleem was dat de folie van de binnenunit er nog op zat. De installateur informeerde mij daar per email over en gelukkig doet alles het nu wel naar behoren. Maar niet dankzij de intercomdiscounter die dacht dat het de buitenunit was...

3 mei 2012