Al enige tijd ontvang ik e-mails van Jacko Mijenaard. Ik ontdekte hem toen ik actief begon met affiliate marketing en een artikel in het AD over hem las. Ik heb me toen ingeschreven op een van zij... Toon meer
Jacko is the real deal. De cursus is een prima startpunt voor beginnende affiliate marketeers. Daarnaast krijg je toegang tot een toffe community met positieve action takers, die elkaar verder helpe... Toon meer
Ik heb de order de volgende dag geannuleerd. Dat was eind december 2024, 1x een reactie gehad, moest factuur opsturen, gedaan en nu bezig met klacht indienen om geld terug te krijgen, Ik zal niemand a... Toon meer
Ongelooflijke frequentie aan spam stuurt deze Jacko Meijaard. Ik heb me nooit ingeschreven en opeens begint het ongeveer een maand geleden. Ik vraag me af of dit überhaupt mag, ik zal het eens aangeve... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Geld verdienen op internet met Jacko Meijaard. Alles over affiliate marketing, zoekmachine optimalisatie, internet marketing en meer. Klik verder!
Nederland
- internetsuccesgids.nl
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Betrouwbaar bedrijf
Jacko heeft een net bedrijf en een zeer goede cursus opgebouwd.
Zeer sterke cursus!
Zeer sterke cursus! Je leert met voor een paar tientjes hoe je maandelijks mooie bedragen kan verdienen met affiliate marketing!
Geloof niet alle recensies
Ik heb voor € 40,- de Affiliate Marketing revolutie aangeschaft. Maar helaas was de kwaliteit van de cursus was erg teleurstellend en was de opzet erg rommelig.
Tijdens deze cursus probeert Jacko je alleen meer van zijn producten aan te verkopen en is de inhoud van de cursus niet zo belangrijk meer uiteindelijk gaat het ze alleen om het meer verdienen.
Toch had ik me ingeschreven voor een Clarity Call en ik was hierbij ingepland voor een gesprek met Okke, omdat ik toevallig een mail voorafgaande van dit gesprek over het hoofd had gezien was Okke "not amused" Het gesprek werd een dag verplaatst en ik zou het gesprek weer met Okke hebben.
(Bij een Clarity Call gaan ze kijken of ze jou een op een kunnen helpen tegen een vette betaling)
Ik heb Okke verteld dat ik graag van de mogelijkheid gebruik wil maken om dit gesprek met iemand anders binnen het bedrijf te hebben en als het mogelijk is met Jacko. Volgens Okke was dit niet mogelijk omdat Okke alle gesprekken doet.
( Okke is een ingehuurde promoter die er voor moet zorgen dat jij wordt overgehaald om dik te betalen voor een op een begeleiding waarbij het voor hun alleen om gaat dat jij meer gaat investeren in hun producten.
Ik heb eerder een recensie geschreven op trustpilot over Jacko en Okke maar nadat Okke mij meteen heeft gebeld over deze recensie met het aanbod als ik deze zou verwijderen ik toch nog een Clarity Call kan hebben met iemand anders binnen het bedrijf (terwijl dit in eerste instantie onmogelijk zou zijn)
Wat ik hiermee wil zeggen is dat niet alle recensies hier op trustpilot kloppen aangezien ze met een aanbod komen als je een slechte recensie schrijft, waardoor je soms snel geneigd bent om deze te verwijderen. Helaas heb ik dit zelf ook gedaan.
Heb je slechte ervaringen met een bedrijf laat je niet omkopen met een aanbod zodat anderen niet de echte waarheid achter een bepaald product of bedrijf kunnen zien.
Daarom wil ik graag aan iedereen adviseren die deze cursus wil aanschaffen: Het hoofd doel van Jacko is winst maken jou helpen is maar een kleine bij bedoeling.

Antwoord van Internet Succes Gids.nl
Dankjewel!
Sinds ik de 10K club binnen ben gekomen, heeft het mijn leven een draai gegeven van 180 graden.
De stof word helder en makkelijk uitgelegd, Jacko & Sieto leggen alles in Jip en Janneke taal uit zodat je ook daadwerkelijk alles makkelijk in je kan opnemen.
Zowel coaching als de content die je erbij krijgt, is super helder en geeft je een duidelijke blueprint, hoe je succesvol kan starten met Affiliate marketing.
Aanrader.
