Rigtig fin oplevelse med isklart.dk - Stod og skulle holde en sommerfest men vidste vi ikke havde køleskabsplads nok til at holde alle drikkevarer koldt så bestilte isterninger fra isklart.dk - De kom... Toon meer
Det er en fornøjelse, at arbejde sammen med Isklart! De er professionelle, billige, fleksible og leverer det lovede produkt. De var mine koldeste (haha) anbefalinger ❄️
We have used Isklart the past 3 years to provide Ice to our annual summer party. The service has been absolutely flawless, and the product has lived up to expectations 100%! Big thanks to the... Toon meer
Vi afholdte vores datters IB/Studentergilde på Reffen .ISKLART ‘s service var helt fantastisk. Chaufføren kunne ikke helt finde addressen men ringede og var der til tiden og med et smil. Kan k... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Catering
- Drankendistributeur
- Cateringeten en -drank leverancier
- Voedselproducent
- Slijterij
- Mobiele cateraar
Geschreven door het bedrijf
Vi leverer is i hele landet – uanset, om du bestiller store eller små mængder. Vores biler er altid i nærheden af dig, hvorfor vi garanterer levering inden for seks timer, døgnet rundt, alle ugens dage. Vi leverer isterninger og knust is af høj kvalitet til både privat og erhverv.
Fynsvej 59, 5500, Middelfart, Denemarken
- info@isklart.dk
- isklart.dk
Super service!
Vi skulle bruge isterninger til vores havefest i Aalborg lørdag d. 11. juni. Jeg fandt ud af, at der desværre ikke længere kunne afhentes is i Aalborg. Derfor ville leveringen fra Fyn løbe op i 500 kr. Så ringede jeg til dem, og snakkede med en Mikkel. Han fandt straks en løsning. Hvis vi kunne modtage vores bestilte is fredag aften, så kunne vi få det leveret til den almindelig pris á 49 kr. Sådan blev det, og isen kom og holdt uden problemer både til havefesten og flere dage derefter 😊
Derudover er isen næsten lige så billig som i supermarkedet og kommer i de fine termo-tønder 👍🏼
Stor ros og de varmeste anbefalinger herfra 😊🎉
Fremragende kundeservice og levering
Super nemt med bestilling og levering af is i forskellige mængder.
Vi fik leveret 50kg is som sagtens kunne stå i de medleverede flamingo kasser overnatten inden vi skulle benytte det.
Vi kommer igen ved fremtidige events.
Perfekt løsning
Perfekt service både telefonisk og ved levering. Stor anbefaling herfra.
God service og godt produkt! 🫶🏻
Vi havde en rigtig god oplevelse hos Isklart! Godt produkt, levering til tiden, og god kommunikation med medarbejderne.
De er helt klart også vores kommende is-leverandører.
// Sofie Pallma
En vild god oplevelse til vores…
En vild god oplevelse til vores last-minute løsning til en konfirmations havefest, levering var perfekt og is holdte i solen og natten over til dagen efter.
Meget god service!
Vi var meget glade for vores oplevelse med Isklart! Blev ringet op dagen før levering og spurgt om de skulle levere på trods af at vi ikke havde bestilt levering. Gratis!
Leveringen fungerede upåklageligt.
Vi bruger dem igen til næste fest :-)
6 stjerner!
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 6 stjerner! Vi blev ringet op af kundeservice, der sagde at de skulle levere is i området - og vi fik gratis levering. TAK for en fantastisk oplevelse!
Virkelig bare i orden service og…
Virkelig bare i orden service og produkt, kan klart anbefale dem:-)
Skulle bruge en masse is til en fest og…
Skulle bruge en masse is til en fest og fik den før tid! Super fantastisk produkt af bedste kvalitet!
Kan klart anbefales! Service i top...
Nem og hurtig bestilling/levering
Nem og hurtig bestilling/levering.
De fulgte op på ordren og der var styr på det. Man kunne være helt tryg ved leveringen og have ro i maven, hvilket er dejligt, når man skal holde en stor fest. Chaufføren ringede også da han var på vej, så man vidste hvor mange minutter man cirka var, for at få varen. Right in time. Isterningerne som ikke var brugte, var ikke smeltet dagen efter, så de holder også godt i flamingo-kassen.
Kan kun anbefales. Vil bruge dem fremover.
Rigtig god service!!
Rigtig god service!!
Jeg bestilte via nettet med afhentning i Odense.
Super god service, jeg fik endda tilsendt en SMS af hvor isen stod, på dagen for afhentning.
Perfekt levering til tiden og båret op…
Perfekt levering til tiden og båret op til lejligheden.
God service som resulterede i kolde…
God service som resulterede i kolde drinks. Rigtig god information omkring levering. Vi benyttede dem til bryllupsfest for 100 personer.
Kan varmt anbefale Iskart!
Jeg er meget tilfreds med service og…
Jeg er meget tilfreds med service og produkt.
Virkelig god service
Virkelig god service. Og det vigtigste af alt, var at det blev leveret til tiden, så det passede ind i vores plan på dagen.
Fedt koncept og god service
Anbefalet
God service, fleksibel levering og upåklagelige varer - KLAR anbefaling!
God service, levering til tiden, kan helt klart anbefales!
Det er rigtig nemt til festen
Lees meer over geverifieerde reviews.