1. Meubelwinkel
  2. Meubelgroothandel

Bij iQonya vinden we individualisme en uniciteit van groot belang. Hierdoor bieden we u de unieke kans om zelf uw meubels samen te stellen. Wij bieden een ruim assortiment van exclusieve tafelbladen van verschillende houtsoorten waaronder Olijf- en Cederhout. Ons productieproces begint altijd met een individueel gesprek met u om alle details van uw boomstamtafel, epoxy tafel of wastafelblad te bepalen. In dit gesprek bepalen we in welke maten en met welke afwerking uw tafelblad gemaakt moet worden. In dit proces mag u in plaats van een tafelblad ook een collectie aan houtstukjes kiezen die dan samengevoegd worden door middel van epoxy hars. U kunt kiezen in welke kleur of wat voor symbolen in het epoxy hars worden opgenomen. Nadat er bepaald is welk tafelblad(en) met welke afwerking gebruikt zal worden voor uw droom (epoxy) tafel. Met al deze facetten kunt u er van uitgaan dat de tafel die u uiteindelijk bezorgd krijgt echt uw individuele tafel wordt.

4,3

Uitstekend

Perfecte service!

Heel mooie boomstamtafel gekocht! We zijn zeer goed geholpen, er wordt met je meegedacht door de zeer vriendelijke familie die de zaak runt! Ook na levering zeer goed geholpen met een tafelpoot die niet goed was, perfecte service!

21 januari 2025

heb hier mijn geweldig mooie…

heb hier mijn geweldig mooie eikenhouten eettafel gevonden met epoxy. Zeer uitgebreide en deskundige uitleg. Ook werd er ruim de tijd genomen voor m'n wensen. Er is ongelofelijk veel keus. Het is een leuke ervaring zelf de epoxy kleuren uit te zoeken en aan te brengen. Vlotte levering van de tafel. Ben hier heel erg blij mee. Veel dank aan aan de vriendelijke mensen.

29 september 2024

Zeer vriendelijk eigenaresse

Zeer vriendelijk eigenaresse, neemt gerust de tijd voor een goed keus en geeft je eerlijk advies. Super blij met de tafels en goed service geleverd. IQonya is zeker een aanrader!

22 oktober 2024

Uniek traject voor een unieke tafel

Vandaag is onze rivier-bartafel geleverd en dat was de perfecte afsluiting van een perfect traject: van het kiezen van het hout (stress want o wat is er veel keuze) en het leggen van het patroon (willen we minder of toch meer epoxy), tot het helpen bij het gieten van de epoxy (en kleurkeuze), tot de controle en de levering, alles ging volgens plan en ook toen wij besloten toch een 30cm langere tafel te verkiezen, werd een topoplossing gevonden. Dankjewel!!

10 november 2023

Salontafel met epoxy olijfhout

Tijdens ons eerste bezoek hebben wij hebben een rondleiding gehad door het gehele pand.
Het is gewoon onvoorstelbaar wat er allemaal staat. Zoals tafels van een meter of 5 lang en allerlei bewerkte en onbewerkte tafelbladen, het is echt niet voor te stellen als je het niet gezien hebt.
We mochten zelf uitzoeken welk hout wij mooi vonden wij hebben gekozen voor olijfhout.
Ook mochten wij een paar dagen later de kleuren voor de epoxy kiezen en zelf mengen. Het zijn kundige en vriendelijke mensen die je met raad en daad bijstaan om tot een goede keuze te komen, wij voelden ons direct welkom.
Toen onze salontafel klaar was zijn we direct gaan kijken. Wij waren sprakeloos, zo mooi was onze salontafel geworden en ook nog thuis bezorgd, in een woord een formidabel bedrijf!!
Een prachtige salontafel met epoxy is bij ons geleverd door iqonya!!

26 september 2023

Vakmanschap, gastvrijheid en klantvriendelijkheid

Iqonya heeft voor ons een hele mooie vensterbank gemaakt uit olijfhout. Het proces begint met het zelf op zoek gaan naar een geschikte plank. Je kunt zelf door de ruimtes struinen, op zoek naar de ultieme plank! Daarna wordt de plank voor je op maat gemaakt, geschuurd en afgewerkt met epoxy. We mochten de plank tussendoor mee naar huis nemen om ervoor te zorgen dat deze optimaal zou passen. We zijn heel vriendelijk en goed geholpen door Roos. De vensterbank is heel erg mooi geworden.

