Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik for nylig lavet et jakkesæt lige efter mit hoved hos Inventailor. Søren var god til at spørge ind til mine behov og viste, at han vidste præcis, hvordan man omsætter tanke og idé til virkel... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Idet man træder ind hos Inventailor, kan man mærke, at Søren virkelig brænder for sit håndværk. Servicen er personlig, afslappet og professionel – jeg følte mig både velkommen og taget godt hånd... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling til Søren og Inventailor! Skulle have mit første rigtige skræddersyet jakkesæt til et bryllup, jeg kom ind til Søren, som fra dag 1 hvor vi skulle starte med at designe, tog mig... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte et gavekort til 10.000 på to jakkesæt og to skjorter. Der gik et halvt år fra design til jeg stod med et jakkesæt der sad nogenlunde. Jeg mangler fortsat 2 skjorter og et jakkes... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Herenmode
  2. Kledingwinkel
  3. Kledingmaker
  4. Herenkleermaker

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Skræddersyet Jakkesæt -Inventailor får du dit Skræddersyet Jakkesæt i ekstra høj kvalitet, Skræddersyet blazer, bukser, nederdel og Skræddersyet skjorter

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik for nylig lavet et jakkesæt…

Jeg fik for nylig lavet et jakkesæt lige efter mit hoved hos Inventailor.
Søren var god til at spørge ind til mine behov og viste, at han vidste præcis, hvordan man omsætter tanke og idé til virkelighed. Han besidder en faglighed man sjældent møder i dag.
Jeg kan varmt anbefale Søren og Inventailor - og det bliver ikke sidste gang jeg handler der.

11 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg giver kun 1 stjerne og det måske…

Jeg giver kun 1 stjerne og det måske for den faglighed Søren besidder, men så stopper det desværre også der!
Kundeservice er en stor mangelvare og jeg har henvendt mig telefonisk og skriftlig uden tilbagemelding. Jeg købte ny garderobe i oktober 2024, jeg ventede over to måneder på mit tøj, hvor jeg selv måtte opsøge adskillige gange for status, og kunne hente lige før jul. Jeg venter dog forsat på en butterfly her i maj måned som blev bestilt ved afhentningen!!
Jeg har forsøgt at henvende mig omkring kvaliteten på skjorterne, ja særligt de mørkfarvet og stribet ikke er den kvalitet som Søren ellers går meget op i at fortælle, hvor meget bedre hans kvalitet er end alle andres, faktum er at mine fx Barons skjorter reelt har holdt bedre og der er langt op til Eton kvaliteten som Søren igen ynder at fremme er minimum den samme kvalitet.
Generelt er Søren dygtig til at fortælle hvor ringe kvalitet de andre er og hvor god hans er, jeg har dog ikke oplevet dette på skjortene må jeg bare sige, og igen er hans kundeservice efter man har betalt fakturaen ekstrem ringe, aldrig oplevet så dårlig håndtering!
Jeg skal i hvert fald have fundet mig et andet sted, måske Deerest ikke er så dårlige som Søren siger!?

11 mei 2025

Perfekte skjorter

De senest bestilte skjorter var lidt længe undervejs, hvilket Søren beklagede.
Men skjorterne var ventetiden værd. Fantastisk kvalitet, og så sidder de perfekt.
I øvrigt fin behandling.

27 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse fra start til slut!

Idet man træder ind hos Inventailor, kan man mærke, at Søren virkelig brænder for sit håndværk. Servicen er personlig, afslappet og professionel – jeg følte mig både velkommen og taget godt hånd om.

Kvaliteten er helt i top, og det er tydeligt, at Søren lægger en ære i at levere noget, han selv kan stå 100% inde for.

Fantastisk koncept – det er både nemt og effektivt at få skræddersyet tøj hos Inventailor. Det fungerer perfekt, både første gang og når man vender tilbage – og det gør jeg helt sikkert.

Inventailor og Søren får de varmeste anbefalinger herfra.

12 december 2024

Anbefaler gerne til alle

Anbefaler gerne til alle. Har netop modtaget en habit jakke i højeste Italienske kvalitet. Leverance forbløffende hurtig. meget høj kompetance hos Skrædderen der bidrog til min beslutning med gode råd og vejledning. Prisen var afgjort value for money.
Ole Andersen

12 juli 2024

Tøjet sidder spot-on!