Ik deel onderstaande ervaring absoluut niet. Dankzij Jacko en de 10k club heb ik binnen 3 jaar tijd een mega business opgebouwd die mij voor de rest van mijn leven vrijheid biedt.
Een coach kan niet ruiken waar je tegenaan loopt of waar je hulp bij nodig hebt. Oftewel zelf initiatief nemen en er wat van maken. Stel de juiste vragen en je krijgt de juiste antwoorden.
Jacko, de 10k club, zijn tools. Tools die jij moet gebruiken. Doe je hier niks mee, zie je ook geen resultaat.
Kortom, aanrader.
Top mentor!
Uiteindelijk lang zitten nadenken om iets met affiliate marketing te doen. Eenmaal de AMR (Affiliate Marketing Revolutie) aangeschaft, een mooie basis opgebouwd. Uiteindelijk ben ik benadert door een collega van Jacko, om te kijken of ik naar een hoger niveau wil gaan.
Uiteindelijk een super tof gesprek gehad omtrent de 10K Club en nu een aantal maanden goed op weg. Dit is een top keuze voor mij geweest, en ik raad iedereen aan die iets met affiliate marketing wilt gaan doen, dit via Jacko te doen.
Beste mentor die je je kan wensen!
De 10k club die Jacko heeft opgericht is een echte game changer. Ben je opzoek naar een manier om online geld te verdienen, moet je zeker bij hem zijn.
Naast het feit dat Jacko echt de #1 is op het gebied van affiliate marketing, heeft affiliate marketing onwijs veel voordelen mbt andere online business modellen.
Je bouwt een lange termijn business op en dat is het grote verschil. Dit zorgt ervoor dat je hier later de vruchten van kan gaan plukken.
Het 10k traject is opgericht om je alle handvaten te geven om hierin succes te bereiken.
Verder had ik me geen betere mentor kunnen wensen dan Jacko. Heel persoonlijk, geïnteresseerd en streeft er ook écht naar om mij naar mijn persoonlijke doelen te begeleiden.
Petje af voor hem!
Misschien wel de meest waardevolle cursus in deze prijsklasse
Wanneer je een start wilt gaan maken met Affiliate marketing is deze cursus zeker een aanrader. Er wordt je stap voor stap laten zien hoe je een site opzet. Het kan eigenlijk niet misgaan. Na 3 maanden ontving ik mijn eerste commissie wat volgens mij gemiddeld is. Het toffe aan deze cursus is ook dat je direct toegang krijgt tot een community met mensen die je altijd verder willen helpen. Dat gaf mij ontzettend veel hulp en motivatie.
Ik ben al enkele jaren geleden aan de…
Ik ben al enkele jaren geleden aan de slag gegaan met de AMR van Jacko. Inmiddels haal dankzij de AMR en de persoonlijke coaching van Jacko een groot deel van mijn inkomen uit affiliate marketing.
Een ander dikke pluspunt is de community van Internetsuccesgids. Iedereen is bereid om je te helpen bij vragen of problemen. En al de informatie die je krijgt vanuit de community zorgt ervoor dat je positief blijft en dat je blijft groeien qua kennis en qua inkomsten.
Om mijn review kort te houden: wil je geld via het internet gaan verdienen? Dan kan ik de AMR van Jacko je absoluut aanraden.
Gewoon Top!
Ik ben nu een paar maanden bezig met affiliate marketing. De training die Jacko geeft is ontzettend waardevol. Ik heb toevallig vandaag mijn eerste commissie verdiend. En dat was echt niet gelukt zonder de hulp van Jacko! Dus wil je gaan beginnen met affiliate marketing? Dan adviseer ik je zeker om de Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Het is echt meer als alleen maar een videotraining!
Chapeau Jacko!
Zonder Jacko zou ik niet daar zijn waar ik vandaag de dag ben. Een half jaar geleden begon ik met de AMR en daarna de 10K Club omdat ik zo goed mogelijk gecoached wilde worden.
Binnen een maand kwam de eerste commissie en daarna liep het alleen maar op.
Jacko geeft je alle handvaten die je nodig hebt en is zeer gedreven je overal mee te helpen.
Jacko is een absolute expert op het gebied van affiliate marketing en internet ondernemen en laat dit op alle fronten zien.
Absolute aanrader voor iedereen die wilt beginnen met affiliate marketing en hier een inkomen mee wilt halen.