25 juni 2023

In een woord GEWELDIG

Na een zoektocht en niet precies kunnen vinden waar je naar zoekt uit eindelijk bij iQonya terecht gekomen.

Na ons eerste bezoek (een rit van bijna 2 uur) waren we er meteen uit, met deze mensen gaan wij tot onze wensen komen.

Perfect geholpen en begeleid door het proces van keuzestress.
Het zelfde bezoek heeft geresulteerd in het zetten van de eerste stappen, het idee was geboren, het hout gekozen, de maatvoering uitgezet en de opdracht uitgezet. (uiteraard meteen aanbetaald zodat men weet dat je serieus bent met de opdracht immers is het een uniek stukje arbeid)
Na de koffie met een heerlijk gebakje op huis aan met een missie, de kleur keuze etc. Werkelijk niets is te gek maar wij houden het "simpel" en hebben de wensen doorgegeven zodat de eerste basis gereed gemaakt kon worden (zodat we zelf de kleur konden gieten bij ons herhaal bezoek)

Tijdens ons herhaal bezoek om de tafel van een eigen identiteit te voorzien hadden we uitstekende begeleiding en werden alle vragen die we nog hadden deskundig beantwoord. En uiteraard ook weer begeleid met een heerlijk bakje koffie (en wat lekkers)

Enkele weken later mochten we op controle voor uitlevering, alles voor elkaar alleen nog even wachten op het juiste onderstel want ook deze ook is door onze wensen alles behalve standaard.

Door het opgebouwde vertrouwen en de prachtige resultaten heb ik wel gelijk het resterende deel afgerekend (als waardering hiervoor werd ons een fles olie om onderhoud op de tafel te kunnen plegen toe gestopt) en zijn er na de koffie (met weer wat lekkers) en zelfs onze jongste telg werd niet vergeten.

Ik kan niet anders zeggen dat dit een prachtig bedrijf is met passie voor hun product met medewerkers die zeer gedreven zijn hun cliëntele zo goed als mogelijk te bedienen.

Zodra we een nieuw project beginnen welke binnen het straatje van iQonya valt twijfelen we geen moment om deze toppers weer in te schakelen.

14 februari 2023

Super mooie tafels en wastafelbladen

Super geholpen! Mooie grote zaak wat je niet vooraf verwacht. Erg verrassend wat er gemaakt wordt. We hebben enkele mooie unieke exemplaren in ons nieuwe huis. Erg blij mee👌✨echt geweldig.

7 oktober 2022
Logo iqonya.nl

Antwoord van iqonya.nl

Beste Amanda, Jullie kwamen met bijzondere opdrachten. Voor ons was ook uitdaging, een tafel te maken met wijn krukken, mooie olijfhouten epoxy tafel met plantenbak in het midden. Heel veel plezier en bedankt voor de mooie review!

Een snoepwinkel maar dan van hout

Een snoepwinkel maar dan van hout! Prachtige producten hebben ze hier! Ben bij veel plekken gaan kijken.. maar hier slaag je gegarandeerd! Eindeloos keuze! Alles uit voorraad wat je kiest is ook wat je krijgt. En een snelle levering! Een top zaak met echte vakmanschap!

29 augustus 2021

Prachtige tafel

Toen wij de zaak binnen kwamen werden Herman en ik al bevangen van de heerlijke geur van het hout. Wij werden daarna zeer gastvrij ontvangen. Onder genot van een kop koffie hebben wij uitleg gekregen over de soorten hout en waar het vandaan komt. Herman en ik zijn zielsgelukkig met deze prachtige en unieke salontafel. Je kunt zien dat de tafel gemaakt is door vakmensen, zij krijgen een 10 met een griffel. Wij raden de mensen aan die van iets speciaals houden om een kijkje te nemen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Met vriendelijke groet van Herman en Ilse Biester out Twente.

30 juli 2021

Prachtige side table gekocht

Prachtige side table gekocht. Ik heb hem al meer dan een jaar en hij blijft zooo mooi om naar te kijken (en te gebruiken)! Als je nou écht wat moois en duurzaams zoekt, waar je jaren plezier van hebt, dan ben je bij iQonya op het juiste adres. Op je gemak rondkijken, gastvrij, zonder druk van te moeten kopen, geweldige service. In één woord: geweldig!

11 mei 2021