Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lige kommet hjem fra en dejlig uge i Zeniamar. Godt område med restauranter og en dejlig lejlighed med stor, privat tagterrasse.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lige hjemvendt fra Folgarida Meldrio 40 et par reflektioner. Der er en fantastisk udsigt fra den meget højtliggende lejlighed. Den er fin og hyggelig men lille, og syner noget større på billederne.... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin og hyggelig skilejlighed beliggende tæt på pisten, der fører os ned til liften. Skiområdet er dejligt at køre i og fint udfordrende til en uges skiferie. Dejligt mange restauranter i skiområde... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun anbefale at besøge det nyrenoverede Budva Huset i Montenegro. Vi lejede stuen til vores søn m. familie og det fungerede perfekt med god plads og direkte adgang til den skønne have med spa og... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Investeringsmaatschappij
  2. Vastgoedinvesteerder

Geschreven door het bedrijf

Bliv aktionær i Investering og Feriebolig og tag på billige ferier i et stort udvalg af lækre ferieboliger i hele Europa.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zeniamar

Lige kommet hjem fra en dejlig uge i Zeniamar.

25 april 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lige hjemvendt fra Folgarida Meldrio 40…

Lige hjemvendt fra Folgarida Meldrio 40 et par reflektioner.
Der er en fantastisk udsigt fra den meget højtliggende lejlighed. Den er fin og hyggelig men lille, og syner noget større på billederne. Hønsestigen til 1. sal kræver en god balance. På skiferie skal man huske at stå, eller tage liften mod Belvedere og ikke Folgarido, elles er der langt hjem, især hvis sidste lift er kørt.
Mvh.

8 maart 2026

Allerbedst i sommer halvåret

I vinter månederne er det begrænset med butikker og restauranter men der er gode sandstrande til når sol og sommer kommer. Relativt let at komme til med toget. Time-forbindelse til Rom. Lejligheden har flere gode altaner med fornuftig plads til 4 personer. 2 Badeværelser med bad.

6 februari 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin og hyggelig skilejlighed beliggende…

Skiområdet er dejligt at køre i og fint udfordrende til en uges skiferie. Dejligt mange restauranter i skiområdet.
Lejligheden ligger desværre lidt langt fra restauranterne og det kræver en lang gåtur eller kørsel i bil at komme til restauranterne.
Meget lidt tilgængeligt afterski i byen, hvilket var en skam.

1 januari 2026

Goslar - Breite Strasse

Vi har lige haft et ophold i Goslar mellem jul og nytår. Lejligheden ligger super centralt i byen og vi nød det dejlige julemarked i Goslar.
Der er lidt langt til gratis parkering og vi savnede parkeringskort, som der var tidligere. Rengøringen i lejligheden er ikke fantastisk, men det er en dejlig stor lejlighed.

30 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kom til lejligheden Los Dolses 628…

Vi kom til lejligheden Los Dolses 628 og trådte ind i en lækker lejlighed og et meget lækkert område, roligt, lyst, masser af sol og en dejlig stemning. vejen er let tilgængelig og der er sol både på nedre og øverste terrasse ´. lækre møbler inde som ude og alt hvad man behøver for at få et super lækkert ophold. alt er tæt på, indkøb, golf og strand. nemt at booke, nemt at få nøgler, det kunne virkelig ikke være meget nemmere, så tak for et rigtigt dejligt ophold - det bliver nok ikke sidste gang ;-)

22 november 2025

Costa Del Sol

Virkelig fin bolig på Costa Del Sol med havudsigt og tæt på restaurander og indkøb. Den er ikke stor men der var det der var brug for. God service i forbindelse med bookning. Alt forløb som planlagt.

26 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en fantastisk ferie i Sessame.

Vi havde en fantastisk ferie i Sessame.
Vi var flere generationer samlet og nød den dejlig udsigt, poolen og terrasse området.
Der var helt stille om morgenen og gudesmukt.
Vi kørte et par steder og oplevede vinbønder og spisesteder, Piemonte er fantastisk og gæstfriheden stor.

20 september 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Er en glad og tilfreds aktionær

Er en glad og tilfreds aktionær. Professionel og gennemsigtig proces fra start til slut. Jeg fik klar information om både økonomi og risici, og kommunikationen har været hurtig og imødekommende. Det føles trygt at investere i et team af passioneret dygtige folk. Nyder lige nu lejligheden i Goslar, Tyskland. Fantastisk sted med hyggelig by og masser af natur. Nemt at finde og tjekke ind. Masser af plads og til en rimelig penge. Det bliver ikke sidste gang. Kan varmt anbefales og jeg ser frem til mange flere ferierejser i den nærmeste fremtid. Fortsæt det gode arbejde!

16 september 2025

Fantastisk feriekoncept

Vi er utrolig glade for at være aktionær i Investering og Feriebolig. Der står nogle ildsjæle bag, der yder den største service og lægger mange kræfter i for selskabets bedste. Der er udviklet et fantastisk koncept til glæde for alle, der gerne vil rejse uden alt for store omkostninger.

For os er feriebeslutningerne blevet enkle: Vi udvælger nogle boliger fra det alsidige boligkatalog og glæder os hvert år til nye feriemål og oplevelser. Vi ved, vi kommer til en ren og pæn feriebolig med mulighed for kultur- eller naturoplevelser tæt på.

31 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode ferieboliger ift. prisen og god service

Har været aktionær i Investering & Feriebolig i 1 år og har boet i 3 forskellige af ferieboligerne. Der har da været lidt skønhedsfejl ved ferieboligerne (noget skyldes tydeligt, at de er indkøbt for nylig og har været lige knap færdigindrettede), men i det store hele er det særdeles gode lejligheder til prisen, og servicen er i top, hvad angår hjælp til skønhedsfejlene. Tiden må vise, om min investering giver pote i form af værdistigninger på langt sigt, men uanset det er der i hvert fald allerede en kontant gevinst i form af adgang til at leje gode ferielejligheder relativt billigt. Jeg er foreløbig meget godt tilfreds med min investering.

10 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt ophold i Seborga i lille fin studio lejlighed

Vi har været på besøg i studio lejligheden - Balkonen - i Seborga ved Sanremo. Det var en fin oplevelse. Da vi ankom troede vi faktisk, vi måtte være de første besøgende, men det viste sig, at der bare var gjort fint i stand efter tidligere besøg.
Fantastisk udsigt fra balkonen
En lille fin bolig, rigtig godt indrettet, som sagtens kan gå til 2 i en uge, dejligt køkken med opvaskemaskine og dejligt bad, samt mulighed for benyttelse af vaskemaskine og tørretumbler.

24 september 2022

Virkelig gode lejligheder

Virkelig gode lejligheder med fin indretning. (Foreløbig været i tre ferieboliger).
God service og fleksibilitet fra kontorets side.

1 oktober 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.