Et virkelig godt koncept! Vores datter og hendes kæreste er netop flyttet ind i et af parværelserne (to små en-suite), og jeg må bare sige, at dette godt udtænkte koncept, som der virkelig er behov f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Investering og Studiebolig er klar til at hjælpe alle studerende til en studiebolig til en rimelig pris og på rimelige husleje vilkår.
Frederiksberggade 6, 6640, Lunderskov, Denemarken
Et virkelig godt koncept!
Vores datter og hendes kæreste er netop flyttet ind i et af parværelserne (to små en-suite), og jeg må bare sige, at dette godt udtænkte koncept, som der virkelig er behov for, holder! Jeg skrev indledningsvis direkte til Bjarke, da vi i forvejen er med i Inv. og Feriebolig og de to unge menesker var i bolignød. Det var så heldigt, at dette parværelse var ledigt, og så gik det slag i slag med info, fremvisning og overtagelse. Vi har mærket en stor imødekommenhed og prompte hjælpsomhed og gensidig glæde, når det lykkedes. Herfra lyder blot et stort tak!

Antwoord van Investering og Studiebolig A/S
Vi har en datter som de sidste 4 år har boet i et værelse gennem Inv. og Studiebolig. Gennem hele processen fra køb af aktier, fremvisning, indflytning og generelle spørgsmål og problemstillinger er dette blevet professionelt løst af Inv. og Studiebolig. Og vi har altid følt at Bjarke gør dette for de unge studerende, således at de kan have “tag over hovedet” på et let og billig måde, når de skal starte på deres studie. Vores søn har nu fået et værelse gennem Inv. og Studiebolig, hvilken han glæder sig til at flytte ind i. De bedste anbefalinger herfra. Mvh Flemming Horshauge

Antwoord van Investering og Studiebolig A/S
I&S har altid styr på tingene, korte svartider og et fornuftigt udvalg af boliger

Antwoord van Investering og Studiebolig A/S
Jeg forstod konceptet som om, at man var garenteret en studiebolig til studiestart. Da jeg startede studie i København kunne jeg ikke få et værelse og jeg endte med (oven i at møde nye mennekser i en ny by) at blive indlogeret på et værelse (bemærk ET rum på 20 kvm) sammen med to andre piger. Det eneste privatliv jeg havde, var på et badeværelse, som vi i alt var 5 om at dele. Vores værelse var opdelt af 3 smalle skillevægge, som ikke var dækkende. Jeg fandt efter 3 uger en anden bolig (ikke igennem denne virksomhed), da jeg ikke fik information om, hvornår jeg kunne få mit eget værelse. Det var en forfærdelig oplevelse og jeg endte i panik med at flytte 1,5 time væk fra mit nye studie, fordi jeg ikke kunne holde disse vilkår ud.

Antwoord van Investering og Studiebolig A/S
Med den service man får her, mærker man meget hvordan markedet er: der er mange lejere om buddet, og det er nemt at finde en ny, hvis en lejer ikke har en god oplevelse.
Det kommer f.eks. til udtryk, når man henvender sig vedrørende en åben stikkontakt eller ønske om fælles ekstranøgle, og får afvisning eller intet svar. Eller hvis der er konflikter mellem lejere og private ejere i samme ejendom, er I/S ikke nysgerrige på at forstå lejerens side af sagen.
-----------------------------------------------
Tilføjelse efter svar fra Investering og Studiebolig:
Hej Bjarke.
Tak for dit svar.
Jeg deles med alle de øvrige fra kollegiet om p-pladsen. Den har hørt til før lejemålets begyndelse, og må derfor ses som en del af prissætningen.
Jeg har altid fulgt krav der kommer fra ejerforeningen. Jeg har selv måtte opsøge skriftligt materiale for beslutninger fra ejeforeningen.
Du skriver, at sikkerhedsmæssige spørgsmål ligger jer meget på sinde i forhold til de unge mennesker, men det er ikke lejere fra Investering og Studiebolig som har ønsket aflåsning af den ene af gårdens to porte. Tværtimod oplever jeg, at det er mere utrygt, når unge mennesker alene om aftenen skal lade en bil stå i en højresvingsbane eller et busstoppested for at låse én port op, mens en anden er åben. I flere år har vi unge mennesker levet trygt uden det nye aflåsningskrav.
Et løsningsforslag fra en medarbejder var, at jeg skaffede mig en scooter i stedet for en bil.

