Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik for nylig lavet et jakkesæt lige efter mit hoved hos Inventailor. Søren var god til at spørge ind til mine behov og viste, at han vidste præcis, hvordan man omsætter tanke og idé til virkel... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Idet man træder ind hos Inventailor, kan man mærke, at Søren virkelig brænder for sit håndværk. Servicen er personlig, afslappet og professionel – jeg følte mig både velkommen og taget godt hånd... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling til Søren og Inventailor! Skulle have mit første rigtige skræddersyet jakkesæt til et bryllup, jeg kom ind til Søren, som fra dag 1 hvor vi skulle starte med at designe, tog mig... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte et gavekort til 10.000 på to jakkesæt og to skjorter. Der gik et halvt år fra design til jeg stod med et jakkesæt der sad nogenlunde. Jeg mangler fortsat 2 skjorter og et jakkes... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Herenmode
  2. Kledingwinkel
  3. Kledingmaker
  4. Herenkleermaker

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Skræddersyet Jakkesæt -Inventailor får du dit Skræddersyet Jakkesæt i ekstra høj kvalitet, Skræddersyet blazer, bukser, nederdel og Skræddersyet skjorter

4,1

3 sterren
2 sterren
1 ster

Super god oplevelse hos Søren

Super god oplevelse hos Søren.

Der var 5 uger til mit bryllup. Søren lovede at jakkesættet ville være klar før brylluppet, hvilket det også var. God oplevelse og fedt jakkesæt.

Alt var godt og jeg vil med sikkerhed komme retur!

26 juli 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Modtog i dag mit første jakkesæt fra…

Modtog i dag mit første jakkesæt fra Inventailor // Søren, og har simpelthen intet negativt at nævne.

Var til en god og grundig opmåling d. 18/3-22, hvor man følte sig i 100% sikre hænder, lige fra man gik ind i butikken.
Mit nye jakkesæt var klar til afhentning/tilpasning d. 11/4-22, og her var der intet at sætte en finger på. Det hele passede til min figur, og kunne gå derfra med et smil på læben, og et lækkert skræddersyet jakkesæt over skulderen.

Kan intet andet end at anbefale Søren! 😁
Her kommer jeg helt klart igen!

Vh. Mads S.

13 april 2022

10/10!

10/10!

Hvis man leder efter et sted hvor du er første prioritet, føler sig tilpas og under alle omstændigheder for kvalitet i sær klasse!

Så er Søren manden at gå til, er en stor man på 2 meter der har 140 kg ren kærlighed om sig.
At finde et jakkesæt eller generelt tøj er super besværligt, men har aldrig haft noget der har siddet så behageligt, så flot og så elegant som mit jakkesæt til mit bryllup.

Tusinde tak for at gøre min dag fantastisk og tal for at levere det selv om tiden var mod os og jeg kun havde 2 uger til min bryllup men du leverede som lovet! Tak tak tak

Mvh

Sipan Smojan Amiryan

14 maart 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og professionel oplevelse

Super god og professionel oplevelse!
Skulle have mit første suit, og fra første konsultation var Søren super til at lytte og komme med input i form af hans ekspertise..
Resultatet er mere en godkendt og jeg er blevet super tilfreds med mit “første” men bestemt ikke sidste skræddersyet jakkesæt!

27 februari 2022

Hele turen værd..!

Vores søn fik syet jakkesæt med vest og skjorte hos Søren, til sin konfirmation i august 2021. Med en knægt i voksealderen, havde vi ventet med indkøb af tøj, til 5 uger før konfirmationen og trods det kunne Søren levere i løbet af 3 uger! Flere andre lign. butikker havde lev. tider på min. 6 uger i juli. Pris og kvalitet hænger naturligvis sammen, men vi er jo jyder, smiley, Så vort ønske om at få et jakkesæt den unge mand kan bruge de næste par år, trods voksealder, blev straks imødekommet. Dvs. vi fik syet sættet således, at det kan tilpasses, de næste par år, med forbehold. Konfirmanden havde en rigtig dejlig dag og fik SÅ MANGE komplimenter for sit jakkesæt! Han så piv skarp ud! Vi er så stolte og glade for, at han fik et unikt jakkesæt, som han følte sig tilpas i. Det var simpelthen prikken over i'et! Tak for oplevelsen hos dig, Søren og for din fantastiske tilgang og betjening af den unge mand - du formåede at få ham til at føle sig tilpas og fik skabt tillid fra start. Det var fedt og hele turen værd fra Århus! Du får de allerbedste anbefalinger herfra!

31 januari 2022

Kvalitet uden lige ⭐️

Søren er så kvalitetsbevidst og har så mange års erfaring, at det kun bliver kvalitet han laver. Vi har købt to jakkesæt derinde og har ikke en finger at sætte på det. Jeg skal også have et jakkesæt til kvinder😍

Søren er en stjerne 🌟

5 januari 2022

Vanvittig god service!

Vanvittig god service!

Søren tager godt imod en og man bliver mødt af en utrolig professionalisme. Man er ikke tvivl om at han har styr på det han laver. Jeg har fået skræddersyet et jakkesæt, og to skjorter som sidder perfekt.
Jeg havde kæresten med ind i forbindelse med prøvning af jakkesættet, og hun blev helt nyforelsket igen. Så bliver det ikke meget bedre!