Expert op het gebied van Affiliate marketing
Jacko is een expert op het gebied van affiliate marketing, de manier waarop hij op een laagdrempelige manier je kennis laat maken met hoe het precies allemaal in elkaar zit is erg fijn. De coaching en begeleiding is van een professioneel niveau, daarnaast is Jacko als persoon erg fijn om mee samen te werken.
Voor ieder echt een aanrader als je op het gebied van affiliate marketing stappen wilt gaan maken!
Betrouwbare coach die je echt oprecht wil helpen!
Bij de Affiliate marketing revolutie kun je terecht als je beginner bent, maar ook wanneer je al een ervaren online marketeer bent. Dat vind ik zo fijn aan de community. Iedereen staat klaar om te helpen en je krijgt in dat opzicht dus niet alleen coaching van Jacko zelf. Maar dat is wel waar het om draait. Je krijgt altijd snel antwoord op je vragen en Jacko komt met ideeën waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Ik kan het daarom iedereen aanraden!
Professionele Cursus
Professionele Cursus! Alles wordt mooi stap voor stap uitgelegd! Enorm veel van geleerd
Al jaren volg ik Jacko
Al jaren volg ik Jacko! Enorm tevreden over de vele tips, advies, motivatie en de cursus.
Uiteraard zal je actie moeten ondernemen. Maar als je dit doet, kan er op termijn heel veel veranderen in je leven.
Nogmaals hartelijk bedankt voor alles Jacko!!
Praktische tips voor ondernemen op internet!
Jacko zijn AMR voor € 47 biedt heel veel waarde om te starten met online ondernemen. Duidelijke instructies en daarnaast geeft de community veel support in je uitdagingen.
Jacko is zelf ook goed benaderbaar en geeft advies.
Maar zoals met alles: je moet het zelf doen! Als je geen tijd vrijmaakt en geen focus hebt dan krijg je ook geen resultaten!
En daarna begint het proces van groeien. Oefenen, ontdekken. Jaar op jaar beter worden!
Nuchter, realistisch en betrokken
Jacko's cursus is gewoon goed, kopen.
Wat beter is is Jacko's drive om jouw resultaten te zien.
Hij is realistisch, belooft geen onmogelijke dingen in heel weinig tijd.
Zelf heeft hij een imperium opgebouwd en ja, verdient daarmee bakken met geld.
Maar het meest blij is hij met jouw 1e commissie.
Veel succes met bouwen!
groet, Hugo Bakker
PS: Jacko is ook gewoon een aardige kerel.
Lifechanging
Geld verdienen en internet lijkt een heerlijke combinatie die velen doet watertanden. Zo ook zag ik er de mogelijkheden van, maar ik had geen idee hoe dit te realiseren.
Jacko schept met Internetsuccesgids eerlijk en natuurgetrouw beeld van hoe je dit kunt bereiken met affiliate marketing.
De affiliate marketing revolutie is een praktische handleiding om je eerste affiliate website op te zetten. De meerwaarde haal ik uit het forum waar veel gelijkgestemden aanwezig zijn, die bereid zijn te helpen. Het is tof successen te delen etc..
Zelf heb ik ook het lidmaatschap tot de10k club aangeschaft. De coaching van Jacko sleurt je écht door de moeilijke periodes heen, wanneer je op het punt staat de hoop op te geven. Daarnaast heeft hij kennis van alle zaken in relatie tot internet en affiliate marketing.
Voordat ik begon waren mijn dromen enkel dromen. Nu heb ik een plan deze daadwerkelijk te realiseren. En sinds kort ben ik zonder werkgever. Dus... ja Levensveranderend!
In mijn contact met Jacko zijn dankjewel, bedankt en thanks de meest gebruikte woorden...
Lang verhaal kort:
Ik ben superblij dat ik de eerste stap heb gezet met de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard's Internet Succes Gids. Mijn leven is drastisch aan het veranderen. Ten goede natuurlijk!!!!
Dus; twijfel niet. En ga ervoor. Het is het zeker waard
De go to guy voor een vrij leven via het internet!
Jacko is de go to guy als je een laptop lifestyle ambieert. Door zijn hoge expertise over affiliate marketing kan Jacko daadwerkelijk andere succesvol trainen en begeleiden om zo een (semi) passieve stroom van inkomsten te generen.
Jacko is een echte Zeeuw. Nuchter, vriendelijk en goud eerlijk. Warm aanbevolen.