Antwoord van Investering og Studiebolig A/S
Har kun været aktionær i kort tid men har haft en god oplevelse både under tegningen af aktier og specielt vedr. fremvisning og fordeling af boliger.
Tak for en rigtig god håndtering af fremvisning af boliger i København og en hurtigt fordeling af værelser. Tak til Nadja og Bjarke. De unge mennesker som står for udlevering af nøgler gør samtidig en stor forskel og er meget hjælpsomme.
Mvh
Peter

Antwoord van Investering og Studiebolig A/S
Fremragende for familiens studerende!
Investering og Studiebolig er et fremragende koncept, hvor familiens studerende kan føle sig sikre på en ordentlig vedligeholdt studiebolig i et trygt lejebolig-miljø.
Som aktionær har vi altid fået god og rettidig information om tegningsproceduren, økonomien, boligfordelinger og anden dokumentation.
En klar anbefaling herfra!

Antwoord van Investering og Studiebolig A/S
Jeg har været aktionær siden 2018 og brugt konceptet flere gang med fuld tilfredshed. Jeg kan bestemt anbefale Investering&Studiebolig, da jeg kun har oplevet stor imødekommenhed og god service med de unges behov i centrum. Ligeledes oplever jeg løbende at blive informeret om udviklingen og driften i selskabet.

Antwoord van Investering og Studiebolig A/S
Jeg har været aktionær i Investering og Studiebolig i nogle år. Inden jeg blev aktionær havde jeg en del spørgsmål og jeg må sige at jeg aldrig har oplevet at nogen gav sig så god tid til at besvare disse, fortælle om hvordan det hele fungerer, og vejlede mig om alt jeg havde brug for. Det gælder både ledelsen og personalet på kontoret.
Jeg kan på det varmeste anbefale både at blive aktionær og lejer.

Antwoord van Investering og Studiebolig A/S
Vi har været investorer hos Investering og studiebolig igennem flere år, og vi er meget tilfredse med konceptet. Vi har altid oplevet en høj grad af ordentlighed i forhold til udlejning af studieboliger og stor imødekommenhed og hurtig tilbagemelding ved henvendelser, Vi vil i høj grad anbefale andre at investere i konceptet

Et super godt koncept!
Jeg har været meget glad for Bjarkes imødekommenhed og tålmodighed mht. at besvare spørgsmål, og værdsætter, at fokus er på de unge.
Da min søn akut manglede bolig, var der stor hjælp at hente, og udfordringerne blev løst på bedste vis. Der er lydhørhed og fleksibilitet.

Antwoord van Investering og Studiebolig A/S
Vi har været meget tilfredse med mulige lejemål, fremvisning og forløbet omkring indflytning, da vores søn skulle flytte til Århus. Også da der var bøvl med en støjende roomie, blev dette løst yderst professionelt. De bedste anbefalinger herfra.
Lise og Kim

Antwoord van Investering og Studiebolig A/S
Investering og Studiebolig er et solidt koncept - en slags forældrekøb light - med et serviceniveau i top. Vi har kun oplevet professionalisme, hurtig respons og stor imødekommenhed. Netop i dag er vores ældste søn rykket ind i en studiebolig i København. Alt gik gnidningsfrit på en uformel men samtidig kompetent facon. I+S får vores varmeste anbefaling.
Henrik
Ballerup

Antwoord van Investering og Studiebolig A/S
Jeg har boet en af deres studieboliger i Århus de sidste 4 år og været mega glad for det. De hjalp altid hvis der var problemer og tjekkede jævnligt med lejere og aktionærer at alt er som det skal være. Den eneste grund til st jeg flyttede derfra just nu, var for at flytte sammen med kæresten, ellers var jeg blevet boende :-)

Antwoord van Investering og Studiebolig A/S
Vores datter har haft den skønneste bolig i Aarhus vis investering og studiebolig, lækker sted, og hvis der har været problem er de blevet løst hurtigt😊 kan kun anbefales😊

Antwoord van Investering og Studiebolig A/S
Godt og brugbart koncept, let tilgængelig information og meget hurtig respons på spørgsmål. Klar anbefaling herfra

Antwoord van Investering og Studiebolig A/S
Vores datter har været super glad for konceptet. Når noget manglede eller skulle fikses er der blevet taget action på en god og fleksibel måde for alle parter.

Antwoord van Investering og Studiebolig A/S
En god mulighed for at få en studiebolig, tæt på dit studie og til en god mdr. husleje samt nye fællesskaber med dine roomies.

Antwoord van Investering og Studiebolig A/S
Kan varmt anbefale Investering og Studiebolig. Har selv haft en søn, som har boet i en af boligerne i Kbh i et år og alt gik fint og med god kommunikation til ledelsen.

Antwoord van Investering og Studiebolig A/S
Fin løsning. Fine indflytningsklare boliger.
Kun gode oplevelser indtil nu.

Antwoord van Investering og Studiebolig A/S
Lees meer over geverifieerde reviews.