Al enige tijd ontvang ik e-mails van Jacko Mijenaard. Ik ontdekte hem toen ik actief begon met affiliate marketing en een artikel in het AD over hem las. Ik heb me toen ingeschreven op een van zij... Toon meer

Jacko is the real deal. De cursus is een prima startpunt voor beginnende affiliate marketeers. Daarnaast krijg je toegang tot een toffe community met positieve action takers, die elkaar verder helpe... Toon meer

Ik heb de order de volgende dag geannuleerd. Dat was eind december 2024, 1x een reactie gehad, moest factuur opsturen, gedaan en nu bezig met klacht indienen om geld terug te krijgen, Ik zal niemand a... Toon meer

Ongelooflijke frequentie aan spam stuurt deze Jacko Meijaard. Ik heb me nooit ingeschreven en opeens begint het ongeveer een maand geleden. Ik vraag me af of dit überhaupt mag, ik zal het eens aangeve... Toon meer

1. Internetmarketing
  2. Affiliate marketingbedrijf
  3. Marketingconsultant

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Geld verdienen op internet met Jacko Meijaard. Alles over affiliate marketing, zoekmachine optimalisatie, internet marketing en meer. Klik verder!

2,3

Slecht

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Twee maanden geleden ben ik met de…

Twee maanden geleden ben ik met de Affiliate Marketing Revolutie gestart, en 4 weken geleden de stap naar de 10K Club gemaakt. Hier nog geen moment spijt van gehad. Jacko legt alles super duidelijk uit en neemt je mee in het gehele proces. De webinars zijn super waardevol en Jacko + team zijn altijd bereikbaar voor vragen en support. De eerste paar honderd euro's zijn al binnen en dat smaakt natuurlijk naar meer

16 juli 2022

Super goede cursus en hulp

Super goede cursus en hulp! De video's zijn duidelijk en straight to the point. In mijn eerste week al commissies verdiend dus dit is veelbelovend. Snelle en duidelijke support ook

17 augustus 2022

Erg tevreden over Jacko en zijn…

Erg tevreden over Jacko en zijn trainingen. Jacko legt alles duidelijk uit en is altijd bereikbaar als je hulp nodig hebt of vragen hebt. Affiliate marketing is een erg goed verdienmodel, dankzij Jacko’s info had ik in mijn eerste maand de eerste commissies al binnen!

17 augustus 2022

De videocursus die ik van deze website…

De videocursus die ik van deze website heb gekocht, heeft mijn leven mentaal en financieel echt veranderd. Het gaf me een nieuwe richting en denken over affiliate marketing en nu ben ik financieel stabiel.

28 januari 2022

Hands on/ to the point cursus!

Zeer laagdrempelig, helder en to the point cursus. Als scepticus was ik zeer benieuwd naar wat ik kon verwachten voor €47. Het is concreet en goed te volgen, geen lappen tekst maar korte filmpjes waar je direct mee aan het werk wordt gezet.

Waar ik positief over verrast ben is dat Jacko betrokken is. Het is niet cursus verkopen en loslaten. Zo hebben we op ons insta account rechtstreeks contact en ontvangen we zo nu en dan feedback!

Aanrader!

20 september 2022

Dik tevreden over de ISG en Jacko&Team!

Sinds een aantal weken ben ik erg actief aan de slag gegaan met de affiliate marketing revolutie van Jacko via de InternetSuccesGids. Zelf ben ik enorm te spreken over de inhoud van de cursus, de manier waarop hier vorm wordt gegeven en hoe de support is ingericht.

Het is een zeer uitgebreide cursus waarbij je echt aan de hand wordt meegenomen door Jacko (en Leon :-)). Door de video’s te kijken word je zoveel wijzer. Het is praktisch en duidelijk uitgewerkt. Voor vragen is er een heel uitgebreid forum aanwezig en sinds kort ook een discord groep. Ik word met vragen altijd snel en goed geholpen.