Super kvalitet til fornuftig pris!
Søren har lavet et perfekt jakkesæt + skjorte til mig. Der er styr på alle de små detaljer, og tøjet sidder fuldstændig spot-on! Kan varmt anbefales :-)

17 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den fulde skrædder oplevelse, til en god pris…

Jeg var først gået til en billigere “skrædder”, som blot brugte standard størrelser og syede dem ind. Efter at de havde målt op og var klar til at sende sættet til skrædder, bad jeg dem om at vente. Bukserne skulle ligges 20cm ind i livet!
Jeg gik til Søren som tilbyder fuldt skræddersyet jakkesæt, til næsten samme pris. Lang historie kort; jeg afbestilte det første jakkesæt, og satte min tillid til Søren -bedste beslutning nogensinde! Resultatet var endnu bedre end jeg kunne have forestille mig! Jeg har allerede købt 2 jakkesæt hos ham, og er begyndt at overveje hvad mit tredje mon skal være. Kan klart anbefale!

24 augustus 2023

SUPERB QUALITY SUIT

My 6th tailored suit from Inventailor. My best recommendations to have Søren designing and preparing your suit which you will be proud of wearing. He has the ability to listen to your suit requirements and provide first-class service every time.

17 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er en oplevelse ud over det sædvanlige!

Kæmpe fornøjelse at træde ind i Sørens lounge man bliver mødt af en professionel og meget dedikeret Søren som virkelig forstår at sætte dig i fokus og der er jo ikke det han ikke har eller den løsning som han ikke kan finde! Jeg er vild med det ! Og kan varmt anbefalede det sted!!

7 juli 2023

Det findes ikke bedre!

En helt fantastisk og gennemført oplevelse fra start til slut.
Man bliver modtaget i den skønne lounge, får taget mål og hygger med Sørens gode selskab.
Alt spiller - og når habitten eller skjorterne kommer hjem, så kommer der invitation til prøvning.
Det kan ganske enkelt ikke gøres bedre.
Jeg er blevet stor fan og fast kunde.

25 april 2023

Fantastisk Passion, Service helt i top

Amen hvor skal jeg starte,, jo det skriger jo helt fra start til slut hvor stor og vild Sørens passion for sit arbejde er.. Nu har jeg fået skræddersyet mit første sæt som sidder lige i skabet og ingen/intet kan gøre min dag dårlig når jeg tager mit suit på !!

Kæmpe anbefaling herfra 🙏🏻

1 februari 2023

Det eneste rigtige valg

Har længe været på udkig efter det helt rigtige sted at få skræddersyet mit jakkesæt og endte i sidste ende med at vælge Inventailor, hvilket helt klart var det rigtige valg.
Når man først kommer ind i butikken kan man med det samme se at der er styr på det og det er tydeligt at Søren er rigtig erfaren inden for området og har 100% styr på hvad han laver. Imens man blev opmålt fik man samtidig forklaret hvorfor de forskellige mål var vigtige og hvilket også gjorde det tydeligt at et skræddersyet jakkesæt helt klart var det rigtige valg.
Efter opmålingen var der rigtig mange forskellige farver og typer stof som man kunne se og mærke hvilket gjorde det meget nemmere at vælge, ud over dette hang der også alle typer jakker og bukser så man kunne se de forskellige og vælge helt specifikt hvordan det skulle se ud helt fra bunden af, om det er længden på jakken eller andet.
Jakkesættet blev overraskende hurtigt færdigt hvorefter det helt fra første prøvning sad helt perfekt så intet skulle rettes.
Kommer 100% tilbage når jeg skal have endnu et jakkesæt og 100% tilfreds med servicen man fik. Kan kun anbefales.

27 oktober 2022

Varmeste anbefalinger…

Skulle bruge jakkesæt til bryllup og blev anbefalet Inventailor og Søren af en kollega.
Havde ikke fået lavet et opmålt sæt før og vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente. Følte mig dog i sikre og fagligt kompetente hænder fra første øjeblik af opmålingen.
Omgivelserne er afslappende, da der ikke er andre kunder samtidig pga bookingsystemet.
Søren er meget informerende om hvad han foretager sig undervejs og hvilke valg man har ift farver og stil.
Håndværksmæssigt og kvalitetsmæssigt er sættet helt i top og super behageligt at have på. Booking via hjemmesiden er supernemt og trods travlhed var kommunikationen og aftalerne med Søren rettidige og smidige.
Jeg kan varmt anbefale at bruge Inventailor og vil selv bruge dem igen.

31 mei 2022

Kan varmt anbefales

Dejlig oplevelse hos Søren.
Jakkesættet passede lige i skabet til første prøvning.
Venlig og imødekommende og super gode råd.
Helt klar anbefaling herfra

29 augustus 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.