Zelfs 1 ster is nog te veel. Geplaatste bestelling van december 2025 nog steeds niet binnen. Waar er eerst nog gezegd werd dat er leveringsproblemen waren, is het mailadres nu gewoon uit de lucht. Oft... Toon meer
Isla Nomada
Zolang kopers, zonder check check dubbelcheck, bestellingen plaatsen blijven dit soort dropshippers actief. Wees altijd voorzichtig bij advertenties en reclames via social media. Wanneer mogelijk, ki... Toon meer
Levering duurde erg lang. Kwaliteit was niet naar wens. Retourneren is na twee weken nog steeds niet mogelijk. Vertellen niet hoe te retourneren
Dropshipping, wordt rechtstreeks vanuit China opgestuurd (2 weken onderweg). Erbarmelijke kwaliteit! Retourneren op eigen kosten, hoewel dit nergens vermeld staat. Ze stellen voor om een deel van... Toon meer
Heel blij met mijn aankoop en nieuwe…
Heel blij met mijn aankoop en nieuwe jas! Snel geleverd!
Eigenlijk 0 maar die staat er jammer…
Eigenlijk 0 maar die staat er jammer genoeg niet bij.
Wat een Nep site komt bij Alie vandaan zelfde foto's maar 70% goekoper.
Mijn bestelling gaat zo retour kan zelf wel bij Alie bestellen 😡
Service zeer slecht!
Jas welke ik besteld had leek absoluut niet op de jas die ik binnenkreeg, geheel andere kleur.
Kwaliteit zeer slecht ( dunne stof slechte afwerking)
Wat een aanfluiting zeg je krijgt niet…
Wat een aanfluiting zeg je krijgt niet wat je besteld en ze antwoorden niet op mail en als ik een commentaar geef over een product dat het niet is wat ik besteld had halen zij die weg onder hun advertentie op fb en insta
Zo zonde ze verpesten het voor andere bedrijven 🫣😔
Slechte kwaliteit dropshipping
Slechte kwaliteit, misleidende dropshipping en weigeren wettelijke retourrechten te respecteren. Komen niet met een respectievelijke oplossing. Absoluut geen aanrader, bestel hier niet!
Update : inmiddels December, artikel terug gestuurd begin November en nog steeds geen geld retour en ook geen reactie meer op de mail..
Geen enkele ster waardig eigenlijk
Geen enkele ster waardig eigenlijk. Misleidende verkoop.
Totaal ander product gekregen dan afgebeeld op website, goedkope Chinese troep. Oeverloos heen en weer gemail. Foto's als bewijs toegevoegd waarop geen reactie.
Onbetrouwbaar
Dropshipping, wordt rechtstreeks vanuit China opgestuurd (2 weken onderweg).
Erbarmelijke kwaliteit!
Retourneren op eigen kosten, hoewel dit nergens vermeld staat. Ze stellen voor om een deel van het bedrag terug te betalen, dan moet je niet retourneren. Dit is echter niet wettelijk!
Ze negeren m’n vraag naar hun KVK-nummer of adres.
BESTEL HIER AUB NIETS!