Rigtig fin oplevelse med isklart.dk - Stod og skulle holde en sommerfest men vidste vi ikke havde køleskabsplads nok til at holde alle drikkevarer koldt så bestilte isterninger fra isklart.dk - De kom... Toon meer
Det er en fornøjelse, at arbejde sammen med Isklart! De er professionelle, billige, fleksible og leverer det lovede produkt. De var mine koldeste (haha) anbefalinger ❄️
We have used Isklart the past 3 years to provide Ice to our annual summer party. The service has been absolutely flawless, and the product has lived up to expectations 100%! Big thanks to the... Toon meer
Vi afholdte vores datters IB/Studentergilde på Reffen .ISKLART ‘s service var helt fantastisk. Chaufføren kunne ikke helt finde addressen men ringede og var der til tiden og med et smil. Kan k... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Catering
- Drankendistributeur
- Cateringeten en -drank leverancier
- Voedselproducent
- Slijterij
- Mobiele cateraar
Geschreven door het bedrijf
Vi leverer is i hele landet – uanset, om du bestiller store eller små mængder. Vores biler er altid i nærheden af dig, hvorfor vi garanterer levering inden for seks timer, døgnet rundt, alle ugens dage. Vi leverer isterninger og knust is af høj kvalitet til både privat og erhverv.
Fynsvej 59, 5500, Middelfart, Denemarken
- info@isklart.dk
- isklart.dk
Super god service
Super god service, nemt med levering til døren og dejlig klar is.
Vi havde brug for masser af is til…
Vi havde brug for masser af is til vores bryllup, så vi bestilte fra isklart, og vi fik vores is som aftalt og leveret lige til døren. Isen holdte også i flere dage efter, så der var ikke noget at sætte en finger på. Kan klart anbefales herfra.
Isklart leverede til tiden og vi fik…
Isklart leverede til tiden og vi fik knust is som var perfekte til drinks og der var masser af det og kunne holde sig et par dage
Is, kundeservice og levering i top!
Jeg er tilbagevendende kunde og sætter stor pris på levering af isterninger, der holder i mange dage til arrangementer, jeres hurtige levering og super kundeservice. Jeg vender helt sikkert tilbage :-)
Alt fungerede super godt
Alt fungerede super godt, og vi kommer helt sikkert igen
Kort fortalt..
Kort fortalt - det spiller bare..
Mange hilsner Marek Dabrowski
Hurtig, billig og imødekommende
Vi havde behov for hurtig levering af isterninger til vores bryllup. Maria fra isklart var hurtig på svar, levering og pris. Kan iskoldt anbefales :-)
Kan klart anbefales
Nem bestilling, god kundeservice, kan klart anbefales ;)
Gennemført service
Gennemført service, levering til tiden og høj kvalitet is. Kan ikke gøres bedre.
Gnidningsfri oplevelse
Isen ankom indenfor den angivne tidsperiode, og holdt fint temperaturen til næste dag hvor den skulle bruges. Gnidningsfri oplevelse og god service.
Kanon service
Kanon service. Gode priser på levering (også uden for København)
Holder hvad de lover og leverer som aftalt. Alt i alt en god oplevelse. Varme anbefalinger her fra.
Bestilte is til firmafest
Bestilte is til firmafest. Isen blev leveret til tiden og holdt sig godt i tønderne - selv 2 dage efter var en del af isen stadig ikke smeltet. Alt i alt et fantastisk koncept!
Ice Cold Perfection: En ubesværet oplevelse med Isklart
Min oplevelse med Isklart har været intet mindre end fantastisk! De tre tønder is, vi fik leveret, var af topkvalitet og gjorde vores drinks fuldstændig perfekte. Isen var klar og frisk, og den gav den nødvendige afkøling uden at fortynde drikken. Efter festen kom Isklart og afhentede to af de tomme tønder, og de lod mig endda beholde den sidste tønde som en generøs gestus. Deres service var hurtig, effektiv og meget venlig. Jeg vil absolut anbefale Isklart til alle, der søger det bedste indenfor islevering. Fem stjerner!
Fantastisk service
Kan klart anbefale ISKLART til en enhver festlig lejlighed til privat eller firma festen .
Super Happy .
Karen L. Sullivan
Nemt og isen var frossen i mange dage👌
Bestilte is til en konfirmation og en…
Bestilte is til en konfirmation og en 40 års fødselsdag. Begge gange var der fantastisk service. Første gang kom isen ikke som aftalt, men efter et opkald til deres hotline kom der et bud inden for 30 minutter og havde dobbelt portion is med som undskyldning. De beklagede meget og sagde, at der havde været lidt knas i systemet hele dagen. Men fordi de var så servicemindede og hurtige til at rette op, turde vi godt bestille igen. Og her kom isen fuldstændig som aftalt. Kan kun anbefale dette firma.
Isterninger af god kvalitet ideelt til fester
Vi bestilte en beholder med isterninger til havefest. Det var nemt og levering kom til tiden i en godt isoleret isbeholder. Isterninger er af god kvalitet og størrelse og de holder længe, ideelt til de varme dage. Selvom temperaturen var godt over 24C holdt isterninger i over 24 timer.
God service som altid
God service som altid - Isen kom til tiden og kundeservice var som altid i top.
De bedste anbefalinger herfra :-)
Bestilte 4 tønder
Bestilte 4 tønder. Det blev leveret til tiden. Og det var god is.
Lees meer over geverifieerde reviews.