29 december 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

2021 Vælger så i sommers d 29/7 at…

2021 Vælger så i sommers d 29/7 at bestille tid til at få opmålt og lavet en skjorte. Og sammentid spørg jeg til at få lagt mit jakkesæt ind da jeg har smidt 13 kg. .
Prisen på opdatering af jakkesættet få jeg aldrig.
Skjorten som jeg spurgte søren om han kunne leverer den inden d. 21/8 sagtens. Hører intet d. 16/8 skriver jeg til ham om skjorte når at komme. Og sjov nok er den kommet. Har bare ikke fået det afvide.
Den sidder så desværre a HT og kontakter så søren. Som svare d 19. Atjeg må komme ind forbi. . Han kan godt se den er gal.
D. 20/8 for vi sendt en ny Bestilling afsted. Men høre intet igen, i mellemtiden har jeg måtte ud og købe en anden skjorte til de ting jeg skulle.
D.5/11 tænker jeg den nye skjorte burde være kommet
Sjovt nok er den kommet og ligger klar. Gad vide hvor længe den har det. .

26 december 2021

De bedste anbefalinger af Inventailor & Søren

Jeg har fået lavet en hel del jakkesæt hos Søren og lige hentet min skræddersyede smoking som jeg skal bære nytårsaften.
Waaaaaaau den en perfekt og sidder snorlige.
Forkælelse til både M & K og jeg kan varmt anbefale Inventailor og Søren

15 december 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Her er tale om en ikke mindre ind…

Her er tale om en ikke mindre ind fantastisk forretning 🌟🌟🌟🌟🌟 Jeg har flere gange stået og haft brug for hjælp til div. Lejligheder . Søren kan altid hjælpe, med hans super profesionelle tilgang, løses min problemer altid på bedste måde ! Kan kun sige forkæl jer selv, oplev den kvalitet og profesionelle hjælp der ydes her af Søren.
Mange tak for alt den hjælp du har ydet fantastisk 💙🇩🇰🇩🇰

15 december 2021

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling til Søren og Inventailor!

Skulle have mit første rigtige skræddersyet jakkesæt til et bryllup, jeg kom ind til Søren, som fra dag 1 hvor vi skulle starte med at designe, tog mig under hans professionelle arme og fik mit drømme suit frem.

Jeg kommer helt sikkert igen!

8 oktober 2021

Sublim oplevelse!

Sublim oplevelse! Det kunne tydeligt mærkes, at Søren er specialist på området. Han var hurtig til at fornemme præcis, hvad jeg var ude efter og guidede mig gennem processen med stor ekspertise. Jeg skulle bruge et three piece suit til mit bryllup og blev ekstremt glad for resultatet, som sad lige i skabet. Jeg kan helt klart anbefale Inventailor til alle, der ønsker et jakkesæt i høj kvalitet.

24 augustus 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt oplevelse fra designprocess til endelig resultat

For et par måneder siden var jeg inde og designe mit første skræddersyet jakkesæt hos Inventailor. Det var ekstremt spændende og Søren var virkelig god til at skabe den perfekte oplevelse.
Efter jeg så var inde og prøve jakkesættet for første gang, kunne jeg ikke lade vær med at smile - i et par timer. Det var fantastisk! Kvaliteten af hans materiale, måden det bare passede perfekt og ikke mindst: det var syet præcis som jeg ville have det!

Jeg vil fremover helt klar tage forbi Inventailor næste gang jeg skal bruge et nyt jakkesæt eller en skjorte, for det kan sagtens svare sig på så mange planer. Through and through en genial oplevelse, som jeg uden tvivl vil anbefale til alle omkring mig.

29 juli 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er utroligt behageligt at komme ind…

Det er utroligt behageligt at komme ind til Søren, der en en rigtig god stemning og han har har fuldstændig tjek på hvad han laver. Har nu købt to jakkesæt og er meget tilfreds og det bliver ikke det sidste gang.
Endnu en gang tak for god service.

På gensyn fra Tina Hvidt

5 april 2021

Exceptionel dårlig kundeservice

Jeg bestilte et gavekort til 10.000 på to jakkesæt og to skjorter.

Der gik et halvt år fra design til jeg stod med et jakkesæt der sad nogenlunde. Jeg mangler fortsat 2 skjorter og et jakkesæt.

Søren har haft elendig kundehåndtering hvor han ikke har kontaktet mig når produkter var klar. Søren har ikke været i stand til at måle op og jeg har skulle have rettet af flere runder. Søren kommer med dårlige undskyldninger efter jeg rækker ud. Søren har ikke været proaktiv og opsøgende i sin kundehåntering.

Nu bliver jeg ignoreret på samtlige henvendelser til Søren. Han har stadig ikke leveret de produkter jeg har bestilt og jeg kan ikke få svar på hvornår.

Alt i alt den værste oplevelse jeg nogensinde har haft.

2 december 2020

Yderst professionel service

Yderst professionel service, hvor man virkelig får følelsen af eksklusiv behandling.
Altid hjælpsom, og altid meget engageret i sit arbejde.
Vil KUN give det bedste af det bedste, og der bliver ikke gået på kompromis med kvalitet, service, tid eller noget som helst!
Absolut en fornøjelse at handle hos.

10 november 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.