k blijk allergisch te zijn voor polyamide en polyester, daarom had ik twee katoenen bh’s gekocht. Helaas gingen deze al snel kapot aan de middenkant bij de borsten. Ik heb toen twee nieuwe gek... Toon meer
Ik kocht een merinowollen truitje bij Intimissimi, maar bij de eerste keer dragen bleek er al een gaatjein de mouw te zitten. De basis is simpel: een product hoort zonder gebreken te zijn. Toen... Toon meer
in de winkel mezelf laten registreren, maar had dus geen wachtwoord. Via de website is het echter onmogelijk om mijn registratie gegevens te wijzigen. Klikken op 'wachtwoord vergeten' heeft geen zin.... Toon meer
Onmogelijk te retourneren.
Onmogelijk te retourneren.
Mag niet in de winkel. Geen retourformulier geleverd en online niet te krijgen. Op elke mail een ‘automatische’ mail terug.
Account aanmaken kan alleen nadat ze je een code sturen die nooit gestuurd wordt.
Echt kwalijk voor een winkel met diverse filialen in NL en Belgie… Nu zit ik met een flinke bestelling die niet past. Zeker niet online bestellen!
Fantastisch geholpen in de winkel te…
Fantastisch geholpen in de winkel te Knokke! Proficiat aan de verkoopsters Fleur en Julie. Jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij. 😃 Niets was hen te veel, vriendelijk, behulpzaam, goede uitleg gekregen enz. Prijs/kwaliteit zeer tevreden over producten. Dikke pluim👍
Retour bijna onmogelijk
Ik kreeg een vod toegestuurd en wilde het retourneren. Retouretiket ontbrak. Beloofde etiket per email kwam nooit. Na veel zoeken formulier ingevuld, kon niet verstuurd worden. Zelf retour betaald. Afwachten of ik mijn geld terugkrijg en of Klarna het te betalen aankoopbedrag terugbetaalt. Bij verjaardagskorting kan niet toegepast worden . Na een klacht per email krijg ik alleen een mail terug met de tekst ' hebben we u goed geholpen ?' Dit bedrijf heeft haar zaakjes niet op orde en de klant is de dupe.
Voor het eerst een bestelling…
Voor het eerst een bestelling geplaatst. Items waren niet goed en ik wilde ze daarom retourneren. Retourformulier was niet meegeleverd en online was het retourlabel niet te vinden. Overal gezocht en gekeken, de stappen gevolgd die staan beschreven maar het lukte niet. Daarnaast staat online verschillende informatie over retourbeleid, bij de een 14 dagen en bij de ander 30. Een behoorlijk verschil. Uiteindelijk de klantenservice gebeld over het retourformulier, ook die gingen mij weer stap voor stap uitleggen waar het formulier online te vinden was, totaal onnodig want het formulier was niet te vinden. Per mail het label ontvangen. Kleine kans dat ik hier ooit nog iets bestel, erg teleurstellend.
Goede service bij het filiaal van…
Goede service bij het filiaal van nieuwendijk. Ik kom er vaker.
Geen attente verkoopsters in winkel Kalverstraat Amsterdam
Er werken alleen maar Engels talige dames in de winkel (op de Kalverstraat) waardoor er veel misverstanden ontstaan. Ik zocht een 75E maar ze keken naar een 75A. Ik werd niet goed geholpen, heb geen hulp gehad bij het checken of het goed zat, één keer gevraagd, ze vonden de bh prima zitten die gewoon veel te klein/strak was. Bij het afrekenen was de Aktie 3+1 gratis en ik had 3 bh's gekocht maar de 4de had ik niet gratis gekregen. Dat werd niet uitgelegd of laten zien door er nog 1 te pakken zodat ik de 4de voor niets zou krijgen. Daar kwam ik achter dat ik het thuis online uitprobeerde. Ik ben speciaal naar Amsterdam (de winkel gegaan) om te kunnen passen. Ik heb zelf mijn juiste maat moeten zoeken want de dames hadden er geen zin in. Wat een super slechte service. Waarom een (3+1) aanbieding als je er niet op geattendeerd wordt. Als je dit niet uit kon leggen had de verkoopster er toch een bh er bij kunnen pakken? Ze doen toch de hele dag bh's verkopen en wisten toch dat het 3+1 gratis was???? Ze stonden daar met 3 dames in de winkel maar laten je weg gaan zonder gebruik te laten maken van de aanbieding. Wel vroegen ze of ik er een slipje bij wou kopen, dat dan weer wel.
Online bestelling nooit ontvangen!
Online besteld en betaald met creditkaart. Geen bevestigingsmail en nooit iets ontvangen, wel geld kwijt.
Geen contact te krijgen met klantenservice. Nooit iets bestellen!
Vandaag winkel bezocht (3 Jan 2025) te Knokke…
Vandaag winkel bezocht (3 Jan 2025) te Knokke.
Verkoopster sprak enkel ENGELS. Toen kwam 2de verkoopster aan en ik stelde haar een vraag en ze antwoordde: ik ben nog niet begonnen aan mijn taak dus ze wou me niet antwoorden.
Haar gsm opladen ging voor!
