Ik kan iedereen aanbevelen NOOIT in zee…
Ik kan iedereen aanbevelen NOOIT in zee te gaan met dit bedrijf (Isuzu Benelux). Ze leveren wagens met veel gebreken, o.a. de bladveren deugen niet,
maar er zijn nog veel zaken wat uw klantenbeleving niet goed zal uitkomen. Wij als nonprofit zijn alvast opgelicht door dit bedrijf, wij zochten een betrouwbare wagen maar dat is het niet.
Hoe komt dat eigenlijk:
Wel Isuzu gaat er prat op dat zij (samen met Renault) de oudste dieselbouwers zijn, dat klopt slechts gedeeltelijk. Isuzu bouwde in Japan ooit ENKEL een motor, de rest halen ze allemaal van toeleveringsbedrijven waar vaak gekeken werd en nu nog, op de prijs ipv kwaliteit.
Zo plaatsen ze bijvoorbeeld bladveren, die ongeschikt zijn voor een werkwagen, ja zelfs hun autocars , die in ons land amper verkocht worden.
Wie kijkt op veiligheid mag nooit opteren voor Isuzu dus.
Hun klantendienst: het betreft hier een (oubollig) ambtenaren gedoe, zonder énige professionele aanpak. De leiding ? Er zit ondermeer één Japanees , Mitsuaki Hoshino in het bestuur, waarvan we vermoeden dat die door de Belgische tak van ambtenaren constant om de tuin geleid kan worden… Zij beschermen enkel hun postje en doen NIKS voor de klant!
Kortom wie kiest voor Isuzu koopt ongetwijfeld een goede motor, maar daar stopt het verhaal en zoals u weet is binnenkort ook … het dieselverhaal … einde rit.
Laat ons hopen dat het onbekwaam Belgisch team, na deze rit, nergens meer aan de bak geraakt! Want zo mensen zijn nooit een meerwaarde voor het bedrijfsleven, laat staan het ondernemerschap.
We zullen onze boodschap wereldwijd laten horen en ja, tot in Japan.