Wat ik ook enorm waardeer aan Jacko is zijn openheid en directheid. Hij vult zijn cursus niet met valse en/of loze beloften. Hij confronteert je met hoe het is. Hard werken wordt beloond, maar je moet je er voor inzetten om op de lange termijn succesvol te zijn. Hij staat voor 100% achter zijn cursus en toont dit ook door zijn niet tevreden, geld terug garantie.

Ik ben gelukkig DIK tevreden.

Ik wil Jacko en zijn team bedanken voor alle hulp tot dusver en we blijven er lekker mee bezig!

20 september 2022

De cursus inhoudelijk is echt…

De cursus inhoudelijk is echt waanzinnig. Je krijgt alles stap voor stap uitgelegd en kan het zo toepassen. Uiteindelijk draait het natuurlijk ook om consistentie, goed er aan bezig blijven gaan en dan gaat het sowieso goed komen. Niks komt uit de lucht vallen, maar als je gewoon de methode volgt, en zelf hard je best doet lukt dit!🤩🤩

Wat een topcursus!

Wat een topcursus!

Na lang twijfelen toch besloten om €47 te investeren en de cursus te kopen… en wat was dit een goede keuze!!

In de cursus leer je écht alles omtrent affiliate marketing. Van A-Z. Hierdoor heb ik mijn ‘investering’ er al binnen een paar dagen uit kunnen halen. Hierna maakte ik dus al winst.

Dit is puur de kennis toepassen die je in de cursus leert… iedereen kan dit!!

En dit voor maar €47… zo ontzettend veel waarde! En mocht je merken dat affiliate marketing toch niets voor jou is, dan krijg jij binnen 30 dagen gewoon je geld terug. Er geldt namelijk een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dus wat heb je te verliezen?!

Jacko, ik ben enorm dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen! Je bent een top gozer!

Nogmaals bedankt!

Noud

9 september 2022

Beste curcus ooit!

Internet Succes Gids is serieus een goed bedrijf die veel aandacht geeft aan hun kopers... genoeg uitleg en duidelijk! Beter kan dit niet voor maar 47 euro💪

8 september 2022

Me leven is veranderd

8 Maanden geleden deze cursus aangeschaft, Nooit gedacht wat het me kon brengen kwa kennis! Vervolgens verdien ik nu Passief inkomen online en dat kan jij ook! Gewoon starten 🚀

30 augustus 2022

Koop de cursus bij money.makingshit op insta

Zo, wat een service. Had de cursus gekocht bij money.makingshit op instagram. Nadat ik de cursus had gekocht nam hij al mijn vragen serieus op en hielp hij mij aan mijn eerste commissie. Hij deelt nadat je bij hem hebt gekocht zijn strategie met jou en die kan je dan zelf ook weer toepassen. Zeker een aanrader om makkelijk geld te verdienen op het sociale media!

28 augustus 2022

Cursus gekocht via Affiliate Meester op TikTok

Dit is echt een geweldige cursus. Via Affiliate Meester op TikTok ben ik bij deze cursus uitgekomen. Naast deze cursus helpt hij mij ook persoonlijk. Hij beantwoordt mijn vragen en heeft mij uitstekend advies gegeven. Ik heb in hem echt een mentor gevonden die mij goed begeleidt. Het aanschaffen van deze cursus via hem is echt een aanrader.

22 augustus 2022

Super cursus aan te raden

De cursus van Jacko Meijaard is zeker aan te raden voor velen, Ik heb er super veel van geleerd, en daarnaast is Jacko een transparant persoon, en helpt je graag!

19 augustus 2022

goede hulp

Na een gesprek met een medewerker uit het team van Jacko heb ik de keuze gemaakt om in te stappen in het traject. Ik heb lang getwijfeld, omdat het natuurlijk best een investering is, maar omdat ik financieel vrij wil worden moest ik die keuze gewoon een keer maken. Ik volg Jacko al 2 jaar ofzo, dus soms moet je gewoon in het diepe springen. Ik ben blij dat ik het heb gedaan, want de hulp die ik krijg helpt me elke keer een stap verder vooral omdat het best lastig is om alles zelf uit te zoeken. Ik heb nog niet heel veel commissies verdient, maar ik doe het ook pas 3 weken.

8 augustus 2022