Zeer onprofessioneel, niet ten dienste van de klant, lang gezicht kortom geen zin om te werken.
Ga nooit meer in de winkel.
Het is ook niet verantwoordt dat men Engels moet praten in Knokke!!
Werk aan de winkel zou ik zeggen!
Strings amazing beha s voor mij niet
In sept 24 nieuwe beha s gekocht te Eindhoven.
Heb me laten adviseren voor een passende maat, bij sommige adviesopmerkingen kon ik me er niet in vinden..maar overstag gegaan en een aantal setjes gekocht.
Stof en uitstraling heel mooi tijdloos en chique vind ik het, maar kwaliteit is waardeloos minder. Geen of onvoldoende ondersteuning.
Na enkele uren veranderde de vorm vd cup al, zat te los..strakker zetten ging niet want dan zat die te strak.
Helaas ook veel lucht in de cups, kan zijn dat de verkopende bhmodellen niet geschikt is voor mijn bouw ( borsten) ..dit heb ik bij meerdere winkels/ specifiek model dus denk dat dit aan mij ligt.
Maar de strings zou je niet voelen zitten en geen last ervan hebben en dat kan ik echt beamen , die zijn amazing daar zou ik meerdere van kopen maar vd beha s ga ik toch liever terug naar mijn vorige winkels en de gekochte beha s zou ik al in de prullenbak kunnen gooien.
Fouten levering sturen geen oplossing…
Fouten levering sturen geen oplossing bieden! Zou er nooit wat bestellen
Prijs omhoog, kwaliteit flink omlaag
Ik gebruik de Ultralichte trui met Boothals van Modale Kasjmier al jaren, en was altijd heel blij me. Maar bij laatste aankoop is de kwaliteit heel slecht geworden. De mouwen lopen spiraalvormig om de armen, draden worden na één wasbeurt uit de stof getrokken (ook in beschermende waszak), de stof voelt minder zacht en warm aan om te dragen. Wat een teleurstelling, zo blijf ik geen trouwe klant.
Meest verschrikkelijke werkervaring ooit
Meest verschrikkelijke werkervaring ooit
Niet online bestellen!!! Fake.
Na een bestelling werd er geen bevestiging gestuurd. De bestelling is betaald met PayPal. Niet op naam van Intimissi maar op naam van Beatrice Lemberga. Zij wordt vast rijk. Er wordt niks geleverd maar wel geld van de rekening geschreven.
Niet doen dus!!!!
De klantenservice houdt zich van de domme en geeft standaard antwoorden.
Intimissimi Antwerpen, topservice!
Hartelijk dank aan winkelmedewerkers Alesia & Celien voor jullie uitstekende service! Ik ben ontzettend dankbaar voor jullie behulpzaamheid.
Yasmina
Refund na half jaar
In februari een model bh besteld in 2 kleuren.
Van beide bh's brak onlangs de plastic ring waar het bandje aan vastzit waardoor de bh's niet meer te dragen waren. Heel zonde want bh's zaten perfect.
Op 30-09-2024 een mail met foto's gestuurd via de contactpagina op de website.
Direct reactie en na wat mails heen en weer nu 3-10-2024 al het geld retour op mijn rekening.
Hele goede service van een mooi lingerie merk.
Binnenkort ga ik zeker weer een bestelling doen.
De meest sjacherijnige
De meest sjacherijnige, onvriendelijke, rude verkoopster ooit. Lang gezicht, en snauwend vragen of je hulp wil en hoeveel stuks je hebt. Ook rude bij t erop aanspreken. Nil sterren van mij! Intissimi leidschendam donderdag 29 aug 2024 14.30
Goede service, vriendelijk personeel en retourneren zonder problemen.
Kapotte BH
Ik heb een bh gekocht voor mijn dochter, misschien dom maar in Italië. Maar je zou denken, winkels in heel Europa waaronder Nederland. Is de bh stuk, ga ik naar de winkel in Leidschendam zegt de verkoopster je moet terug naar de winkel waar je het gekocht hebt 🤣 zeker geen topo gehad. Voor een bh van €30 even terug naar Pisa. Mailen naar klantenservice heeft ook geen zin. Wat een waardeloos bedrijf! Als je bedrijven hebt over heel Europa is het misschien wel handig dat je meer service biedt.
Ik heb al vier shirts met lange mouwen…
Ik heb al vier shirts met lange mouwen gekocht na twee keer dragen gaan de mouwen draaien. Al v bh 's gekocht waarvan de haakjes er vanaf vallen. Voor de prijs mag je beter verwachten.
Niet meer langskomen
Kom met mijn vriend langs om daar bh's te passen. Word ik meteen bevraagt tot lastig gevallen door de verkoopster. Vervolgens blijkt het niet de juiste bh te zijn die ik in gedachten had en mevrouw veranderd meteen van toon, gezicht en gedrag. Echt alsof ze een persoonlijkheidsstoornis had. Echt niet normaal, echt absurd gedrag vertoond! Ik ga hier echt nooit meer naar binnen, terug of nog ooit iets überhaupt kopen uit hun winkel!
Echt onbeschoft personeel hier!
Mijn vriend gaf me gelijk en zei ook dat ze overduidelijk twee gezichten had!